Πρόσφατα στον Άλφα στους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη έγινε η «αποκάλυψη» της Ιωάννας, μία ανασκόπηση από το τραγικό γεγονός ως σήμερα.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Μέσα από το ντοκιμαντέρ αντιλήφθηκα τη δύναμη που μπορεί να κρύβει κανείς μέσα του. Μια νέα κοπέλα γεμάτη όρεξη για ζωή ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με την Έφη, μια γυναίκα που κυριευόταν από μίσος και άρρωστη ζήλεια. Ένας άντρας ήταν η αιτία που έκανε την Έφη να επιτεθεί με βιτριόλι στην Ιωάννα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις των πράξεων της. Πλέον η Ιωάννα ύστερα από πολλαπλά χειρουργεία μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να μας μιλήσει για την εμπειρία της. Ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, μπορεί να μην καταφέρει να ανακτήσει την προηγούμενη όψη της αλλά πλέον νιώθει όμορφη. Συγκεκριμένα αναφέρει : «Έχω ανακτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα. Πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στο καθρέφτη και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Για μένα η λέξη όμορφη δεν έχει να κάνει 100% με την εξωτερική εικόνα. Έχει να κάνει με το πως νιώθω, με την αγάπη που παίρνω».

diakopes.gr

Αυτά τα λόγια είναι το στήριγμα σε κάθε άνθρωπο που μπορεί να αντιμετωπίζει ανασφάλειες, επειδή μόλις γέννησε και δεν πρόλαβε να χάσει τα κιλά της γέννας , επειδή οι ραγάδες δεν της επιτρέπουν να βάλει μπικίνι, επειδή η ακμή της στερεί μια βόλτα έξω χωρίς make up. Η Ιωάννα είναι το πρότυπο δύναμη και μεγαλείου ψυχής. 

Το σημείο που ξεκινάει η εκπομπή είναι το μέρος που έγινε το τραγικό συμβάν.  Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει και άλλαξε την ιστορία. Αυτό ήταν το πιστεύω της Ιωάννας μετά από τόσο φόβο και  πόνο που βίωσε. Πόνο σωματικό αφού τα καψίματα είχαν κυριεύσει τις αισθήσεις τις, αλλά και πόνο ψυχικό. Τραύματα ανεξίτηλα στη μνήμη της  που μόνο ο χρόνος μπορεί να τα γιατρέψει.

newsit.gr

 Όσον αφορά την Έφη Κακαράντζουλα δεν υπάρχουν λόγια… Η ζήλεια της για μια άλλη γυναίκα ήταν τόσο μεγάλη που δε δίστασε να της κάνει τέτοιο μεγάλο κακό. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι δεν μετάνιωσε τίποτα, δεν ζήτησε συγνώμη και στο δικαστήριο υποστήριξε ότι όλες οι γυναίκες έχουν ένα αντίζηλο. Ύστερα από τόσο κακό που προκάλεσε το μίσος της συνεχίζει για την Ιωάννα δεν σβήστηκε. Πλέον έχει χαθεί  η  ανθρώπινη αλληλεγγύη  πόσο μάλλον η γυναικεία. Και μέσα σε όλη αυτή την αρρωστημένη πράξη τα ΜΜΕ ήρθαν να ενισχύσουν το μίσος της Έφης. Μέσα από το Facebook, έμαθε για την Ιωάννα, την ζήλεψε, την παρακολουθούσε συνεχώς, της έγινε εμμονή και έφτασε σε σημείο να προμηθευτεί βιτριόλι για να κάνει κακό σε μια αθώα κοπέλα. Ως που μπορεί να φτάσει άραγε η γυναικεία ζήλεια, πόσα αρρωστημένα μυαλά θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν ανενόχλητα ως ότου να επιχειρήσουν να κάνουν κακό;

Όπως και να ‘χει  το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι η Ιωάννα είναι εδώ, σαν φωτεινός σηματοδότης μας, που αν την ακολουθήσουμε θα βρούμε το δρόμο της λάμψης. Εάν σκέφτεσαι ότι έχεις πιάσει πάτο, ότι η ζωή δεν στα έφερε όπως περίμενες, δες την Ιωάννα και κέρδισε πίσω  και εσύ τη δίψα σου για ζωή. Άλλωστε μια ζωή την έχουμε και είναι καθήκον μας να την ζήσουμε όπως ακριβώς θέλουμε.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: alphanews.live

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!