Όλα γύρω σου γυρίζουν σκέψεις λέξεις, ύπνος όλαααααα …    ναι ναι αυτοί οι στίχοι σου έρχονται στο μυαλό όταν μέσα στο γλυκό σου ύπνο σε ξυπνά ένας ήχος γάργαρος, μια φασαρία που νομίζεις ότι ο γείτονας σου έχει θυμηθεί να κλαδέψει  στο άγριο ξημέρωμα και έχει βάλει την δεντροκοπτική μηχανή  στο on!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

 Εμμ  έτσι , τώρα κατάλαβες γιατί όλα γύρω σου γυρίζουν;

Αγαπημένο μου φιλαράκι …  δεν πιστεύω να μην σου έχει τύχει περιστατικό με όνομα  ΡΟΧΑΛΗΤΟ; Ναι ναι  εξού και ο  πρόλογος. Όλα γύρω σου γυρίζουν: Γιατί αυτό νιώθεις ιδιαίτερα όταν στα  άγρια ξημερώματα  συνειδητοποιείς πως δεν είναι ο γείτονας και το γκαζόν που φταίνε, αλλά γυρίζεις πλευρό και βλέπεις αυτό το όμορφο αγγελούδι, που κάνει όλη αυτή την φασαρία και μάλιστα στον ύπνο του!

Εγώ σήμερα θα μιλήσω για το αντρικό ροχαλητό – γιατί ξέρω η απάντηση όταν θα ανεβεί το άρθρο θα είναι καλά ντε οι γυναίκες δεν ροχαλίζετε?? Κχμ κμχ για τους άντρες, λέμε τώρα εμείς οι γυναίκες γιατί μένουμε σταθερές στην άποψή μας: Αγγίζουμε το όριο της τελειότητας. χαχα.

Ας ξεκινήσω λοιπόν με κάποιους από τους  λόγους  που οι άνδρες ροχαλίζουν:

  • Κάπνισμα
  • Υπερβολικό αλκοόλ
  • Μεγάλα γεύματα ή  εάν το βραδινό  φαγητό είναι πολύ αργά
  • Αν έχει σάκχαρο
  • Είναι παχύσαρκος
  • Ακολουθεί κάποια θεραπεία  υπνωτικά χάπια
  • Εγώ τέλος θα προσθέσω  και τη σωματική κούραση

Τις περισσότερες από εμάς μας ενοχλεί ιδιαίτερα όταν ο ύπνος μας είναι σαν το πάτημα της γάτας, τόσο ελαφρύς, γιατί ακούμε  τον παραμικρό ήχο και ξυπνάμε απ’ αυτόν τον πουπουλένιο ύπνο

Είστε και εσείς βρε κορίτσια που μπας και ακούσετε ήχο μετά άντε να σας πάρει ο ύπνος; Και ΝΑ το μάτι όλο το βράδυ και στην τσίτα εσείς που η ώρα περνά και δεν κλείνετε μάτι; Ή όταν δεν βλέπετε και κάποια αλλαγή στην  ενορχήστρωση με εκτελεστή τον  άντρα σας .. εκτελεστή είπα ;; μάλλον όχι εσείς θα εκτελέσετε μου φαίνεται ..

Συνεχίζω  ρίχνοντας και  άλλο λάδι στην φωτιά…

Έχουμε και τις γυναίκες που ξέρουν να λύνουν τα προβλήματα τους χωρίς να χάσουν τον ύπνο τους  ξεκινώντας με τα ελαφριά σπρωξίματα στα χέρια και καταλήγοντας στις κλωτσιές, μπουνιές και ό,τι προαιρείσθε! Αυτό συνήθως πιάνει τις περισσότερες φορές και αν όχι, τότε έρχεται το ισχυρό πυροβολικό: νεράκι για το υπέροχο προσωπάκι!

Εγώ έχω να σου προτείνω και κάποιες άλλες λύσεις  όχι για να μην λες πως δεν σε σκέφτομαι.. Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα σου πω είναι το τελευταίο σας γεύμα να μην το τρώτε πολύ αργά έτσι ώστε να είστε και πιο ανάλαφροι στον ύπνο σας χωρίς βαρετό στομάχι. Επίσης εάν είναι θέμα παχυσαρκίας καλό θα ήταν να επισκεφθείτε τον γιατρό σας αλλά και τον διατροφολόγο σας. Εισηγούμαι μάλιστα  να δοκιμάσετε και κάτι  ταινίες – αυτοκόλλητα που προσαρμόζονται στην μύτη, τις τοποθετείτε όταν πάτε για ύπνο κάνουν δουλίτσα ( θα τις βρείτε στα φαρμακεία).Τέλος σας προτείνω τις ωτοασπίδες … όχι για τον σύντροφο σας αλλά για εσάς !!

Ε αν δεν πιάνει τίποτα, τι να σας  πω ;; Ή να κάνετε υπομονή ή αλλάξτε σύντροφο ?  (με αγάπη πάντα) ή όπως λέει και ο τίτλος μου… ετοιμάστε σχέδιο εξόντωσής τους! Χαχαχα!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
17
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
3
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!