Όλη μας η ζωή περιτριγυρίζεται από ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. 

Ίσως εμείς να μεγαλοποιούμε μερικές φορές τα πράγματα;

Ίσως εμείς φταίμε για τις δυσάρεστες; 

Ίσως είναι απλά δημιούργημα του μυαλού μας;

Σκέφτηκες ποτέ εάν αντιμετώπιζες τα πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο; Αν κάναμε ένα διάλειμμα που την νευρικόπελλη ζωή που κάνουμε τώρα για να δούμε πώς θα ήταν αν είχαμε μόνο γέλια.

Σίγουρα είναι αδύνατο να μηδενίσουμε τις άσχημες στιγμές, αλλά μπορούμε να τις μειώσουμε!

Ας πούμε αν τσακώθηκες με τους γονείς σου γιατί «εν σου πιάνουν το νέο iphone ή το νέο playstation ή τα παπούτσια που έχει η φίλη σου κ.λ.π» και είσαι ένα στάδιο πριν κάμεις το σπίτι καλοκαιρινό. ΓΕΛΑ και σκέψου ότι μεγαλώνουν σε, ταΐζουν σε, ποτίζουν σε και ότι ίσως να είναι λιγάκι δύσκολο να πραγματοποιήσουν την επιθυμία σου!

Αν είσαι στο σχολείο/φροντιστήριο και σύρει σου «μπηχτή» ο καθηγητής/τρια και θέλεις να τον κουπανίσεις…

Πάρε βαθιές βαθιές βαθιές αναπνοές και… ΓΕΛΑ!

Σκέψου ότι σε λίγους μήνες θα πλώννεις στην παραλία και δε θα έχεις καμία σχέση μαζί του/της. Μεν του μπεις γιατί είναι και κείνος/η πλάσμα και μπορεί να μην ξύπνησε με τις «ίσιες» του/της και ότι είναι αναγκασμένος/η να σου ανοίξει το κεφάλι σου και να σου φυτέψει 5 πράγματα μέσα. Ειδικά αν δει κιόλας ότι δεν φυτεύονται με τίποτα, δεν το βρίσκεις και λιγάκι λογικό να τα πάρει;

Αν είσαι καθηγητής/τρια ΓΕΛΑ και μην του μπήξεις τις φωνές επειδή δεν έκανε τις ασκήσεις του και επειδή σου είπε το γνωστό “εξίασα ότι τες είχαμε”, “εν έφτασα” και ούτω καθεξής γιατί μπορεί που στα αλήθεια να ξέχασε ή να μην έφτασε.

Αν είσαι στο σουπερμάρκετ και έρθει η καημένη η γιαγιούλα και πιάσει σου τη σειρά σου και σου πει “μάνα μου γιέ/κόρη μου ένιμπόρω να στέκουμαι” μην αγριέψεις! ΓΕΛΑ.. και σκέψου ότι εσύ μπορείς να στέκεσαι μια χαρά, ενώ εκείνη όχι!

Αν είσαι στρατιώτης και είσαι επιφυλακή αλλά σε βάζουν να βγάζεις 4:00-6:00 το πρωί, επειδή αρρώστησε ο σειράς σου ή αν πήρε αναρρωτική και σε έκοψε απ’ τη διανυκτέρευση ή αν «έφαες φυλακή» χωρίς να φταις. ΓΕΛΑ και σκέψου ότι εν λλίες και πόψε σε αντίθεση με τους μόνιμους που εν μία ζωή και πόψε και πέρνα καλά γιατί 14 μήνες είναι και μετά μπαίνεις στις δυσκολίες της ζωής.

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ (ΚΑΙ ΕΝ ΘΑ ΚΑΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΡΥΤΙΔΕΣ ΠΙΟ ΓΛΗΟΡΑ) ! 

*ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΕΙΣ ΟΥΛΛΑ ΛΙΛΛΙΤΣΙΑ*

Αγαπητοί Ελλαδίτες, συγχωρέστε με για τα κυπριακά! Ήθελα κάπου να εκτονωθώ!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
24
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!