Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι συμβαίνει και σε εσένα, να κάθεσαι στο καναπέ σου χαλαρά και ωραία και τσουπ να χτυπά το ρημάδι το κινητό και να είναι  το άτομο που δεν θέλεις  ρε παιδί μου. Να τ’ ακούς και να μην κάνεις τίποτα. Τώρα το σηκώνεις ή  όχι ; Ιδού η απορία.  Όχι θέλω να δω τι θα κάνεις .

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Σε μένα συμβαίνει και όσο και αν λέω θα κάνω μια εκκαθάριση στοκ από τους αρνητικούς ανθρώπους  πάλι τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη μου

Δεν  έχω βρει τον κατάλληλο τρόπο, να δεις που αυτό είναι.  Άνθρωποι με αρνητική ενέργεια, άνθρωποι που ζηλεύουν  για το πιο απλό πράγμα  άνθρωποι τοξικοί.   Σίγουρα θα έχεις και από ένα “φίλο” και από ένα συγγενή – είναι must στο λέω ανεπιφύλακτα (Happening to me ).

Στη δική μου προσπάθεια λοιπόν να τους κάνω στην άκρη, όμορφα και ωραία γιατί μου μεταφέρουν όλο αυτό, μια απαισιοδοξία, μια  αρνητική  αύρα, αυτό το γκρίζο σύννεφο που έχουν μονίμως πάνω από το κεφάλι τους, αυτό που σε κάνει να είσαι μαζί τους και να νιώθεις μια ανεξήγητη  κούραση να πιστεύεις  ότι στην πλάτη σου κουβαλάς ένα τεράστιο βάρος .  Και εδώ κάνω ένα μονόλογο: Κάτι κάνω λάθος ρε παιδί μου και συναντώ τέτοιους τύπους; Μπας και είμαι και εγώ ακριβώς το ίδιο και δεν το έχω καταλάβει;  Αρνούμαι να το δεχτώ! Όχι! Είναι η κακή επιρροή τους που  θέλουν να ασκήσουν στο πρόσωπο μου !!! Δεν θα τρελαθούμε κιόλας!!!

Εγώ σου λέω λοιπόν κάνε στην άκρη να περάσω … Δε θα με φορτίζεις εσύ δυσχερή κακομοίρη άνθρωπε με αρνητική ενέργεια και τοξίνες κόκκινες.  Η ζωή είναι τόοοσο ωραία που υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνεις, μην τρως τον δικό σου άνθρωπο με το κακό σαράκι σου, μην προσπαθείς να κάνεις σκοπό αυτό που πηγάζει από μέσα σου μην μεταφέρεις τόσο μαυρίλα… το μόνο που πετυχαίνεις  είναι η ζήλια σου να φαίνεται από χιλιάδες μίλια μακριά.

Σφύριξε λοιπόν και συ χαρούμενα… μπορείς!! Or get out of my way and I keep calm !!

Διακριτικά  και πάντα με αγάπη,  κοινώς με πλάγιο τρόπο απομακρυνθείτε από τέτοια άτομα .

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
50
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
3
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!