Ως γνωστό το καλοκαίρι της Κύπρου ξεκίνησε… με εξαίρεση το ότι κάποιες φορές ο καιρός είναι πιο άστατος και απ’ τον άστατο του Τερζή, αφού το τελευταίο διάστημα μέσα σε 5 λεπτά εναλλάσσονται 15 εποχές.

Παρόλα αυτά άρχισαν ήδη τα πρώτα μπάνια και μια γυναίκα πρέπει να ετοιμάσει το started pack που θα της κρατάει συντροφιά για τους επόμενους 6 μήνες. 

Νο 1: 

Το πιο σημαντικό πράγμα του ΚΟΣΜΟΥ, για κάθε άνθρωπο και πόσο μάλλον για μια γυναίκα είναι ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΤΗΣ. Φυσικά και αφορά όλο τον χρόνο αυτή η συνήθεια και όχι μόνο το καλοκαίρι που η ζέστη κτυπάει κόκκινο! Γυναίκες, αγοράστε οπωσδήποτε το αποσμητικό, μην το αμελήσετε γιατί στην Κύπρο κιόλας ο ιδρώτας ρέει άφθονος και πρέπει να προφυλαχθούμε από ανεπιθύμητες δυσωδίες! 

Νο 2: 

Ενα αντηλιακό προσώπου απαγορεύεται να λείπει από μια γυναικεία τσάντα. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πάνω από την ενυδατική μας κρέμα, πρέπει να φοράμε και μια αντηλιακή. 

Νο 3: 

Ακόμα ένα προϊόν που λίγες γυναίκες έχουν στη τσάντα τους για τους μήνες του καλοκαιριού είναι ένα ενυδατικό σπρέι με ιαματικό νερό. Αφού ως γνωστό σε υψηλές θερμοκρασίες το δέρμα αφυδατώνεται και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε τη ξηρότητα. (εγώ βάζω το νερό προσώπου από τσάι βουνού από γνωστή ελληνική εταιρεία).

Νο 4: 

Γυαλιά, ποια γυναίκα δεν έχει πάντα μαζί της τα γυαλιά ηλίου της; Άλλωστε εκτός από στυλ η πρώτη τους ιδιότητα είναι να προστατεύουν τα μάτια μας από τις ακτίνες του ήλιου. (προσωπικά πεθαίνω για τα ακόλουθα γυαλιά). 

Νο 5: 

Τελευταίο άφησα ένα προϊόν που ανήκει στα ΤΟΡ 2 ΡRODUCTS που πρέπει να περιέχει μια γυναικεία τσάντα. Όπως το αποσμητικό έτσι και το άρωμα δεν πρέπει να λείπει ποτέ μα ποτέ από τη τσάντα σου! (το Scandal είναι το αγαπημένο μου και γι’ αυτό αν καμιά μέρα το ξεχάσω, κανονικό σκάνδαλο!)

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
4
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!