Αν νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις επιτέλους για σπουδές και πτυχία, καλό θα ήταν πρώτα να γνωρίζεις και τις επιλογές που υπάρχουν στον τόπο σου, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Όταν μάλιστα πρόκειται για αξιόλογες επιλογές για σπουδές σε πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς κλάδους βρετανικού πανεπιστημίου, παραμένοντας Κύπρο, τότε οπωσδήποτε πρέπει να ρίξεις μία ματιά!


Τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Alexander College:

Μα φυσικά το να παραμείνεις στην Κύπρο, αυτόματα ελαχιστοποιείς το κόστος των σπουδών σου. Οι ωφέλειες πολλαπλασιάζονται αν αναλογιστείς πως σου προσφέρεται η δυνατότητα απόκτησης πτυχίου από βρετανικό πανεπιστήμιο και επωφελείσαι με τα ίδια προνόμια της διεθνούς αναγνώρισης και υπεροχής χωρίς να φύγεις ΠΟΤΕ από την Κύπρο!

Ειδικότερα στην περίοδο που διανύουμε, είναι καλό να σκεφτείς διπλά που θα επενδύσεις το μέλλον σου και πρέπει να πάρεις την καλύτερη επιλογή! Μία τέτοια επιλογή είναι το Alexander College, το οποίο βρίσκεται σε Λάρνακα και Πάφο.

Συνεργασία με Canterbury Christ Church University (CCCU)

Το Alexander College σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις βρετανικό πτυχίο, σε τρία χρόνια ΜΟΝΟ, όπως συμβαίνει σε όλα τα βρετανικά πανεπιστήμια, χωρίς να είσαι αναγκασμένος να μεταβείς στη Βρετανία. Έτσι, το κόστος σπουδών μειώνεται, όταν επιλέγει κανείς να μείνει εντός Κύπρου και να μην μεταβεί στο εξωτερικό, ενώ τα δίδακτρα είναι πολύ χαμηλότερα σε σχέση με τις σπουδές σε άλλα ιδιωτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα της Κύπρου ή του εξωτερικού.

Κάθε τίτλος σπουδών του Canterbury Christ Church University, υποβάλλεται και αναγνωρίζεται από το Κυπριακό Συμβούλιο Αξιολόγησης Τίτλων Σπουδών (ΚΥΣΑΤΣ).


Ταυτόχρονα, πρέπει να γνωρίζεις πως:

A. Σε οποιοδήποτε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό κλάδο κι αν εγγραφείς, θα λάβεις τη φοιτητική χορηγία, ποσό το οποίο ανέρχεται μέχρι και τα 3417 ευρώ.
B. Με την ολοκλήρωση των σπουδών σου, το Student Affairs Office θα φροντίσει για την επαγγελματική σου αποκατάσταση, εάν το επιθυμείς, προτείνοντάς σου θέσεις εργασίας και βοηθώντας σε έτσι να εισαχθείς στην αγορά εργασίας. 
Γ. Το Alexander College μετρά αρκετά success stories αποφοίτων του, εφόσον πολλοί εργάζονται ή διευθύνουν επιχειρήσεις και οργανισμούς χάρη στο ταλέντο και στην προσωπικότητα τους, αλλά και γιατί διαθέτουν τα κατάλληλα επιστημονικά εφόδια.

Ας θες να μάθεις και να δεις περισσότερα για το ακαδημαϊκό ίδρυμα, μπορείς να το γνωρίσεις μέσα από το φωτογραφικό άλμπουμ 30 χρόνων, πατώντας στη φωτογραφία δίπλα.


Alexander College, 30 χρόνια εξέλιξης και επιτυχίας!


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
6
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!