Ίσως αυτό το άρθρο να εμπίπτει σε άλλες ενότητες όπως π.χ. healthbeez ή lovebeez, αλλά αποφάσισα να γράψω  για το θέμα  αυτό, γιατί για εμένα είναι από τα σημαντικότερα κεφάλαια για την επιβίωση στην κοινωνία του 21ου αιώνα. Ποιο είναι αυτό ; Το selflove. Το να αγαπάς δηλαδή τον εαυτό σου.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Ο όρος αυτός  τείνει να είναι παρεξηγημένος, διότι συγχέεται με τον εγωισμό και τις πράξεις εις βάρος άλλων. Ωστόσο, το να αγαπάς τον εαυτό σου δεν προνοεί σε καμιά περίπτωση το να μην αγαπάς τους  άλλους. Αντιθέτως, αποτελεί προϋπόθεση του.

Τι θέλω να πω; Αν δεν αγαπάς αυτό που είσαι μέσα σου πρωτίστως, ποτέ δε θα καταφέρεις να αγαπήσεις κανέναν άλλο, γιατί πάντα θα σε τραβάνε πίσω οι ανασφάλειές σου. Με λίγα λόγια, αν δε σε γνωρίσεις, δε θα σε καταλάβεις, δε θα χαλαρώσεις και θα υψώνεις πάντα τείχη που θα σε εμποδίζουν να απολαύσεις τα πιο ωραία συναισθήματα στη ζωή όπως η αυτοπεποίθηση,  η ανιδιοτελής αγάπη και άλλα πολλά.

Καταλαβαίνω, είναι μέρες που δε νιώθεις καλά που όλα σου πάνε χάλια.  Ναι, εκεί κλάψε, ξέσπασε!  Είναι όμως και άλλες μέρες που το βλέπεις πως σε θέλει κι η μέρα σου κυλά πολύ όμορφα. Ναι, εκεί γέλασε, χόρεψε! ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ όμως, ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. Πες όχι στις συναναστροφές που δεν σου κάνουν καλό, μείνε στο σπίτι κάνε τη μάσκα προσώπου σου, σβήσε τα φώτα και απόλαυσε τα λαμπάκια που έχεις στολίσει, βγες με τους φίλους σου, κάνε ένα διάλειμμα από το διάβασμα και πιες το αγαπημένο σου ρόφημα. Μη σε κατηγορείς για όλα κι αν όντως φταις για κάποια, συγχώρεσε τον εαυτό σου και με το λάθος σου συνέχισε στη σωστή πορεία.

Κάνε όλα όσα σε βοηθάνε να ζήσεις πιο καλά! Με μέτρο όμως η χαλάρωση ε! Μην ξεχνάς ότι και η επιτυχία στην δουλειά σου, είναι παράμετρος στο να είσαι ευχαριστημένος από τον εαυτό σου. Γι’ αυτό εγώ είμαι εδώ και σου προτείνω να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, να γίνετε φίλοι. Εξ’ άλλου, μ’ αυτόν θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου! Να σε αγαπάς και να σε προσέχεις.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
24
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!