Θα λέγατε ψέματα, αν λέγατε πως δεν σκεφτήκατε ποτέ ποιες θα ήταν οι δικές σας τρεις ευχές, σε περίπτωση που είχατε το λυχνάρι του Αλαντίν στα χέρια σας!

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

ae01.alicdn.com

Αυτές είναι οι δικές μου επιθυμίες…

Ικανότητα να διαβάζω τις σκέψεις των άλλων.

Όλοι μας θα θέλαμε να το ζήσουμε έστω και μια φορά! Δηλαδή να μπορούσαμε να διαβάζουμε τις σκέψεις των άλλων χωρίς οι άλλοι να το αντιλαμβάνονται. Σκεφτείτε το. Έτσι θα μπορούσα να καταλάβω αν ο συνομιλητής μου, μου λέει ψέματα ή όχι. Σίγουρα κάποιες σκέψεις θα πλήγωναν, αλλά θα υπήρχε αυτοβελτίωση, και θα ήταν πολύ διασκεδαστικό -ελπίζω!-.

Να «φυτέψω» ύλες μαθημάτων στο μυαλό μου.

Σε περίοδο εξεταστικής, αυτή θα ήταν η ιδανικότερη ευχή που θα μπορούσα να κάνω. Πόσο εύκολο θα ήταν να μπορέσω να χωρέσω στο μυαλό μου την Άλωση της Πόλης, 5 ξένες γλώσσες, εκθέσεις, fun facts, όλο το λεξιλόγιο των Λατινικών και όλες τις μεταφράσεις των Αρχαίων; Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό.

Ακόμα 3 ευχές!

Όλοι μας κρύβουμε έναν εξυπνάκια μέσα μας, και αυτή η ευχή είναι αναμενόμενη για εξυπνάκηδες σαν κι εμένα.

α) Να περάσω μια μέρα με τον Ηarry Styles.

Fangirling, not going to lie. Ο Χάρυ είναι αγάπη μεγάλη. Θα πηγαίναμε στο beachwood cafe (όσοι είναι θαυμαστές μπορούν να καταλάβουν) και έτσι θα μας δινόταν η ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα φιλιά (μόνο στα όνειρα).

β) Απεριόριστα λεφτά

Μπορεί τα λεφτά να μην φέρνουν την ευτυχία, αλλά σίγουρα βοηθούν στην εξασφάλισή της. Με απεριόριστα λεφτά θα μπορούσα να ταξιδέψω τον κόσμο, και να αγοράσω όλα όσα επιθυμώ. Ίσως όμως με αυτόν τον τρόπο να έχαναν την αξία τους, αλλα στο τέλος της μέρας θα έβλεπα όλους τους προορισμούς που βρέθηκα, και θα καταλάβαινα ότι έζησα την ζωή μου στο μέγιστο. Επίσης, θα αγόραζα μαγνητάκια σε όλους μου τους συγγενείς και φίλους, για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.

γ) Την έκτη ευχή θα την κρατούσα για μελλοντικές επιθυμίες. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, και καλό είναι να είσαι πάντα προετοιμασμένος.

cdn1.thr.com

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: i.insider.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!