Πολλές από εμάς τις γυναίκες συχνά στην προσπάθεια μας να αρέσουμε στους γύρω μας και ειδικά στο ανδρικό φύλο, κάνουνε κάποια πράγματα που στο τέλος της μέρας είναι λάθος. Έτσι καταλήγουμε όχι μόνο να μην γοητεύουμε τους άλλους αλλά να απομακρύνουμε «άθελα» μας ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων και συγκεκριμένα ανδρών από κοντά μας. Σίγουρα όλες οι γυναίκες έχουμε πράξει τα παρακάτω για να αρέσουμε στον έξω κόσμο. 

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

1. Μακιγιάζ:                                                 

 Έχετε παρατηρήσει τις γυναίκες όταν βγαίνετε έξω; Πρωί, μεσημέρι, βράδυ οι περισσότερες είναι βαμμένες. Αρκετές από αυτές υπέρ βαμμένες. Δεν πρόκειται για μια απλή μάσκαρα και λίγο κραγιόν. Αλλά για πολλές στρώσεις από μεικαπ, μασκαράς, ψεύτικες βλεφαρίδες σαν υπόστεγο και χείλη μεγαλύτερα σε μέγεθος από το «φυσιολογικό». Απλά σκεφτείτε πόσες φορές έχετε δει μια γυναίκα και είπατε «ουφ παραλίγο να μην την αναγνωρίσω». Είναι πολλές αυτές που δεν μπορείς να αναγνωρίσεις από την πρώτη όταν βαφτούν.  

2. Πλαστικές:

Σίγουρα είναι δικαίωμα στον καθένα μας με το σώμα του να κάνει ότι θέλει και να αλλάζει ότι δεν του αρέσει. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο μέρος των γυναικών και όχι μόνο που το ιατρείο του πλαστικού χειρούργου γίνεται το 2ο τους σπίτι. Επιπρόσθετο στήθος, οπίσθια, μπότοξ, πλαστική στην μύτη, υαλουρονικό οξύ στα χείλη κτλ. Μετά από όλα αυτά είναι λογικό τίποτα να μην φαίνεται φυσικό πάνω στο σώμα των γυναικών αυτών, με αποτέλεσμα να μοιάζουν σαν ψεύτικες κούκλες. Η υπερβολή όμως δεν είναι πάντα αρεστή στο αντίθετο φύλο.  

3. Ισχυρογνωμοσύνη/ πείσμα :

Πείσμα, πείσμα και πάλι πείσμα. Αν δεν κάνεις αυτό που θα σου ζητήσουν καλύτερα να βρεις γωνία να κρυφτείς. Δεν θα κάνεις το χατίρι την γυναίκας; Πολύ ωραία. Ετοιμάσου για κρεβατομουρμούρα, μέρες όλο παράπονα, και να είσαι σίγουρος μούτρα, πολλά μούτρα σε σημείο που δεν θα της παίρνεις λέξη. Είναι βέβαιο ότι θα σου το κτυπάει οποιαδήποτε στιγμή ότι δεν της έχεις κάνει αυτό που σου ζήτησε. Πάντα θέλουν να γίνεται το δικό τους ανεξάρτητα αν είναι λάθος αυτό που ζητούν. 

4. Κρεβατομουρμούρα:

Έχετε ρωτήσει ποτέ τους άνδρες αν έχουν κρεβατομουρμούρα το βράδυ. Για κάποιο παράξενο λόγο ίσως και επίτηδες οι περισσότερες γυναίκες τα προβλήματα, τις ανησυχίες τους και οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί θα το θυμηθούν και θέλουν να το συζητήσουν την στιγμή που ο σύντροφος τους προσπαθεί να κοιμηθεί. Ελπίζω να μην πιστεύετε ότι στο τέλος ο άνδρας κοιμάται. Οι περισσότερες κρεβατομουρμούρα ξεκινούν με την φράση «αγάπη μου, θέλω να μιλήσουμε για…». Από εκεί και πέρα ο θεός να βοηθήσει τον άνδρα να βγει αλώβητος μετά από αυτή την κουβέντα που απάντησε άθελα του «ναι μωρό μου». Μετά αρχίζει η καταδίκη του ανδρός που στο τέλος ο καημένος βγαίνει και φταίχτης από το πουθενά. 

5. Γυμνό:

Πολύ κοντά σε μήκος παντελόνια, φούστες, φορέματα, μπλούζες με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, έξω η κοιλιά. Είναι τα καθημερινά ρούχα πολλών γυναικών στις μέρες μας.  Αρκετές προσπαθούν να «μαγέψουν» τους γύρω τους βάζοντας λίγο ύφασμα γύρο από το σώμα τους. Υπάρχουν φορές  που το ντύσιμο αυτό δεν είναι ελκυστικό αλλά πρόστυχο. Βγάζει προς τα έξω μια εικόνα για την γυναίκα πολύ άσχημη. Σε ένα μεγάλο μέρος των ανδρών όμως δεν τους αρέσει το τόσο γυμνό σε μια γυναίκα. Μπορεί να ενθουσιάζονται στην αρχή όταν βλέπουν μια τέτοια γυναίκα αλλά δεν θέλουν η δικιά τους να είναι έτσι.  

Όλοι λένε ότι η πρώτη εντύπωση μετράει. Η πρώτη μάτια είναι το παν. Το να κάνεις επάνω σου όμως υπερβολικές αλλαγές και στο τέλος να φαίνεσαι μια πανούκλα, καταφέρνεις να τραβήξεις τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων, όχι όμως την πίστη τους. Στο κάτω κάτω η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και όχι από το πως θα ντυθούμε και θα βαφτούμε. Τι λέτε κορίτσια, καιρός να αλλάξουμε λίγο όλα αυτά  για τα οποία μας παίρνει όλες το ποτάμι;

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
23
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!