Κάθε φορά μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, όλοι ανυπομονούμε λίγο πολύ για το καλοκαίρι. Πέρα από τη ζέστη, τα κουνούπια, τον άθλο που πρέπει να κάνεις για να μπεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς και να βγεις ζωντανός, το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από πολλά θετικά στοιχεία που σε κάνουν να το αγαπάς κάθε χρόνο και περισσότερο.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Ένα μπάνιο στη θάλασσα μια πολύ ζεστή μέρα μαζί με τους φίλους σου, η απόλαυση του να πίνεις τον καφέ σου στη σκιά της ομπρέλας έχοντας μπροστά σου τη θάλασσα. Ρακέτες, πατητές, βουτιές από ψηλά, το ξύπνημα στις πέντε το πρωί για να πάρεις το πρώτο πλοίο από Πειραιά που θα σε αφήσει στο Αιγαίο για να ξεκινήσεις τις διακοπές σου.

Ο ανεμιστήρας που θα σε χτυπάει στο πρόσωπο μετά από μια δύσκολη μέρα, ο ήλιος που δε λέει να πέσει πριν τις εννιά το βράδυ, τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα που απολαμβάνεις μετά από μια δροσερή βόλτα με το αμάξι. Ένας κρύος χυμός, το παγωτό που θα λιώσει στα χέρια σου και για να το ξεπλύνεις θα μπεις ολόκληρος για μια βουτιά στη θάλασσα. Ποτά, πάρτυ στην παραλία, βράδια αξημέρωτα με την παρέα σου και συζητήσεις που ποτέ δεν έμειναν μισές γιατί τώρα είχες τον χρόνο να τις τελειώσεις.

Ο ενθουσιασμός του να ανακαλύψεις καινούργιες παραλίες, να φας στο ταβερνάκι από πάνω και μετά να πας για ένα ακόμα μπάνιο στην επόμενη που θα βρεις. Το σώμα σου που μυρίζει αλάτι όλη τη μέρα και αυτή η οικεία μυρωδιά που αναγνωρίζεις στην ατμόσφαιρα με το που βρεθείς στο χωρίο σου. Αναψοκοκκινισμένα πρόσωπα, μια έντονη αίσθηση ευεξίας και ευ διάθεσης στην ατμόσφαιρα. Η ευκολία με την οποία θα κάνεις γνωριμίες, αυτή η ανάγκη για καλοπέραση που θα σε δέσει με την διπλανή παρέα του camping και θα γελάτε μαζί μέχρι το πρωί.

hellomama.com.cy

Η αίσθηση της ελευθερίας και του χαμένου προγράμματος. Η εποχή που η νύχτα γίνεται μέρα και δε σε νοιάζει τίποτα παραπάνω από το να δεις τους φίλους σου και να περάσεις καλά. Το μόνο που σε νοιάζει είναι το αν θα κρατηθούν παγωμένα τα νερά και τα φρούτα μέχρι να φτάσεις στην παραλία και το ποιος θα φέρει ρακέτες και μπάλα για να παίζετε μέχρι το απόγευμα σαν μικρά παιδιά. Αν θα έχει διαθεσιμότητα το ξενοδοχείο και αν θα βρεις τα πιο hot μπαράκια του νησιού.

Τι καλύτερο από αυτό το αίσθημα της ανυπομονησίας όταν τρέχεις να προλάβεις το πλοίο; Αυτός ο ενθουσιασμός που νιώθεις όταν βγαίνει ανακοίνωση ότι πλησιάζετε στο λιμάνι και βλέπεις από μακριά τα πράσινα νερά και τα μπλε σπιτάκια να σε περιμένουν;

Αυτό είναι το καλοκαίρι μας. Ταξίδια, κρύες μπύρες, ατελείωτα μπάνια, χαμόγελα και ελευθερία.

Καλό καλοκαίρι!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: enfo.gr


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!