Δευτέρα πρωί, όλοι σκέφτονται πως θα ήταν, αν είχαν μια διαφορετική δουλειά, ένα διαφορετικό χώρο εργασίας… κάτι πιο ξεκούραστο… κάτι πιο χρηματικά επωφελές.

Κανείς δεν σκέφτεται ‘όμως πόσο “εύκολη” και πόσο “ανώδυνη” είναι σε σχέση με άλλα επαγγέλματα που απαιτούν ένα έξτρα βαθμό δυσκολίας. Τι εννοώ; Σας έχω ετοιμάσει τα 5 από τα πιο δύσκολα επαγγέλματα στον κόσμο. Να τα δείτε να πάρετε δύναμη και να ξυπνήσετε αύριο με όρεξη και αγάπη για τη δική σας εργασία.

SNAKE MILKER ( εκχύλιση δηλητηρίου των φιδιών )

Αυτοί οι άνθρωποι εξάγουν δηλητήριο από μερικά από τα πιο επικίνδυνα φίδια του κόσμου. Το δηλητήριο του φιδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιατρικές έρευνες για να δημιουργηθούν αντίδοτα όπου πωλούνται πολυυυυυ ακριβά όπως 1000€  ανά γραμμάριο. Σ’ αυτή την εργασία εφαρμόζονται μέτρα ασφαλείας γιατί είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Οι έρευνες λένε πως ο αριθμός των εργαζομένων που δεν έχουν δεχτεί δάγκωμα κατά την ώρα εργασίας τους είναι σχεδόν μηδενικός.

Γευσιγνώστης σκυλοτροφών

Και όμως υπάρχει άνθρωπος που πληρώνεται για να δοκιμάζει σκυλοτροφές, φτιαγμένες από ένα μείγμα κοκάλων, εντοσθίων και μπισκότων. Οι γευσιγνώστες καλούνται να τεστάρουν τη γεύση της τροφής, την υφή της και να τη συγκρίνουν με τη τροφή που προορίζεται για τους ανθρώπους.

Υποβρύχιος ντελιβεράς πίτσας

Ένα υποβρύχιο ξενοδοχείο στη Φλόριντα των ΗΠΑ παραλαμβάνει τις παραγγελίες του από έναν δύτη – ντελιβερά, ο οποίος φορά την ειδική στολή και παραδίδει την πίτσα στους πελάτες του ξενοδοχείου.

Κριτής οσμών

Ναι υπάρχει κάποιος που περνάει το χρόνο του μυρίζοντας. Οι επαγγελματίες του κλάδου καλούνται να μυρίσουν το στόμα, τα πόδια και τις μασχάλες προκειμένου να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των οσμών σε αυτές τις περιοχές. Μάλιστα, η όσφρηση τους ελέγχεται με εξετάσεις κάθε μήνα για να εξακριβωθεί η καλή λειτουργία της.

Καθαριστής εμετού

Δουλειά είναι και αυτή όσο αηδιαστική και να σας φαίνεται, κάποιοι την κάνουν. Στα μεγάλα Λούνα Παρκ του εξωτερικού επειδή υπάρχουν παιχνίδια που ανακατεύουν κάποιους, με  αποτέλεσμα είναι να έχουμε πολλά τέτοια περιστατικά εμετού. Δεν τα μαζεύουν οι καθαρίστριες. Υπάρχουν οι συγκεκριμένοι καθαριστές εμετού που κάνουν την δουλειά γρήγορα.

Αυτά λοιπόν θεώρησα εγώ τα πιο δύσκολα, επικίνδυνα και άσχημα επαγγέλματα στον κόσμο για να σου δείξω πόσο τυχερός και ευνοημένος είσαι. 

Χαρούμενος τώρα; Άιντε και καλή εβδομάδα.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!