Να παλεύεις! Γιατί μόνο έτσι θα πετύχεις  τα όνειρά σου!   

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους…

Δεν παλεύουν, δεν αγωνίζονται, δεν προσπαθούν, αλλά κατά τα άλλα θέλουν να πετύχουν τα “όνειρα” τους!!  Κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, χώνουν το κεφάλι τους στην άμμο και νομίζουν ότι αγωνίστηκαν ! Όχι κύριοι, δεν είναι έτσι.

Αν δεν παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, αν δεν εκμεταλλευτείς όλες μα όλες όλες σου τις δυνατότητες ΔΕΝ θα φτάσεις μακριά… . Θα πας λίγο πιο κάτω , θα πας πέρα δόθε αλλά σίγουρα δεν θα πας εκεί που στόχευσες…

Αγωνίσου λοιπόν , πάλεψε , ξενύχτησε, τσαλακώσου, πέσε, σήκω , ξεκίνα και εφόσον χρειαστεί σήκω ξανά και ξεκίνα πάλι για το ταξίδι σου.. .

Αγωνίσου με νύχια και με δόντια και θα δεις ότι θα φτάσεις στον στόχο σου ή έστω κοντά σε αυτόν! .. Και στο κάτω κάτω.. Και να μην πετύχεις το 100% του στόχου σου… Τουλάχιστον θα έχεις ήσυχη την συνείδηση σου ότι πάλεψες και προσπάθησες με όλες σου τις δυνάμεις για να τον πετύχεις..

Άλλωστε στους περισσότερους αγώνες τα οφέλη τα κερδίζουμε από την διαδρομή…

Και πάντοτε, ας έχουμε στο μυαλό μας όλους εκείνους τους Οδυσσέες που πάλεψαν μέχρι να φτάσουν στην Ιθάκη… Και όλους εκείνους τους ναυαγούς που τελικά βρήκαν στεριά… Και όλες εκείνες τις μάνες που τα κατάφεραν μόνες τους με ένα παιδί… Και όλους εκείνους τους ανθρώπους με αναπηρίες που καθημερινά σηκώνονται, χωρίς να σηκώνονται… Και όλες εκείνες τους σκλάβους, που τελικά είδαν φως… Και τόσα άλλα παραδείγματα ανθρώπων που πάλεψαν και τα κατάφεραν. Αλλά πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις. Εσύ γιατί να μην μπορείς;

Ο δρόμος προς την Ιθάκη είναι αυτός που έχει την αμοιβή και την αξία !  Άλλωστε για να φτάσεις ψηλά πρέπει να πατήσεις γερά πάνω στα βιβλία που μελέτησες! Καλή μας δύναμη!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
27
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
3
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!