Ένας απλός λόγος! Μια απλή λέξη μια μικρή χειρονομία ένα αληθινό άγγιγμα ένα απλό χαμόγελο. Όλα αυτά τα μικρά και απλά δεν ξέρετε πόση δύναμη κρύβουν μέσα τους. Είναι στιγμές που περνάμε δύσκολα άλλωστε όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Είναι στιγμές που έχουμε όπως το λένε τις μαύρες μας. Ε, λοιπόν, ένας λόγος ακόμα και από έναν άγνωστο ξέρεις πόσο εύκολα μπορεί να σε ανεβάσει έστω και στιγμιαία.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

cdnparenting.com

Είναι πολλές φορές που εκείνη ακριβώς τι στιγμή που νιώθεις σκατά κάτι γίνεται, κάτι μικρό μην φανταστείς που για να δεις όμως είναι αρκετό. Ναι είναι αρκετό για να συνεχίσεις από εκεί που έμεινες με τη διπλάσια ενέργεια από πριν.

beasty-press.com

Μην διστάσεις να δείξεις και να νιώσεις τη χαρά σου. Πολλές φορές, χωρίς να το θέλεις απαραίτητα, είσαι ο λόγος που κάποιος έχει ενεργοποιηθεί και έχει ξεχάσει τα προβλήματα του, έστω και για λίγο. Στο κάτω κάτω τι χρειαζόμαστε όλοι ρε συ, ΑΓΑΠΗ! Αυτή χρειαζόμαστε και τίποτα άλλο.

Μια χειρονομία, ένας απλός χαιρετισμός.  Αλλά πρόσεξε,  ειλικρινής!  Όχι ψεύτικος ή υποχρεωτικός, για τον διπλανό σου μπορεί να είναι η σωτήρια λέμβος του. Τα πράγματα είναι τόσο απλά και τα κάνουμε τόσο σύνθετα.

Η αλήθεια είναι ότι προτού γράψω αυτό το άρθρο ήμουν κάπως περίεργα κι όμως κάτι έγινε-ηλίθιο- αλλά ήταν ικανό να με ηρεμίσει και να με απομακρύνει από αυτή την ανησυχία που είχα. Δεν είναι ότι έφυγε αυτή η ανησυχία, είναι εκεί ακόμα αλλά τώρα είναι αλλιώτικη, είναι σαν ένα είδος ανακούφισης. Περίεργο κι όμως το πρόβλημα υπάρχει είναι εκεί ακριβώς το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως μετά από ένα απλό μήνυμα νιώθω ότι σύντομα θα βρεθεί η λύση του.

Μ’ αρέσει όταν γίνεται αυτό. Σκέψου το είναι σαν μουσική. Ακούς ένα τραγούδι που ξέρεις ότι θα σε ξεκουράσει, θα σου δώσει δύναμη για παρακάτω, θα σε λυτρώσει και τότε όλα ξεδιαλύνονται και γίνονται πιο καθαρά, που μεταξύ μας μπορεί και πάντα να ήταν έτσι απλώς εσύ να μην το έβλεπες. Τέτοια δύναμη έχει μια τέτοια κίνηση και ένας τέτοιος λόγος. Ναι είναι ικανός να σε βγάλει από το αδιέξοδό σου.

unsplash.com

Δοκίμασε το όσο πιο πολύ το κάνεις εσύ ο ίδιος για τους άλλους τόσο πιο πολύ θα το συναντάς εσύ ο ίδιος. Μερικές φορές χρειαζόμαστε ένα μικρό, ελάχιστο σπρώξιμο για να εκκίνηση ξανά η μηχανή και να αρχίσει ξανά η καύση των καυσίμων σου.

Μια τέτοια κίνηση μπορεί πολύ εύκολα να σε σώσει από πολλά συναισθηματικά προσκόμματα και να σε επαναφέρει πάλι στη ζωή.   


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: meygeia.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
0
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!