Αγαπημένα μου beautybeez,

Μπορεί να νομίζεις ότι το να βάφεσαι είναι το πιο εύκολο πράγμα και μπορεί να νομίζεις και πως το κάνεις καλά, αλλά “Σόρρυ φιλενάδα, μόνο σιηλαρώνεσαι”. ??

Λάθος Νούμερο 1:

Ξεκινάμε από το πρόσωπο και το make up, που γίνεται ένα κανονικό σουβάτισμα που μούζα να χουν οι πογιατζήδες, κάποιες το κάνετε καλύτερα! Είναι τραγικό λάθος το πολύ make up στο πρόσωπο και η υπερβολή στη χρήση του. Ναι μεν χρησιμοποιείται για να καλύψουμε τυχόν ατέλειες και σπυράκια, αλλά όχι δε χρησιμοποιείται για στοκκάρισμα κορίτσια. Παν μέτρον άριστον, που έλεγαν και οι αρχαίοι γιατί ειδικά στο φως οι πολλές στρώσεις make-up φαίνονται άσχημες και τραβάμε την προσοχή, αλλά για λάθος λόγους. Ειδικά όταν το make up δεν συμφιλιώνεται αρμονικά με την περιοχή του λαιμού που δεν βάζουμε make up, τότε το αποτέλεσμα είναι απλώς άθλιο αν διακρίνεται η διαφορά στο πρόσωπο και στο λαιμό!

Λάθος Νούμερο 2:

Πάμε στα όμορφα μας τα ματάκια, τα οποία ο θεός μας τα έδωσε για να βλέπουμε. Καταντήσαμε από το πολύ το eye-liner και την ολόμαυρη τη σκιά να τα κρύβουμε όσο καλύτερα γίνεται και να φαινόμαστε αντί φυσικές, παραφύσικες και επιτηδευμένες!

Εν τέλει με την υπερβολική χρήση των προϊόντων αυτών μικραίνει το μάτι και σαν να βυθίζεται σε μαύρη τρύπα.

Οπότε όσο πιο φυσικό το αφήσετε, τόσο πιο όμορφο. Ειδικά αν μιλήσω συγκεκριμένα για εσάς τις έφηβες, θα έλεγα πως έχει ήδη μια νεανικότητα στο δέρμα τας, τα μάτια σας είναι «ζωντανά», δεν έχετε ρυτίδες ή μαύρους κύκλους, οπόταν όλα αυτά ίσως μοιάζουν εντελώς περιττά. Γι’ αυτό αποφύγετε τα!

Λάθος Νούμερο 3:

Τραγικό είναι και το περίγραμμα που σχεδόν όλες οι μικρούλες το κάνουν στα χείλη τους, για να φαίνονται πιο μεγάλα ΑΛΛΑ, αγάπες, ποιος σας είπε τέτοιο πράγμα; Ότι το περίγραμμα πρέπει να βγαίνει από πάνω; Πιστεύω πως είναι απολύτως λάθος, γιατί ο θεός μας έδωσε ένα φυσικό περίγραμμα χειλιών και μπορούμε αυτό να κρατήσουμε, αλλιώς παραμορφώνουμε και τα υπόλοιπα μας χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό αν θέλετε την γνώμη μου κάντε το περίγραμμά σας με πιο απαλό χρώμα και γεμίστε τα χείλη σας με το ίδιο μολύβι χειλιών και περάστε από πάνω το κοκκινάδι ή το lip gloss που σας αρέσει.

Λάθος Νούμερο 4:

Το ρουζ! Ένα από τα βασικότερα και συχνότερα λάθη μιας έφηβης όταν βάφεται, είναι το άπλωμα του ρουζ. Χωρίς υπερβολή, το 80% κορίτσια -σόρρυ- το βάζετε λάθος! Το ρουζ δεν πρέπει να είναι πολύ, ούτε κόκκινο έντονο όπως την μαρμάρινη την ψεύτικη την κούκλα και καλύτερα να το βάζετε στα ζυγωματικά να φαίνονται ανορθωμένα παρά στα μήλα και να φαίνονται αστεία!

Λάθος Νούμερο 5:

Το φρύδι! Oh my god! Πόση σκιά και μολύβια φρυδιών; Έλεος! Κάντε κάτι! Δεν γίνεται να φαίνεστε αντί για 16 χρονών, 50! Όταν σχηματίζετε με τα ειδικά προϊόντα πιο χοντρό φρύδι απ’ ότι το φυσικό σας, φαίνεται αστείο και σας μεγαλώνει αφάνταστα. Άσε που κρύβει επίσης και τα μάτια σας! Ναι να το σκιάσετε για να γίνει πιο έντονο, αλλά μέχρι το σημείο που επιτρέπεται! Προτείνω ειδικά για εσάς να προχωρήσετε ακριβώς πάνω στη γραμμή του, όχι πιο πάνω και ακόμη καλύτερα… μην το πειράξετε καθόλου!

Αυτά από μένα for today!

Kisses

Άρτεμις


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
17
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
4
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!