Ξεφυλλίζεις καθημερινά τη Vogue, λατρεύεις τη Vera Wang και όλοι έχουν να λένε για το ιδιαίτερο σου στυλ. Αλλά εσύ τελικά θα σπουδάσεις Νομική.

Κάθε τρεις και λίγο αλλάζεις τη διακόσμηση στο δωμάτιό σου και έχεις μάθει πια να συνδυάζεις μοτίβα και αντικείμενα για την τέλεια εσωτερική διακόσμηση. Έχεις μελετήσει πολύ την Zaha Hadid και την Kelly Wearstler ενώ οι άλλοι δεν ξέρουν καν ποιες είναι. Τελικά όμως θα σπουδάσεις Λογιστική και Χρηματοοικονομικά.

Ξοδεύεις άπειρες ώρες να βγάζεις φωτογραφίες, ξέρεις τα πάντα για τις γωνιές και το φωτισμό που πρέπει να έχει μία τέλεια φωτό και στο Instagram έρχονται απανωτά τα likes απ’ τις πιο πρόσφατες που έχεις ποστάρει. Όλοι έχουν να λένε πόσο καλός φωτογράφος είσαι, αλλά εσύ θα σπουδάσεις Μηχανολόγος Μηχανικός.

Παρατηρείς τις διαφημιστικές καμπάνιες, τα λογότυπα μεγάλων εταιρειών και σχεδιάζεις σκίτσα δικά σου. Ονειρεύεσαι να δημιουργείς κάποια στιγμή κι εσύ πίσω από ένα επώνυμο brand, μα καταλήγεις να σπουδάζεις Δημοτική Εκπαίδευση.


Αυτά είναι μόνο μερικά από παραδείγματα, που σκιαγραφούν λίγο πολύ την πραγματικότητα μερικών παιδιών, σαν κι εσένα που διστάζουν να κάνουν το ταλέντο τους επάγγελμα και τελικά οδηγούνται σε λανθασμένες και άρα αποτυχημένες επαγγελματικές επιλογές και αυτό-καταδικάζονται.

Το Alexander College, σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις το ταλέντο σου επάγγελμα και να το σπουδάσεις με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Έφθασε λοιπόν η ώρα να ρίξεις μία ματιά στα προγράμματα που προσφέρει σε αυτό τον κλάδο σπουδών του Design.


Πτυχίο Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου

Γίνε επαγγελματίας Interior Designer! Ενημερώσου για το πρόγραμμα, τα μαθήματα, τους όρους εισδοχής και τα δίδακτρα, πατώντας εδώ:


Πτυχίο Γραφιστικής

Γίνε επαγγελματίας Graphic Designer! Ενημερώσου για το πρόγραμμα, τα μαθήματα, τους όρους εισδοχής και τα δίδακτρα, πατώντας εδώ:


Πτυχίο Μόδας

Γίνε επαγγελματίας Fashion Designer! Ενημερώσου για το πρόγραμμα, τα μαθήματα, τους όρους εισδοχής και τα δίδακτρα, πατώντας εδώ:


Πτυχίο Φωτογραφίας

Γίνε επαγγελματίας Φωτογράφος! Ενημερώσου για το πρόγραμμα, τα μαθήματα, τους όρους εισδοχής και τα δίδακτρα, πατώντας εδώ:

Και μην ξεχνάς, τα όνειρα φτιάχτηκαν για να τα πραγματοποιούμε και όχι για να τα κλειδώνουμε σε ντουλαπάκια.


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
10
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!