Πολλές φορές βρίσκω τον εαυτό μου να σκέφτεται πώς θα ήταν η ζωή μου αν έπαιρνα κάποιες αλλιώτικες αποφάσεις, και αν απέφευγα κάποια λάθη. Και,αλήθεια, πώς θα ήταν;

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

«Πολλές φορές τα χειρότερα μας λάθη, μας οδηγούν στις καλύτερες επιλογές μας».

Είμαστε τόσο προσκολλημένοι στην ρουτίνα, που πλέον για μερικούς, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να γίνει το αναπόφευκτο. So what?

Τι θα γίνει αν αλλάξει η ρουτίνα; Τί θα γίνει αν κάνουμε λαθη; Τα λάθη υπάρχουν για να γίνονται.

miro.medium.com

Μέσα από τα λάθη, γνωρίζουμε τον εαυτό μας. Εάν ζούμε μια ζωή πάντα προγραμματισμένη, πώς θα πιάσουμε «απροετοίμαστο» τον εαυτό μας; Πως θα δούμε πως αντιδρούμε σε καταστάσεις ξένες για μας; Η γνωριμία με τον εαυτό μας απαιτεί λάθη, άγχος, γέλιο, ντροπή, ενθουσιασμό, και αδρεναλίνη. Ας δημιουργήσουμε έναν εαυτό, γεμάτο συναισθήματα τα οποία απορρέουν από λάθη.

Ο εαυτός μας αυτός, σίγουρα δεν θα είναι τέλειος. Αφήνοντας τον όμως ελεύθερο, θα κάνει λάθη, θα απογοητευτεί, θα κλάψει, θα ξανα προσπαθήσει, θα γελάσει, θα δυναμώσει. Εμείς ορίζουμε την αποτυχία. Αν αφήνουμε κάθε εμπόδιο να μπαίνει στον δρόμο μας, τοτε ο εαυτός μας θα γκρεμιστεί με την πρώτη δυσκολία. Αν παίρναμε κάθε εμπόδιο ως μια ευκαιρία περαιτέρω γνωριμίας με τον εαυτό μας, όχι μόνο θα από δεχόμασταν τον εαυτό μας, αλλά θα γνωρίζαμε πτυχές που μας ήταν άγνωστες. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για κάθε λάθος μας, γιατί μόνο με αυτά μπορούμε να μάθουμε. Η ζωή δεν είναι εύκολη και μερικές φορές χρειάζεται να πληγωθούμε βαριά για να καταλάβουμε την αξία της. Μέσα από λάθη, μπορούν να προκύψουν πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες που θα απογειώσουν την ζωή μας.

secureservercdn.net

Μαθαίνουμε να μην τα παρατάμε. Η επιτυχία δεν είναι ποτέ εγγυημένη, όμως πάντα αξίζει η προσπάθεια. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, θα ξανα προσπαθήσουμε μέχρι να επιτύχουμε τους στοχους μας.

Πείσμα: check

Με τα λαθη μας μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε νέα άτομα. Προσφέρουν σοφία και ανεκτικότητα. Κάθε λάθος που γίνεται είναι για καλό, και ίσως έφτασε η στιγμή να αποδεχτούμε καταστάσεις, και να μην φοβόμαστε τόσο το «λάθος». Άλλωστε, κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Σημασία έχει ο τρόπος διαχείρισης των λαθών που γίνονται.

leadersoughttoknow.com

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: leecaraher.com 


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!