Loading

ΔΕΝ-ΜΠΟΡΩ-ΝΑ-ΜΕ-ΠΡΗΖΕΙΣ !

svg19 Απριλίου, 2022LovebeezΑΝΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Συγγνώμη, μπορώ να αναπνεύσω;

Ελεύθερα;

Χωρίς ερωτήσεις, χωρίς διαμαρτυρίες,  χωρίς καχυποψίες και γενικά… χωρίς τίποτα…

Τόσο απλή και απαραίτητη ανάγκη για να κρατηθώ στη ζωή, μα ταυτόχρονα τόσο δύσκολη με την παρουσία σου. Ο λόγος που γίνεται εφιάλτης; Απλά και καθαρά:  Η υπερβολική στάση σου απέναντι σε όλα όσα με αφορούν. Ασχέτως ότι δεν αφορούν εσένα όμως.

Για να γίνω γενικά πολύ πιο ξεκάθαρη θα το θέσω αλλιώς. Υπάρχουν πολλές σχέσεις -είτε προχωρημένες είτε όχι- που ο ένας από τους δύο -ισχύει και για τα δύο φύλα- είναι υπερβολικά κάπως «πρίχτης/πρίχτησσα».  Γενικά με όλα. Άσχετα ότι δεν είναι δική τους η ζωή, νιώθουν πώς έχουν λόγο και γνώμη για όλα, αλλά δεν μένουν εκεί. Την εκφράζουν κιόλας. Έντονα. Πολύ-πολύ έντονα.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ !

Το πιο συχνό πρήξιμο εκρύγνετε μέσα από ασταμάτητα μηνύματα και τηλέφωνα χωρίς βέβαια να έχουν αίσθηση της ώρας. Τι κι αν κοιμάσαι; Τι κι αν είσαι στη δουλειά ή απλά θέλεις να χαλαρώσεις μακριά από όλους ή κάνεις κάτι άλλο σημαντικό; Αν είναι 7 το πρωί ή 2 τα ξημερώματα;  Αυτός ο τύπος ανθρώπων με μία λέξη αδιαφορεί ή ενδιαφέρεται μέχρι αηδίας. Συν το ότι αν δεν απαντήσεις γρήγορα θα δημιουργήσουν κατάσταση.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ !

Ναι, ναι… Υπάρχουν και αυτοί. Που δεν έχουν καταλάβει σε ποιο αιώνα ζούμε και ότι έχουμε πλέον ελευθερία κάθε λογής  έκφρασης. Ακόμα και μέσα από την μόδα του ρουχισμού. Πολύ προκλητικό, πολύ κοντό, πολύ σέξυ, πολύ αεράτο. -Θα τραβάς όλα τα βλέμματα με αυτό. Βγάλε το και φόρεσε κάτι άλλο.- Μην αργήσεις. Με ποιους θα πας; Όχι δεν θα πας εκεί. Κύριε/κυρία μου, θα φοράω ότι θέλω και θα πηγαίνω όπου θέλω. Εσύ αν θες μην τα φορέσεις αυτά και μην πας εκεί.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΕΣ ΣΟΥ !

Το σιγουράκι που συνεπάγεται με το προηγούμενο. Η αρνητικότητα στα ρούχα και τις εξόδους οφείλονται στις σπαστικές-ηλίθιες-επίμονες καχυποψίες για το τι μπορεί-αλλά κατά βάση αυτούς/τες σίγουρα- θα γίνει. Με βάση το πώς σκέφτονται αυτοί, θα γίνουν διάφορα πράγματα που θα τους το κρύψεις και άλλες πολλές θεωρίες συνομωσίας που δημιουργούν στο κεφάλι τους… χειρότερες από αυτές που προβάλλονται στις ταινίες. Έλεος…  Αυτά είναι μερικώς παλαβομάρες λοιπόν και πράσσειν άλογα όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες. 

therapia.gr

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ !

Ξέρεις, έχω και εγώ άποψη. Ξέρεις, επιθυμώ και εγώ κάποια πράγματα. Δεν είναι πάντα ότι θέλεις εσύ. Στη ζωή δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως θέλουμε. Για αυτό, μάθε λοιπόν να συμβιβάζεσαι και με το τί θέλουν οι γύρω σου. Πιο θλιβερό όμως να κυριαρχούν σε μια σχέση-γάμο τα θέλω και οι επιθυμίες  μόνο του ενός. Είπαμε ο έρωτας σε τυφλώνει, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. Είναι σαν να παραγκωνίζεται η ζωή του ενός. Να μπαίνει σε παύση. Να γίνεται ρουά ματ η ζωή του.  Και να κινεί τα πιόνια ο άλλος σύντροφος.

Εύκολο δεν είναι να ξεκόψεις από αυτές τις καταπιεστικές σκέψεις/ενέργειες. Αλλά καταπιέζεις  κάποιον/α με αυτές σου τις πράξεις. Βασιλιάς στο σκάκι δεν είσαι. Και ούτε ο/η σύντροφος σου ο στρατιώτης.

Χαλάρωσε… Να αναπνεύσουμε και οι δύο φυσιολογικά… μια κλωστή τα κρατάει όλα…


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: unsplash.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    ΔΕΝ-ΜΠΟΡΩ-ΝΑ-ΜΕ-ΠΡΗΖΕΙΣ !