Loading

Μπορεί καθόλου να μην μοιάζουμε μα εγώ πιστεύω πως ταιριάζουμε…

Η πρώτη μας συνάντηση ήταν σε ένα ροκ μπαρ. Εσύ ορκισμένος ροκάς και εγώ σαν ψάρι έξω απ’ το νερό, να στέκομαι χτυπώντας νευρικά το δεξί πόδι μου στο πάτωμα κρατώντας μια μπύρα και βλέποντας τους φίλους μου να έχουν παραδοθεί στον ρυθμό του “Dream on”. Η σκέψη μου ήταν στα αγαπημένα μου μπουζούκια και στο νέο σουξέ της Πάολας. Δεν θυμάμαι καν πως με έπεισαν να έρθω πάντως και η μια ώρα που άντεξα ήταν άθλος για μένα. Χαιρέτησα το παρεάκι και ετοιμάστηκα να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Στην προσπάθεια μου να φτάσω στην πόρτα σκόνταψα και πιάστηκα από το μόνο πράγμα που βρήκα μπροστά μου! Eσένα… Γύρισα τα μάτια μου προς τα πάνω να δω ποιος ήταν μπροστά μου, μου χαμογέλασες μου συστήθηκες και μου πρότεινες να ξανασυναντηθούμε.

Από τότε είμαστε μαζί 3 μήνες.

Σε αυτό το διάστημα κατάλαβα ότι η μουσική που ακούμε είναι η πιο μικρή μας διαφορά. Εσύ μπλε, εγώ κόκκινο. Εσύ σαλάτες, εγώ πίτσα. Εσύ λάτρης της γυμναστικής και εγώ λάτρης του καναπέ. Εσύ τζίν και απλά μακό και εγώ φούστες και γόβες. Εσύ βουνό, εγώ θάλασσα. Εσύ ξέγνοιαστος και χαλαρός, εγώ οργανωτική και αγχώδης. Και μπορώ να απαριθμώ διαφορές μας μέχρι αύριο.

Θέλω να ξέρεις πως όσο και να μου λένε οι άλλοι πως είμαστε η μέρα με την νύχτα και πως αυτή η σχέση δεν θα στεριώσει, εγώ τους αγνοώ. Τι ξέρουν άλλωστε αυτοί; Έχω περάσει τους καλύτερους 3 μήνες της ζωής μου μαζί σου. Είσαι το πιο γοητευτικό μου ταξίδι, ένα ταξίδι που δεν ξανάκανα και που με συναρπάζει, είσαι το ταξίδι μου στο άγνωστο.

Μαζί σου έμαθα πως το μπλε και το κόκκινο κάνουν το πιο όμορφο μωβ, πως το τζιν είναι όντως πολύ άνετο και πως για να πάμε περπάτημα στην θάλασσα δεν χρειάζεται να φοράω τις manolo μου, αλλά ότι αρκεί ένα απλό σνικεράκι.

Αλλά και εγώ σε έμαθα να αγαπάς τον αέρα της θάλασσας, εκείνη τη μυρωδιά της αλμύρας που δεν την συναντάς αλλού. Σου έμαθα πως ένα κομματάκι πίτσα μια στο τόσο εεεε δεν κάνει και κακό και πως και  το ζεϊμπέκικο και το τσιφτετέλι έχουν κι αυτά τη χάρη τους.

Είμαστε λοιπόν το Γιν και το γιάνκ.

Δύο  αντίθετες δυνάμεις αλληλοσυμπληρώνονται και δημιουργούν το τέλειο. Και μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά είμαστε η απόδειξη στο νόμο της φυσικής, ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Ξέρεις και ξέρω πως δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, όμως μαζί μπορούμε τα πάντα. Δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή για να επιτύχει μια σχέση. Υπάρχει προσπάθεια και θέληση! Και σε διαβεβαιώνω πως είμαι διατεθειμένη να αποδεχτώ και αν αγαπήσω καθετί  διαφορετικό από έμενα, γιατί όλα αυτά τα μικρά διαφορετικά κομμάτια σου συνθέτουν το δικό μου τέλειο. Τη δική μου μεγάλη εικόνα, εσένα!

Άσε λοιπόν τους άλλους να λένε, και όπως πολύ σωστά λέει  και η Βανδή,  πάψε επιτέλους να  το σκέφτεσαι και δωσ’ μου ένα φιλί. ♥♥♥

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Μπορεί καθόλου να μην μοιάζουμε μα εγώ πιστεύω πως ταιριάζουμε…