Επιτέλους! Τέλος οι βροχές, τα χιόνια, τα ζεστά πουλόβερ και οι κρύες νύχτες. Τέλος το χειμωνιάτικο τοπιο! Ναι, ήρθε το καλοκαίρι!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Να ανέβει η διάθεση, να μαυρίσει το δέρμα..

Ποια παιδιά δεν αγαπούν το καλοκαίρι; Πλατσουρίσματα στη θάλασσα, παιχνίδια με την άμμο, διαφόρων ειδών παγωτά, χρωματιστά φρούτα. Και ποια μητέρα δεν ευχαριστιέται να τους βλέπει να παίζουν και να γελούν ξέγνοιαστα!

Για να περάσουν αυτά όμως καλά, χρειάζεται και μια προετοιμασία.

Και εννοείται ότι άδικα θα φωνάξεις για βοήθεια.

Ξεκινάς από τα παιχνίδια .. σε μια τσάντα (κατά προτίμηση αδιάβροχη) βάζεις ότι πιο χρήσιμο νομίζεις ΕΣΥ. Μπρατσάκια, μάσκες, φτυάρια, κουβάδες. Αποφεύγεις φορτηγά, νεροπίστολα, βατραχοπέδιλα, γιατί έχεις μάθει απ’ το πάθημα σου την προηγούμενη φορά (ότι εσύ θα τα μεταφέρεις).

Συνεχίζεις με το φαγητό. Συνήθως βάζεις κάτι ελαφρύ και μικρό. Καταλήγεις στο σάντουιτς όπως αρέσει στον καθένα ξεχωριστά ..με χαλούμι ή χωρίς, με ντομάτα ή χωρίς και χαμ ή αγγουράκι ή και τα δύο..

Επόμενο στάδιο είναι η παγωνιέρα … που όσο κι αν θέλεις να μην την κάνεις βαρετή απλά δεν γίνεται.. πρώτες μπαίνουν οι παγοκύστες στα πλαϊνά τοιχώματα και μετά τι να αφήσεις πίσω; μπουκάλια με νερό, χυμούς, ταπεράκια με φρούτα, αναψυκτικά και αφού τα καταφέρεις να την κλείσεις πας στα πιο εύκολα.

Τσάντες θαλάσσης όπου μπαίνουν οι πετσέτες μια για τον καθένα, τα αντιηλιακά προσώπου και σώματος, λαδάκια και μη, με ψηλό και χαμηλό δείκτη προστασίας … Επίσης εάν απομείνει χώρος μπορεί να μπει και καμιά λιχουδιά (σόρρυ διαιτολόγε μου).

Εφόσον τα ετοιμάσεις και σιγουρευτείς ότι τα πήρες όλα, τα βάζεις στο αυτοκίνητο. Το μαρτύριο όμως δεν τελειώνει εδώ.

Ποιος τα φορτώνεται και μαζί μ’ αυτά ΚΑΙ τα παιδιά περπατώντας στην καυτή αμμουδιά ψάχνοντας για κρεβατάκια; Όχι οπουδήποτε. Μόνο εκεί που σκάει το κύμα. Για να μπορείς να έχεις από κοντά τα παιδιά και να μπορούν να πηγαινοέρχονται  στα παιχνίδια τους, χωρίς να απομακρύνονται.

Κι αν εσύ που με διαβάζεις κουράστηκες ήδη, ξέρω ήδη την απάντηση σου..

Μα να ξέρεις ότι όση κούραση μπορεί να μου προκαλεί αυτό, άλλο τόσο με ξεκουράζουν τα γέλια και τα χάχανα τους απολαμβάνοντας αυτές τους τις στιγμές γιατί αυτές οι στιγμές είναι μερικές απ’ τις στιγμές ευτυχίας μου με τα παιδιά μου.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
64
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!