Θυμάμαι ακόμη τις ειδήσεις να βουίζουν το προηγούμενο καλοκαίρι μετά την αποχώρησή της απ’ την καθημερινή της τηλεοπτική εκπομπή στο ΣΙΓΜΑ, ενώ ήταν στο απόγειο της τηλεοπτικής της καριέρας. Η ίδια δήλωνε με ειλικρίνεια «Είχα παρασυρθεί από όλο αυτό, με κατέβαλε η εργασιομανία μου» και «έγιναν πολλά πράγματα που με έκαναν να αναθεωρήσω τη στάση μου για τη ζωή». «Το έκανα γιατί εξαντλήθηκα».

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Η Θέκλα Πετρίδου, τόλμησε να είναι ο εαυτός της, να πει «φεύγω» και να το εννοεί, με κάθε κόστος, την ώρα που κέρδιζε ολοένα έδαφος στο χώρο, τη στιγμή που εδραιωνόταν στη συνείδηση του κοινού και ήταν στα πολύ πάνω της, αφού όλοι σχολίαζαν τον αυθορμητισμό και την αμεσότητά της στο γυαλί.

Τότε ήταν που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον για να την παρακολουθήσω. Τότε ήταν που σκέφτηκα πως ευτυχώς υπάρχει αλήθεια κάπου σ’ αυτόν τον κόσμο.

Κατ’ ακρίβεια η Θέκλα Πετρίδου είναι η ίδια η αλήθεια.

Έχει δεχτεί και αυστηρή κριτική κατά καιρούς, αλλά τίποτα δε φαίνεται να τη ρίχνει κάτω. Η Θέκλα είναι ένας τρωτός άνθρωπος, που αγκάλιασε τα ελαττώματά της και τα έκανε δύναμη. Κανένα Lichen Planus (αυτοάνοσο δερματικό νόσημα με το οποίο διαγνώστηκε το 2017) δεν μπόρεσε να την υποτάξει, κανένα συμβόλαιο και καμία τηλεόραση, τίποτα δεν μπόρεσε να της στερήσει το πάθος της για τη ζωή.

Δυναμική και ακομπλεξάριστη, πάνω απ’ όλα ειλικρινής, σήμερα ζει με τον άνδρα της στο χωριό κάνοντας αυτά που τις αρέσουν μόνο, ενώ παράλληλα δηλώνει και Youtuber, μιας και το κανάλι της στο Youtube, απ’ το οποίο απαντά σε επιστολές αναγνωστών ή αναλύει θέματα ψυχολογικής φύσεως, σημειώνει ανοδική πορεία.

Παράλληλα το βιβλίο της «Ψυχολογικός Πόλεμος» κυκλοφορεί απ’ τις Εκδόσεις Ψυχογιός σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Κύπρου και της Ελλάδας.

Ναι, η Θέκλα Πετρίδου πέραν από εξαιρετική Ψυχολόγος, συγγραφέας βιβλίων, youtuber σύζυγος και μητέρα, είναι πάνω απ’ όλα πρότυπο Ανθρώπου.

Και το αποδεικνύει, δίνοντάς μια ειλικρινή συνέντευξη στο site μας.

Σε ευχαριστούμε για όλα, Ψυχολόγε της καρδιάς μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
20
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!