Γνωρίζεστε, βγαίνετε το πρώτο, δεύτερο, τρίτο ραντεβού, όλα πάνε καλά και μετά από ένα καλό διάστημα που όλα συνεχίζουν να πάνε καλά και νομίζεις πως επιτέλους ίσως και να έχεις βρει τον άνθρωπό σου, σου σκάει το «εμένα μου αρέσει έτσι όπως είμαστε, δε θέλω δεσμεύσεις».

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Όσες από εμάς έχουμε ακούσει αυτή την ατάκα, σίγουρα έχουμε κολλήσει έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στην καλή περίπτωση, ενώ άλλες σίγουρα έχουμε κολλήσει για… καιρό!

Κορίτσια μου, ας τα βάλουμε τα πράγματα σε τάξη.

Αναρωτηθείτε αν όντως θέλετε να εμπλακείτε με έναν άνθρωπο που αργά ή γρήγορα σας ενημέρωσε ότι δεν είναι διαθέσιμος για περισσότερες δεσμεύσεις από αυτές που ήδη έχετε.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι να τον πιστέψετε! Αν σας λέει ότι δεν θέλει σχέση ή δέσμευση μαζί σας, καλό είναι να το πιστέψετε και να μην μπείτε στη διαδικασία να τον αλλάξετε, να τον διορθώσετε, να τον βοηθήσετε να αλλάξει οπτική, να γίνετε ο ψυχολόγος του, η μαμά του, η φίλη του και όποιος άλλος. Δεν είναι η δουλειά σας αυτή. Πρώτο μέλημά σας είναι να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο και να του παρέχετε όσα χρειάζεται (ο εαυτός σας).

Σεβαστείτε πρώτα από όλα τον εαυτό σας. Έχετε κάθε δικαίωμα να είστε σε μια σχέση με προοπτική. Έχετε κάθε δικαίωμα να θέλετε να συνδεθείτε συναισθηματικά. Έχετε κάθε δικαίωμα να θέλετε σχέση, γάμο, οικογένεια. Έχετε κάθε δικαίωμα, να θέλετε αυτό που θέλετε και έχετε ονειρευτεί.

Οι περισσότεροι άντρες συνήθως, αν και τελευταία συναντιέται και στο γυναικείο φύλο, έχουν ένα θεματάκι με τη δεσμεύση για πολλούς λόγους. Για χάρη συντομίας, θα αναφερθώ μόνο στο θέμα της ελευθερίας.

Θεωρούμε ελευθερία το να πράττουμε κατά βούληση και να κάνουμε ό,τι θέλουμε και όποτε το θέλουμε. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να σας υπενθυμίσω ότι πάντα υπάρχουν προϋποθέσεις. Κύρια αυτή που μαθαίνουμε από το δημοτικό «Η ελευθερία σου σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου» και αυτό καλοί μου άνθρωποι ορίζει τον απόλυτα ελεύθερο άνθρωπο.

Ο πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί και πειθαρχεί στα πάθη του. Το είπε ο Πυθαγόρας πριν από μένα.

Αν λοιπόν ο υποψήφιος δεν θέλει δέσμευση, γιατί θέλει να έχει την επιλογή της δοκιμής με άλλο άτομο ή γιατί συντρέχει κάποιος άλλος λόγος που αποφεύγει τη σχέση ή τη δέσμευση, να είστε σίγουροι ότι μόνο ελεύθερος δεν είναι και δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Υπάρχουν διάφορες εκφράσεις παρεμφερείς με το κοιλιόδουλος που περιγράφουν αυτή την κατάσταση… και όπως ορίζει η έκφραση πρόκειται περί δουλείας και όχι ελευθερίας!

Αφήστε τον λοιπόν να τραγουδάει «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί, κι όχι κορόιδο στο κλουβί!» και χαρείτε τη δική σας εσωτερική ελευθερία, αφού αυτός αργά ή γρήγορα θα αντιληφθεί ότι εκείνος είναι το κορόιδο και θα στέψει τον εαυτό του.

Απαλλαχθείτε από τα όποια κολλήματα γιατί αυτά στερούν τη δική σας ελευθερία και αναζητήστε την ελευθερία σας σε άλλα άτομα ελεύθερα.

Οι ελεύθεροι άνθρωποι είναι αυτοί που δεσμεύονται χωρίς φόβο και πάθος!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
28
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!