Γιατί να ψάχνεις επιλογές σπουδών στο εξωτερικό, όταν δίπλα σου προσφέρεται η δυνατότητα απόκτησης πτυχίου από βρετανικό πανεπιστήμιο και την ίδια στιγμή επωφελείσαι με τα ίδια προνόμια της διεθνούς αναγνώρισης και υπεροχής;

Το Ακαδημαϊκό Ίδρυμα Alexander, με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Λάρνακα και Πάφο, λειτουργεί εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες, προσφέροντας αναγνωρισμένα πτυχία και μεταπτυχιακά, αναπτύσσοντας συνεργασίες με Βρετανικά Πανεπιστήμια, με πιο πρόσφατη τη συνεργασία με ένα από τα υψηλότερα σε επίπεδο Πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Canterbury Christ Church University (CCCU).


Πτυχίο σε μόλις 3 χρόνια!

Μέσα σε 4 μόνο χρόνια μπορείς να είσαι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού, αφού η φοίτηση στα πτυχία που προσφέρει το Alexander Collage σε συνεργασία με το CCCU είναι μόνο 3 χρόνια και στα μεταπτυχιακά 1 χρόνος, ενώ η φοίτηση στα υπόλοιπα προγράμματα διαρκεί 4 χρόνια.

Αναγνώριση – Προοπτική εργοδότησης!

Όλα τα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα στην Κύπρο και στο εξωτερικό και λαμβάνουν την κρατική χορηγία. Αποφοιτώντας από το Alexander College, έχεις μεγάλη προοπτική εργοδότησης στον τομέα σου στο άμεσο μέλλον, αφού τα προγράμματα προσφέρονται με βάση τα δεδομένα στην αγορά εργασίας.

Πάντα #diplasou

Οι καθηγητές είναι δίπλα σου να σε βοηθήσουν, να σε κατευθύνουν και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου όταν το έχεις ανάγκη. Στο Alexander College δεν είσαι απλά ένας αριθμός, αλλά η προσωπικότητά σου μετρά. Το προσωπικό του Γραφείου Φοιτητικών Yποθέσεων είναι συνεχώς δίπλα σου για θέματα φοίτησης και κρατικών χορηγιών.

Γνώρισε τους κλάδους σπουδών

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για τους πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς κλάδους του εκπαιδευτικού ιδρύματος, τότε μπες εδώ: https://alexander.ac.cy/


Διεκδίκησε μία υποτροφία!

Αν λοιπόν:

  • Δεν είσαι κάτοχος πτυχίου ή άλλου συναφούς ακαδημαϊκού τίτλου
  • Είσαι κάτοχος Απολυτηρίου Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής
  • Είσαι λήπτης της κρατικής επιχορήγησης (σύμφωνα με τα κριτήρια που ανακοινώνει το Υπουργείο Οικονομικών)

τότε μπορείς να συμπληρώσεις την πιο κάτω φόρμα για να μπεις στην κλήρωση για 1 υποτροφία, για πτυχιακό κλάδο στα προγράμματα του Alexander College.


  • Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όσοι πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια. 
  • Τελευταία μέρα υποβολής αίτησης για συμμετοχή στην κλήρωση, είναι η Παρασκευή, 30 Ιουλίου. 
  • Ο νικητής ή η νικήτρια θα ανακοινωθεί την 1η βδομάδα Σεπτέμβρη.
  • Η υποτροφία ισχύει για τους πτυχιακούς κλάδους σπουδών του Alexander College που προσφέρονται σε Λάρνακα και Πάφο.


Alexander College, 30 χρόνια εξέλιξης και επιτυχίας!


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
10
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!