Ένα κόκκινο φόρεμα, ένα κόκκινο κραγιόν και ένα κόκκινο ζευγάρι γόβες είναι τρία στοιχεία που αναδεικνύουν απόλυτα την θηλυκότητα μιας γυναίκας.  Γενικότερα το κόκκινο είναι γνωστό πως χαρακτηρίζει το πάθος, τον έρωτα και τον δυναμισμό. Ένα χρώμα πολύ έντονο που προσδίδει ζωντάνια σε μια εικόνα. Επομένως αν επιλέξεις το κόκκινο είτε ως ρούχο είτε ως αξεσουάρ είτε ως ένα αντικείμενο που θα σε πλαισιώνει σε μια φωτογραφία είναι σίγουρο πως δεν θα περάσεις απαρατήρητη!

Έτσι διαλέγω κόκκινο της φωτιάς και ‘γω, έχοντας τραβήξει τις παρακάτω φωτογραφίες όπου πρωταγωνιστούν στοιχεία σε αποχρώσεις του κόκκινου.

Στην φωτογραφία αυτή κυριαρχεί το κόκκινο κραγιόν.  Μια επιλογή που αυξάνει το σεξαπίλ κάθε γυναίκας.  Το κόκκινο ως χρώμα μεγάλης έντασης τονίζει αρκετά τα χείλη όποτε προτίμησα να μην δώσω ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια, επιλέγοντας σκιές σκούρων ή έντονων αποχρώσεων διότι δεν χρειάζεται να τονιστεί εξίσου κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του προσώπου.

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι αρκετές για να δημιουργήσουν ένα βαρετό mood, γι ‘ αυτό εφόσον δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε ας τις εμπλουτίσουμε, βάζοντας λίγο χώμα στο casual look μας που θα μας συνοδεύει σ’ αυτές.  Γι ‘ αυτό επέλεξα να συνδυάσω ένα κόκκινο ζιβάγκο, με ψηλό μέσο τζιν λεύκα αθλητικά και χρυσά κοσμήματα.

Το κόκκινο εκτός του ότι χαρακτηρίζει τον έρωτα και το πάθος , ενεργοποιεί κα το αίσθημα της πείνας.  Το μήλο όντας κόκκινο και υγιεινό, είναι πάντα μια καλή επιλογή. Βέβαια όπως θα έχεις καταλάβει εγώ δεν χρησιμοποίησα το κόκκινο χρώμα του για να ικανοποιήσω το αίσθημα της πείνας αλλά για να βγάλω φωτογραφία.  Πάντως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει κάποια χρησιμότητα.

Αν σ’ αρέσει το κλασικό στυλ και θέλεις να το αναβαθμίσεις, ένα κόκκινο παλτό είναι το ιδανικότερο κομμάτι για να προσθέσεις στην ντουλάπα σου. Το κόκκινο χρώμα θα προσδώσει κύρος και δυναμισμό στην εικόνα σου.  Μ’ αυτή την επιλογή θα ξεχωρίσεις σίγουρα!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
5
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!