Βιογραφικό: Ο Ζουάν Ζάνης κατάγεται από τη Δερύνεια της γνωστής οικογενείας Ζάνη. Είναι 7 ετών, είναι ράτσας Λαμπραντόρ (labrador). Έχει χρώμα μπές-χρυσό, και είναι ερωτευμένος με τον πατέρα μου. Ο Ζουάν δεν είναι ένας συνηθισμένος σκύλος και θα το αντιληφθείτε στην πορεία.

1ος ΛΟΓΟΣ: Δεν θα βρεις ποτέ καλύτερο παρτενέρ για την σούβλα.

Κάθε φορά που το μαγκάλι (στα ελληνικά) προετοιμάζεται και παίρνει πάντα τη θέση που του ανήκει, ΔΙΠΛΑ. Και φυσικά εφόσον τιμά με την παρουσία του δεν επιτρέπεται να μην ανταμειφθεί έτσι πάντα ένα κομμάτι από τη σούβλα του ανήκει δικαιωματικά!    

2ος ΛΟΓΟΣ: Ο Ζουάν έχει αρχές.

Μπορεί να είναι σκύλος αλλά δεν παύει να νιώθει σαν όλους εμάς έτσι πάντα θέλει να κάθεται στις καρέκλες. Τις μεγάλες καρέκλες όμως εφόσον στις υπόλοιπες δεν χωρά.

3ος ΛΟΓΟΣ: Βοηθά πάντα στην μπουγάδα.

Τι εννοώ; Μετά από πολλές φορές που έχει προσπαθήσει να ανοίξει την πόρτα που έχει το πλυντήριο (με επιτυχία φυσικά), βρήκαμε τη λύση! Προσθέσαμε στο σπιτάκι του μια πόρτα από ένα χαλασμένο πλυντήριο και έτσι βρήκε το παιχνίδι του. Ποιος άλλος δεν θέλει σκύλο που να βάζει πλυντήριο;  

4ος ΛΟΓΟΣ: Πλένει πιάτα.

Έχεις πάρει παγωτό και θες να ξαναχρησιμοποιήσεις το δοχείο; Πολύ απλά του το δίνεις και σε ένα λεπτό πλύθηκε. Έτοιμα και τα πιάτα του σπιτιού! 

5ος ΛΟΓΟΣ: Όπως όλοι οι σκύλοι είναι λάτρης του ύπνου. 

Αλλά όχι όπως κι όπως. Ο Ζουάν αν δεν έχει το δικό του μαξιλάρι ή αρκουδάκι δεν μπορεί να κοιμηθεί. Τον χειμώνα φυσικά χρειάζεται και την κουβερτούλα του.          

6ος ΛΟΓΟΣ:  Όπως και ο πατέρας του έτσι και αυτός έχει τρέλα με τις μοτοσικλέτες..

Και χωρίς δισταγμό ανεβαίνει πάνω για να κάνει την καθημερινή του βόλτα. Γι’ αυτό μπροστά από κάθε μηχανή ποζάρει για φωτογραφίες.

7ος ΛΟΓΟΣ: Του αρέσουν τα Χριστούγεννα.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αργούν αλλά όταν έρθουν ο Ζουάν δεν διστάζει να μπει στο κλίμα. Πάντα έχει τα δώρα του κάτω από το δέντρο (μεταξύ μας έχει τα περισσότερα) και πάντα φοράει τα δικά του χριστουγενιάτικα  αξεσουάρ.

8ος ΛΟΓΟΣ: Είναι γνήσιος Έλληνας. 

Όπως Όλοι οι έλληνες έτσι και ο Ζουάν είναι εθισμένος στον καφέ και συγκεκριμένα στο φραπέ.  

9ος ΛΟΓΟΣ: Οι βόλτες είναι το στοιχείο του.

Όχι αυτές που φαντάζεστε όμως, αλλά οι βόλτες με το αυτοκίνητο. Και όχι  μέσα στο καλάθακι του αλλά στο πορτ μπαγκάζ. 

10ος ΛΟΓΟΣ: Ένας ταύρος!

Μπορεί να είναι παιχνιδιάρης, γλύκας να έχει όλες αυτές τις ιδότητες που άλλα σκυλιά μπορεί να μην έχουν αλλά έχει κι αυτός και τις τρέλες του. Κάνει και αυτός τις αταξίες του. Δεν μπορεί να δει παπούτσια, σαγιονάρες, μπότες, αρκουδάκια, κουβέρτες, μαξιλάρια και πααααάρα πολλά άλλα και γίνεται σαν τάυρος που τα βλέπει όλα κόκκινα. Θέλει να τα καταστρέψει όλα. Και όχι μόνο φυσιολογικά πραγματα όπως οι παντόφλες, αλλά και γυαλιά ηλίου και πορτοφόλια.    

10+1 ΛΟΓΟΣ(και ο καλυτερος): Δεν υπάρχει καλύτερότερο σκυλί για φίλημα.  

Και για να μην ξεχνιόμαστε ΟΛΟΙ οι σκύλοι τα μόνα σημάδια που δικαιούνται να έχουν είναι αυτά από κραγιόν. Όλα τα υπόλοιπα που σχετίζονται με κακοποίηση ούτε καν στην σκέψη κάποιων δεν πρέπει να έρχονται!

Μπορεί να σου καταστρέφει τα ρούχα σου, τα παπούτσια σου, τα χάλια σου, αλλά ποτέ την καρδιά σου. Η αγάπη που έχουν μέσα τους αυτά τα πλάσματα είναι απέραντη. Όταν εσύ κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι όλα αυτά που δεν έχεις και θέλεις να αποκτήσεις, ο Ζουάν και ο κάθε Ζουάν σκέφτεται μονάχα το αφεντικό του! Να σέβεσαι λοιπόν.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
6
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!