Λένε ότι το στυλ είναι η αντανάκλαση της συμπεριφοράς και του χαρακτήρα μας. Θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω απόλυτα. Γιατί το στυλ είναι καθαρά προσωπικό θέμα, θέμα επιλογών, που αναπόφευκτα δηλώνει ταυτότητα, το ποιος είσαι.

Πιστεύω ότι τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες, οι οποίες έχουν πλήρη συνείδηση του ποιες είναι και δεν ακροβατούν στο θέμα στυλ, αλλά πάντα είναι τυπικά… στην τρίχα!

Θέλω λοιπόν να καταθέσω την άποψή για το ποιες θεωρώ ιέρειες του στυλ, σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα. Αυτές τις γυναίκες, τις θαυμάζω πραγματικά!

Ραμόνα Φίλιπ

Πρώτη και καλύτερη για μένα. Αυτή η γυναίκα, όχι μόνο ξέρει τι «της πάει», αλλά δίνει καθημερινά ρεσιτάλ styling! Δεν είναι απλώς ότι είναι σχεδιάστρια και παρακολουθεί τα trends, αλλά φαίνεται ότι έχει η ίδια άπειρο γούστο -άλλωστε είδαμε και σχεδιάστριες πόσο άθλια ντύνονται-. Είναι πάντοτε καλοντυμένη, συνδυασμένη χρωματικά, που αυτό θεωρώ είναι το μυστικό, τα matching colours και μετά τα βρίσκουμε τα υπόλοιπα. Η Ραμόνα έχει δικό της χαρακτήρα, δίνει η ίδια ταυτότητα στο ρούχο και το κυριότερο δεν μιμείται καμία άλλη. Απλά ΘΕΑ!

Zaklina Berrido Pisano

Η δεύτερη που εγώ θεωρώ «τοπ» στο είδος της, είναι μια γυναίκα που δεν την ξέρουν πολλοί στην Κύπρο και την παρακολουθώ χρόνια τώρα στο instagram. Είναι μαμά και γιαγιά και νομίζω ότι βάζει κάτω όλες τις 30χρονες, 40χρονες, 50χρονες κλπ. Φυσικά, δεν φαίνεται να είναι όλα original πάνω της, αλλά μπράβο της. Αφού μπορεί και τα κάνει και γιατί όχι; Το στυλ της είναι classy, φινετσάτο, κυριλέ και πιστεύω ότι μπορούμε όλες να μάθουμε και από αυτήν πολλά πράγματα.

Βίκυ Καγιά

Τη γνωρίσαμε στο Next Top Model καλύτερα, αλλά η Βίκυ Καγιά είναι old time classic και υπήρχε πολύ πιο πριν. Φαίνεται πως γνωρίζει πολλά από μόδα, όχι απλώς επειδή ήταν μοντέλο και επειδή διατηρεί σχολή μόδας, αλλά επειδή η ίδια έχει αναπτύξει δική της κοσμοθεωρία όσο αφορά τη μόδα. Η Βίκυ ντύνεται συνήθως σε απλές, μίνιμαλ γραμμές και προτιμά τις μονοχρωμίες και τα classic κομμάτια, τα οποία ανανεώνει μοναδικά με το δικό της προσωπικό στυλ. Βέβαια, δε φοβάται να τολμήσει και να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα. Όπως και να έχει, είτε είναι σε fashion shows είτε σε δικές τις προσωπικές εμφανίσεις, είναι απλά καταπληκτική!

Γενικά κάθε γυναίκα είναι μοναδική και μπορεί να αναπτύξει το δικό της προσωπικό στυλ. Αν λάβει υπόψη της μάλιστα και αυτές τις ιέρειες της μόδας, μπορεί να αποκομίσει πολλά και γιατί όχι να υιοθετήσει στιλιστικές επιλογές που θα αναδείξουν ακόμη καλύτερα την προσωπικότητά της. Φυσικά πάντοτε με μέτρο, γιατί η κάθε μιας πρέπει να προσαρμόζεται στο σωματότυπο της, στο δικό της ύφος και να αποφεύγει τις ακραίες επιλογές που θα την κάνουν να φαίνεται γελοία.


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
15
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
3
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!