Η Avril Lavigne, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα teen icon του πλανήτη και παγκόσμια pop star! Από τα αρχικά στάδια της καριέρας της έγινε διάσημη και πολλά από τα τραγούδια της όπως το Complicated (2002), Slipped Away (2004), Girlfriend (2007), Hello Kitty (2014) κ.α. “είδαν” την κορυφή σε χρόνο ρεκόρ! Μετά από την ανοδική πορεία της καριέρας της, ξεκίνησε να πέφτει ψυχολογικά λόγω μερικών αναταραχών που είχε στα προσωπικά της, τον θάνατο του παππού της, και το πετυχημένο της άλμπουμ τραγουδιών. Τα πάνω-κάτω στη ζωή της έρχεται να φέρει και μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, και πιο συγκεκριμένα, η εμφάνιση συμπτωμάτων της νόσου Lyme (βορρελίωση). Η ζωή της άλλαξε δραματικά αφού δεν μπορούσε καν να σηκώνεται από το κρεβάτι για περίπου 2 χρόνια. Ωστόσο, και σε αυτή την κατάσταση δεν σταμάτησε να γράφει στίχους, με αποτέλεσμα να γράψει και το πιο πρόσφατο κομμάτι της “Head Above Water” (2019) και μάλιστα να είναι ένα από τα καλύτερά της.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Αρκετές φορές ακούγονται διάφορα περί συνωμοσιών για διάφορα άτομα του καλλιτεχνικού κόσμου. Έτσι, θα ήταν παράξενο να μην ακουστεί και για την Avril. Πολλά ήταν αυτά που ακούστηκαν γύρω από το όνομά της και ειδικότερα γύρω από τον….θάνατό της. Η θεωρία λέει ότι κατά διαστήματα η Avril δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη φήμη της, γι΄αυτό και χρησιμοποιούσε σωσία της, τη Melissa Vandella. Ξαφνικά όμως, χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος, οι φήμες θέλουν την Avril να πεθαίνει  το 2013 και τη θέση της να παίρνει ολοκληρωτικά η….Melissa. Οι θεωρίες αυτές αναζωπυρώθηκαν μετά από μια μικρή αλλαγή στο στυλ ντυσίματος της αλλά και από συγκεκριμένους στίχους τραγουδιού του “Slipped Away”: The day you slipped away was the day I found it won’t be the same (μτφρ. Την ημέρα που έφυγες, ξαφνικά, κατάλαβα ότι δεν θα είναι τίποτα πια ίδιο).

images.vice.com

Σημαντικό στοιχείο στην αντικατάστασή της, είναι και τα σημάδια στην επιδερμίδα της όπου αυτά παραμένουν τα ίδια από την ημέρα γέννησης μέχρι την ημέρα….θανάτου. Πολλές φωτογραφίες της έχουν συγκριθεί μεταξύ τους λόγω του ότι το σχήμα προσώπου, η μύτη αλλά και οι φακίδες, μαρτυρούν πως δεν είναι εκείνη. Επίσης, πολλοί φαν της αναφέρουν πως τόσο η φωνή όσο και η υπογραφή στα αυτόγραφά τους είναι διαφορετική.

thecaller.gr

Η θεωρία αυτή ωστόσο εδώ και 14 χρόνια δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, και παραμένει μέχρι σήμερα ένας αστικός μύθος σαν όλους τους άλλους.

Πηγές:
oneman.gr, vice.com


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: vice.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
41
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!