Είναι αυτοί που συναντάς το πρωί, που όχι μόνο σου λένε Καλημέρα, αλλά ΚΑΙ σε κοιτάζουν στα μάτια ΚΑΙ σου χαμογελούν! Το νιώθουν με την καρδιά τους αυτό το ΚΑΛΗ-ΜΕΡΑ!!! Είναι αυτοί που εκπέμπουν μια τεράστια ευχάριστη αίσθηση, μια χαρούμενη αύρα και μια αισιοδοξία!!! Είναι αέρινοι, γλυκείς και στάζουν μέλι! Είναι αυτοί, που το πρωί σαν τους δεις και δυο λόγια τους πεις σου μεταφέρουν τοοοοση δύναμη ώστε να παλέψεις το όποιο πρόβλημα σου και να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Ξέρετε, οι θετικοί άνθρωποι ΔΕΝ είναι μίζεροι! ΔΕΝ  ‘’κλαίνε’’, ΔΕΝ έχουν ένα μόνιμο παράπονο στα χείλη, ΔΕΝ έχουν μόνιμα ‘ανέκφραστη’ φάτσα και επίσης ΔΕΝ γκρινιάζουν με το κάθε τι! (ωχ)

Οι θετικοί άνθρωποι, που λέτε, είναι αυτά τα άτομα που χαίρεσαι πολύ να τα βλέπεις!! Μιλάνε με όλους, φιλάνε σφιχτά, σ’ αγκαλιάζουν χωρίς σκέψη, λένε ‘σ’ αγαπώ’, ‘μπράβο σου’ και κάνουν ευχάριστη φασαρία! Είναι ΑΥΤΟΙ που θα μιλήσουν σε κάποιο άγνωστο, θα βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους με όλη τους χαρά .. Ειλικρινή χαρά και αγάπη!!

Είναι ΑΥΤΟΙ που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σε στηρίξουν σωστά, με λογικές συμβουλές, να σταθούν δίπλα σου και στα καλά και στα άσχημα… ΞΕΡΟΥΝ ακριβώς τα υπέρ της κάθε φάσης σου και σου τα υπενθυμίζουν και σου τα τονίζουν για να μη σε πάρουν από κάτω… ΞΕΡΟΥΝ να σου  εξυψώσουν το ηθικό με τρόπο γλυκό και μη προσβλητικό !

Οι θετικοί άνθρωποι, είναι αυτά τα άτομα που θέλουμε όλοι να έχουμε στη ζωή μας. Επίσης θέλουμε κι όλοι εμείς να είμαστε τόσο θετικοί και χαρούμενοι κάθε μέρα κ να γεμίζουμε τους γύρω μας με ενέργεια!!

Θετικοί άνθρωποι λοιπόν είμαστε ΕΜΕΙΣ όταν ΔΕΝ ζηλεύουμε, ΔΕΝ κουτσομπολεύουμε και ΔΕΝ ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων….

Ας γίνουμε λοιπόν όλοι…έστω λίγο θετικοί (όσο μπορεί ο καθένας! ), ας… λέμε ειλικρινά ΚΑΛΗ-ΜΕΡΑ κι ας βάζουμε λίγο γλυκό χρώμα στο πρόσωπό μας…. Άλλωστε ένα χαμόγελο είναι δωρεάν !!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
22
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!