Όντας ο ίδιος οδηγός μηχανής, η νούμερο ένα προτεραιότητα μου είναι πάντα το κράνος. Η ασφάλεια που προσφέρει το κράνος είναι ζωτικής σημασίας, διότι αποτελεί απαραίτητο στοιχείο του προστατευτικού μας εξοπλισμού.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. 4 στους 5 οδηγούς που ενεπλάκην σε τροχαίο βρίσκονται στην εντατική.

Η ατομική ευθύνη νομίζω πως πρέπει να υπερισχύει της «μαγκιάς» και της «τρέλας». Η ατομική ευθύνη θα σώσει ζωές και θα προλάβει δυστυχήματα.

Δυστυχώς το να φορεί κάποιος κράνος όταν οδηγεί μηχανή, δεν θεωρείται καν αυτονόητο από όλους.  Για παράδειγμα, στην Αμερική σε κάποιες πολιτείες το κράνος δεν είναι υποχρεωτικό, πράγμα απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Για αυτό μερικές φορές συζητάμε για την επιβολή ή όχι ενός νόμου, υποστηρίζοντας πάντα το καλύτερο για τον άνθρωπο.

xmoto.gr

Συμπερασματικά, για να κλείσουμε το κεφάλαιο κράνος, αν με ρωτάτε αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να οδηγήσει κάποιος μηχανή. Ας συμβουλέψουμε ο καθένας τον διπλανό μας, ώστε να βοηθήσουμε να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.  Ώστε να μην ξανακλάψει καμία μάνα και κανένας πατέρας επειδή δεν φορούσε το παιδί τους κράνος.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: tdmhellas.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!