Πόσο με νευριάζουν τα άτομα που κάμνουν οτι τα ξέρουν ούλλα αα! Όχι τίποτα άλλο, αλλά εκνευρίζουν και εμάς που τα ξέρουμε!

Άς γνωρίσουμε μερικούς “ΌΥΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ” τύπους.

Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ

Πάεις κουνιστή και λυγιστή στο κατάστημα να αγοράσεις ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, κοσμήματα και ούτω καθεξής. Έρχεται η πωλήτρια και λέει σου το γνωστό “μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι” και απαντάς λογικά “οι εν εντάξει να ρίξω μια ματιά πρώτα”. Κανονικά κάπου δαμέ φέφκει που τα πόθκια σου να μπόρεις να ρίξεις την ματιά με την ησυχία σου. ΦΥΣΙΚΑ και θα μείνει τζιαμέ παλλούτζιη. Πιάννεις εσύ οτι σου αρέσει πάεις να το δοκιμάσεις. Ούλλα καλά τζιαι άγια ώς τωρά έννεν; Κάπου δαμέ αρχίζει να σου λαλεί “Τούτο εννά σε παστινίσκει παραπάνω (200€ η φανέλα)/ τούτο το γυαλλί μικρανίσκει σε(539€) / τούτο το κόσμημα κάμνει σε να δείχνεις αυθεντική(1800€) / (τζιαι μετά χτυπά με τζιαμέ που πονώ…(παπούτσι gucci 2000€) τούτο το παπούτσι ΨΗΛΩΝΕΙ ΣΕ!!! 

Εεεε τι να κάμω; αφού ψηλώννει με…αννοίω το τσεντί μου βλέπω οτι εν άδειο καταλάβω οτι περιπέζει με για να αγοράσω γυρίζω λέω της “ΟΥΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ”. Θκιώχνει με.

Ο BARISTA

Πάεις πρωί πρωί με την γαρίλλα στο μάτι να πιάεις καφέ. “Ένα φρέτο εσπρέσσο σκέττο πλίς” και απαντά “Εεε εφέραμε καινούριο καφέ θέλετε να τον δοκιμάσετε;”… “Οχι ευχαριστώ μπορείτε να κάμετε τον καφέ μου γιατί βιάζουμε;”. Επικρατεί μονόλεπτη σιωπή. “Εεε εδοκιμάσετε το καινούριο μας πισκόττο;”, “Οχι” “Εεε πιάστε εννά σας αρέσει πάει πολλά με τον καφέ σας είμαι σίγουρη/ος εννα σας αρέσει” απαντάς εσύ “ΟΥΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΡΕ ΠΑΡΕΑ” . Ξεροκαταπίνει, “Ορίστε ο καφές σας”. Φέφκεις.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

-Καλημέρα παιδιά ελπίζω να περάσετε ωραία το Σαββατοκυρίακο σας να ξεκουραστήκατε και να εκάματε τις 45 ασκήσεις που σας έβαλα.

ΣΙΩΠΗ…

-Άτε φκάρτε τα τετράδια σας να ελέξω τις ασκήσεις.

ΑΧΧΑ ΟΥΧΧΟΥ…

-Αντριανέλλα γιατί εν έκαμες τα μαθήματα σου;

-Κυρία/ε ήταν πολλές εν έφτασα έκαμα τις 34 όμως.

-Ναι αλλά είδα σε το Σάββατο το πρωί στο κκαφέ το απόγευμα Πρωταρά για παγωτό τη νύχτα επίες κάτω και την Κυριακή το απόγευμα για καφέ με τις φίλες σου. Πού να φτάσεις;

ΟΥΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ.

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ

“Αύριο εννά βρέξει.”

“Βάλε σάκκακι εννά έχει 16,5678 βαθμούς έξω.”

-Μάμα έμπηκα στον καιρό τζαι λέει οτι ενναν 18 βαθμοί.

“ΟΥΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ”

-Ο Κωστής έπιασεν 20 στο διαγώνισμα.

-Μάμα ο Γιαννής έπιασεν 10 όμως.

-Έν μας κόφτει τι κάμνουν οι άλλοι.

-Αφού τζιαί συ τούτο μου είπες για τον Κωστή.

“ΟΥΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ”

-Μάμα δώσμου ένα παυσίπονο για τον πονοκέφαλο πλίς.

-Έλα να το φιλήσω να γιάνει.

-Μάμα είμαι 18 χρονών ξέρω ότι εν γιανίσκει έτσι.

“ΟΥΛΛΑ ΤΖΙΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟΝ”

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Απολογούμαι φίλοι και φίλες Ελλαδίτες, αλλά ήθελα να τα πω στη γλώσσα μου για να ξεδώσω! Πειράζει όμως κάποιες φορές να μην παίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα; -Κι εγώ μαζί-; Πειράζει να σιωπάμε κάποτε και να μην ενοχλούμε τους γύρω μας; Πειράζει να περνάμε και κάποιες φορές απαρατήρητοι; Όχι ε;

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!