Το καλοκαίρι ήρθε και αν δεν ετοιμαστήκατε, με το σημερινό άρθρο θα σας βοηθήσω να μπείτε για τα καλά στο μουτ! Φέτος τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε, πορτοκάλι αλλά και οι παστέλ αποχρώσεις. Φυσικά δεν φεύγουν από την μόδα το μαύρο και άσπρο αλλά και οι γήινες αποχρώσεις. 

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Για τις πιο extreme γυναίκες και για αυτές που λατρεύουν τα έντονα χρώματα και τους συνδυασμούς, θα ενθουσιαστείτε με τα κομμάτια που θα βρείτε στα πολυκαταστήματα και online αυτή την σεζόν. Παρόλα αυτά και οι γυναίκες που έχουν πιο απλό ντύσιμο και είναι μονόχρωμα συνήθως τα ρούχα τους, μπορούν με ένα τέτοιο πέδιλο να δώσουν λίγο χρώμα και ένταση στο look.

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά items που ξεχώρισα, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε στα online shops των καταστημάτων και είναι όλα κάτω από 60 ευρώ!

Για τις  γυναίκες που λατρεύουν τους απαλούς τόνους και τις πιο ήρεμες αποχρώσεις, οι τάσεις της σεζόν αυτής, ήρθαν για να σας δικαιώσουν και δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα παστέλ χρώματα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με total white outfit και μία τσάντα σε αντίστοιχους τόνους με τα παπούτσια ή μπορείτε να κάνετε ένα total pastel outfit δηλαδή ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια σε παστέλ τόνους.

Για τις εργαζόμενες της παρέας που φοράνε ψηλοτάκουνα στον χώρο εργασίας τους ή για τις υπόλοιπες γυναίκες που θέλουν να το παίξουν πιο safe με το ντύσιμο τους ή πολύ απλά για τις περισσότερες που προτιμάνε τις πιο γήινες αποχρώσεις, παρακάτω θα πάρετε μερικές ιδέες για οικονομικά, comfortable & stylish πέδιλα.

Υπόψη σας ότι οι τιμές των καταστημάτων και η διαθεσιμότητά των εμπορευμάτων αλλάζουν διαρκώς, γι’ αυτό δε φέρουμε καμία ευθύνη.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: media1.popsugar-assets.com,images.asos-media.com,i.pinimg.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
17
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!