Αναμφίβολα, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε και σίγουρα κρύβονται πολλά πίσω από, ενδεχομένως, την πιο γνωστή οικογένεια αυτή την στιγμή στον κόσμο. Καθώς έψαχνα για την βασιλική οικογένεια και τα «μυστικά» της, βρήκα μερικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούν και σκέφτηκα αμέσως να τους μοιραστώ μαζί σας.

1. Όταν ένα μέλος της οικογένειας ταξιδεύει, πρέπει να έχει μαζί του ένα μαύρο ρούχο σε περίπτωση που κάποιος, από την οικογένεια, φύγει από την ζωή. Αυτός ο κανόνας υπάρχει διότι όταν απεβίωσε ο πατέρας της βασίλισσας, η βασίλισσα ήταν σε ταξίδι και δεν είχε μαζί της ούτε ένα μαύρο φόρεμα. (ναι, από το Crown το ξέρω).

https://i.pinimg.com/originals/96/c1/d3/96c1d3688a9308cd343a6af1b2942d4e.jpg

pinimg.com

2.Σε ένα δείπνο, η βασίλισσα ξεκινάει μιλώντας στο άτομο που κάθεται στα δεξιά της. Στο δεύτερο πιάτο απευθύνει τον λόγο στο άτομο που κάθεται αριστερά της.

ca-times.brightspotcdn.com

3. Μετά τις 6μ.μ. τα καπέλα βγαίνουν και την θέση τους παίρνουν οι τιάρες, τις οποίες επιτρέπονται να φοράνε μόνο οι παντρεμένες γυναίκες.

4. Στις επίσημες εκδηλώσεις, αν η βασίλισσα σταματήσει να τρώει πρέπει να σταματήσουν και οι υπόλοιποι.

express.co.uk

5. Όταν μια γέννα γίνεται στο παλάτι, απαγορεύεται οποιοσδήποτε άλλος να βρίσκεται στο συγκεκριμένο δωμάτιο που πραγματοποιείται η γέννα. Ούτε καν ο πατέρας του παιδιού. Μόνο η πριγκίπισσα Diana έσπασε αυτό τον κανόνα.

6. Οι άμεσοι κληρονόμοι απαγορεύεται να ταξιδέψουν μαζί διότι σε περίπτωση δυστυχήματος θα χαθούν και οι δύο.

hellomagazine.com

7. Η τσάντα της βασίλισσας  χρησιμοποιείται και για να δώσει μερικά μηνύματα. Π.χ αν η βασίλισσα αλλάξει την τσάντα της από το αριστερό της χέρι, στο δεξί, αυτό σημαίνει ότι επιθυμεί η συζήτηση να τελειώσει.

asiatatler.com

8. Το νυφικό για έναν βασιλικό γάμο πρέπει να το εγκρίνει η βασίλισσα.

9. Οι μικρές τσάντες «φάκελοι» ή clutches, χρησιμοποιούνται και για να αποφευχθεί κάποια χειραψία με τους πολίτες ή τους «κοινούς θνητούς».

pagesix.com

10. Σε περίπτωση χειραψίας, πρέπει να βλέπουν στα μάτια τον απέναντι τους και η χειραψία τους να διαρκέσει μέχρι 2 κινήσεις του χεριού-“shakes”.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: theweek.co.uk


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
6
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!