Ωραία ερώτηση ?

Το καλοκαίρι για μένα, ναι μεν είναι ωραίο γιατί πάντα έχουμε κάτι να κάνουμε, εξόδους, παραλίες, καφέ, ξεκούραση κλπ, είναι όμως ταυτόχρονα “τραγικό” γιατί ψάχνεις συνέχεια διάφορους χώρους να μπεις για να βρεις κλιματιστικό, δεν μπορείς να είσαι όλη μέρα βαμμένη, γιατί σε κάποια φάση το μέικ απ θα αρχίσει να γίνεται νερομπογιά και θέλεις να βγάλεις ότι υπάρχει πάνω σου για να μην κολλάς από την ζέστη.

Τι κάνουμε λοιπόν με το μέικ απ το καλοκαίρι;

Λοιπόν..Αν κάποιες από εσάς θέλετε όπως και δήποτε να είστε βαμμένες όλη μέρα, καλά κάνετε να βάλετε πολύ καλή βάση primer ή αλλιώς pre-makeup base, έτσι ώστε να αποφύγετε για κάποιες ώρες το “γυάλισμα” και το “λάδωμα” που μπορεί να προκαλέσει το μέικ απ, αν το βάλετε μόνο του. Από πάνω, δηλαδή μετά το μέικ απ, προτιμήστε να βάλετε μια πούδρα σε στυλ σκόνη (loose powder) για να κρατήσει τις ισορροπίες του μέικ απ και να το φιξάρει.

Μετά, πάνω από την σκόνη πούδρα ή οποιαδήποτε πούδρα, πάρτε ένα fixing spray, δηλαδή σπρέι φιξαρίσματος, το οποίο θα σου κρατήσει αναλλοίωτο το μέικ απ σου για αρκετές ώρες. Είναι λίγο αδύνατο αν είστε όλη την μέρα έξω στον ήλιο και στην υγρασία να μην λαδώσετε καθόλου. Όμως καλά κάνετε να ακολουθήσετε τα πιο πάνω βήματα για περισσότερη διάρκεια του μακιγιάζ σας.

Αν κάποιες κοπέλες δεν θέλουν να βάφονται κατά την διάρκεια της μέρας και απλά θέλουν να έχουν κάλυψη στο πρόσωπό τους, υπάρχει και η λύση της αντηλιακής κρέμας που πλέον υπάρχουν διαφόρων ειδών αντηλιακές κρέμες που είναι και καλυπτικές. Υπάρχουν επίσης και τα αντηλιακά μέικ απ που επίσης είναι καλυπτικά και τα συστήνω κατά την διάρκεια της ημέρας, γιατί προσφέρουν μια έξτρα προστασία από τον ήλιο.

Στην παραλία τώρα..

Τι να πω και τι βλέπουν τα μάτια μας κάθε φορά που πάμε θάλασσα το καλοκαίρι ρε κορίτσια.. ξεφύγαμε εντελώς νομίζω.. από μέιπ απ μέχρι ψεύτικες βλεφαρίδες μέχρι κοκκινάδι κόκκινο ή πορτοκαλί ή whatever..

Νομίζω πρέπει να αρχίσετε να αφήνετε λίγο τον εαυτό σας πιο ελεύθερο και χωρίς κόμπλεξ. Αν μια κοπέλα θέλει να καλύψει κάποιες ατέλειες το καταλαβαίνω απόλυτα, όχι όμως τα υπόλοιπα. Έλεος!

Τα φιλιά μου

Άρτεμις

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
9
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!