Για το μανικιούρ δεν θα το’ λεγα, για το πεντικιούρ εννοείται! Γιατί όχι; Και οι άνδρες πλέον περιποιούνται τον εαυτό τους: βάζουν τις ενυδατικές τους, κάνουν τα πίλινγκ και τις μάσκες τους, μέχρι και botox κάνουν για να νιώθουν ότι δεν θα γεράσουν ποτέ!

Το πεντικιούρ είναι μια “θεραπεία”, την οποία κάνουν και άνδρες και γυναίκες. Είναι μια ιδιαίτερη φάση στην οποία ξεκουράζεται ο πελάτης ή η πελάτισσα και θεωρεί ότι είναι μια ώρα για τον εαυτό του/της.

Η αλήθεια είναι ότι το πεντικιούρ ξεκουράζει, ανακουφίζει και το κυριότερο είναι ότι με το πεντικιούρ μπορείς να πετύχεις ένα αποτέλεσμα τέλειο για την καθαριότητα των ποδιών, γιατί είναι και αυτό ένα θέμα. Η καθαριότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα! Τα ανδρικά πόδια, χρειάζονται περισσότερη περιποίηση απ’ ότι τα γυναικεία, διότι το ανδρικό δέρμα εμφανίζει περισσότερα σκισίματα και κάλλους και ειδικά μύκητες.

“Το κάνουν μόνο οι γυναίκες.” Σοβαρά; Ποιος το είπε αυτό;

Θα σου άρεσε φίλε να είσαι σε κοινή θέα με βρώμικα πόδια; Όχι βέβαια! Θα σου άρεσε να είσαι τόσο εμφανίσιμος από ντύσιμο μέχρι πρόσωπο, ενώ τα πόδια σου να είναι γεμάτα μύκητες και σκισμένες φτέρνες; Ίουυυυυυ!!! No chance!

Δεν σου είπα να κάνεις πεντικιούρ κάθε βδομάδα, αλλά τουλάχιστον μια φορά τον μήνα ή το δίμηνο please just do it! Δεν είναι ντροπή, κάθε άλλο για εμάς είναι ωραίο να βλέπουμε καθαρούς και περιποιημένους άνδρες.

Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν κάνε κάντε αγαπημένοι μας άνδρες και εσείς το πεντικιούρ σας.

Και επειδή μπήκατε στην διαδικασία να το διαβάσετε, μπείτε στην διαδικασία να κλείσετε και το ραντεβού σας ?

Α! Και μην φοβάστε. Θα είναι κάπως έτσι:

Gepostet von Jane Bennert am Dienstag, 9. April 2019

Χαχαχαχαχα! Cheers!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!