Loading

Δεν είμαστε σκύλες, απλώς ξέρουμε τι θέλουμε!

svg20 Οκτωβρίου, 2019LovebeezΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το σπανιότερο ίσως είδος γυναίκας τα τελευταία χρόνια είναι αυτό. Μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη και ντόμπρα. Ξέρει τι συμβαίνει γύρω της και φροντίζει μάλιστα να μην την ξεγελά τίποτα και κανένας. Για τους άνδρες, το να έχουν μια τέτοια γυναίκα δίπλα τους, η αλήθεια είναι δύσκολο μιας και σύμφωνα με τη δική τους θεωρία ο άνδρας έχει το πάνω χέρι…(χαχα!) Σας δίνω 10 λόγους για τους οποίους ένας άνδρας επιβάλλεται να σέβεται μια τέτοια γυναίκα.

1. Ξέρει τι θέλει :

Αποφασιστική μέχρι τέλους. Χωρίς ναζάκια, χωρίς αμφιβολίες. Ορίζει τι θέλει και απλά το εφαρμόζει. Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά εάν της γίνει στόχος, θα το κάνει. Μόνο μην της καρφωθεί μια ιδέα στο νου. Μπορεί να τρελαθεί μαζί σου ή και να σε καταστρέψει.

2. Κατά βάθος είναι ευαίσθητη :

Μπορεί να δείχνει σκληρή, αλλά έχει κάτι που σε κάνει να την θέλεις ακόμη περισσότερο μέρα με τη μέρα. Είναι μια λεπτομέρεια που σε ιντρικάρει και γουστάρεις. Θα κλάψει αλλά επιβάλλει στον εαυτό της να σηκωθεί.

3. Δεν της χαρίζεται τίποτα:

Όλα κερδίζονται με τον μόχθο και το δικό της αγώνα. Δεν κολλάει πουθενά και δε στηρίζεται στη βοήθεια άλλων παρά μόνο στη σωματική και ψυχική της δύναμη. Δεν ενστερνίζεται τα ταμπού που την θέλουν σωματικά αδύνατη.

4. Είναι ρεαλίστρια :

Αντιθέτως με την κλασική γυναίκα, δεν ζει σε κανένα ροζ ουρανό με χαριτωμένα συννεφάκια. Έχει εις γνώση της την πραγματικότητα και γίνεται σκληρή, πολύ σκληρή όταν χρειαστεί. Αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή.

5. Έχει αυστηρό βλέμμα και ομιλία :

Δεν κάνει τα γλυκά ματάκια.  Το βλέμμα της μοιάζει να είναι αυταρχικό και αν δεν πάρει αυτό που θέλει δεν θα σταματήσει να βλέπει αυστηρά.

6. Δεν την ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου για τη σχέση της :

Καμία κακοπροαίρετη κριτική δεν την αγγίζει. Είναι τρελά ερωτευμένη μαζί σου; Θα σε κάνει δικό της ανεξάρτητα από τι πιστεύουν για εσάς. Έχει τη δική της κρίση και αυτό της αρκεί.

7. Πιστή στη σχέση της :

Όταν αποφασίσει ότι θέλει να μοιράζεται την καθημερινότητα της μαζί σου, θα είναι ΕΚΕΙ. Πιστή και κτητική. Ότι της ανήκει το διεκδικεί και το δείχνει. Θα προτιμήσει να βάλει τέλος, παρά να σε ταλαιπωρεί.

8. Δεν παίζει ποτέ με συναισθήματα :

Αν δε σε θέλει θα σου το δείξει καθαρά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Πολλές μπορούν να παίξουν τις δύσκολες του τύπου «Δεν με ενδιαφέρεις». Μια γυναίκα όμως σαν αυτή έχει τη δύναμη να φανερώσει την αγάπη της για ένα άντρα. Εκεί θα δεις ποια είναι αντράκι και όχι απλά ένα κοριτσάκι. Πάει αντίθετα στο ρεύμα.

9. Ξέρει να προστατεύσει ένα άντρα σωστά :

Ποτέ δεν αφήνει τη σχέση της εκτεθειμένη. Για εκείνη είναι ο άνθρωπος της και ξέρει να το υποστηρίζει. Γνωρίζει καλά να σου αποδείξει πως ο δικός της είναι ότι καλύτερο. Απλά και ωμά.

10. Τελευταίο όμως το σημαντικότερο. Φύλακας άγγελος :

Θα σε στηρίξει στις δυσκολότερες στιγμές, θα είναι εκεί, κοντά σου να σου κρατά το χέρι. Δε θα σε αφήσει μοναχό εάν δεν νιώσει ότι είσαι ασφαλής. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ξέρει τι πάει να πει να αγαπάς αληθινά..

Όπως και να έχει, είτε σ’αρέσει το είδος αυτό είτε όχι, φίλε εκεί έξω να σέβεσαι. Ο χαρακτήρας διαχρονικά είναι εκείνο που σε κρατά γερά δεμένο σε μια σχέση. Να την αγαπάς και να την προσέχεις σαν τα μάτια σου, αφού στις μέρες μας τέτοιες γυναίκες σπανίζουν! Α και κάτι τελευταίο.. εάν την προδώσεις τρέξε να κρυφτείς!

Υ.Σ Ίσως να ταυτίστηκα και λίγο (χμμ μάλλον πολύ) !

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Δεν είμαστε σκύλες, απλώς ξέρουμε τι θέλουμε!