Εάν μπορούσα να έδινα στο άρθρο ένα τίτλο ο οποίος θα παρουσίαζε την όλη εμπειρία της φωτογράφισης θα ήταν «καύσωνας – Αντώνης = 0-1». Μέσα σε μία ώρα κατάφερα και έβγαλα 5 φωτογραφίες, και το λέω με περηφάνεια.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Αφού πλέον έχω γίνει ειδικός στο θέμα της αντιγραφής ατόμων, είπα να ξεκινήσω να αντιγράφω άτομα ξεχωριστά. Πρώτος και τυχερότερος, είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος σπούδασε ηλεκτρολογία αλλά τον κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ, και έχει στο ενεργητικό τουτεράστιες συνεργασίες…. Κι εγώ τώρα θα σας ρωτήσω, όταν αντιγράφεις ένα μοντέλο γίνεσαι και εσύ αυτομάτως ένα; Περιμένω τα σχόλια σας!

Δημήτρη, αυτό είναι για σένα και ελπίζω να το διασκεδάσεις κι εσύ όταν θα το δεις, όσο κι εγώ που το έκανα!…

Ένα τζιν και μια άσπρη T-shirt φανέλα επέλεξε ο Δημήτρης σε αυτή τη φωτογραφία, ένα απλό στυλ που πάει για όλες τις ώρες της ημέρας. Και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το caption  που χρησιμοποίησε «Όσο πιο πολύ ταΐζεις έναν αχάριστο, τόσο πιο πολύ πεινάει»!

Μια από τις μεγαλύτερες στιγμές χαράς για μένα, αλλά και για τον Δημήτρη, είναι η οδήγηση. Ανεβάζεις την μουσική στο τέρμα και χάνεσαι στους δρόμους σαν να μην υπάρχει αύριο…

Μια μαύρη αθλητική φόρμα και ένα άσπρο T – shirt. Το ιδανικό σύνολο για την καθημερινή σου άσκηση και σημειώστε τα λόγια του Δημήτρη που με γεμάτα σοφία συνοδεύουν την φωτογραφία που λένε πως «Πρέπει να έρθεις σε αυτή τη ζωή και ν’ αφήσεις το σημάδι σου. Η ζωή είναι λίγη και λήγει!»

Ποια είναι η άποψη σου για τον έρωτα; Ο Δημήτρης πάντως χρησιμοποίησε λόγια του μεγάλου φιλόσοφου Δημήτρη Λιαντίτη για να συνοδεύσει την φωτογραφία του «Κάθε φορά που ερωτεύονται δυο άνθρωποι, γεννιέται το σύμπαν», και θα συμφωνήσω.

Επέλεξα φωτογραφίες όπου το στυλ του Δημήτρη είναι απλό, όπως και εδώ! Μια ριγέ φανέλα και ένα τζιν είναι το ιδανικό σύνολο, καθώς και γυαλιά του ήλιου τα οποία ολοκληρώνουν το στυλ. Τέλος, θα κλείσω με τα λόγια που έγραψε κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία «Μη δέχεστε λιγότερα από όσα αξίζετε, μην αρκείστε με λιγότερα από όσα θέλετε να πάρετε».

Photo & Editing: Λουκία Ηρακλέους

Ευχαριστώ που με είδες και με διάβασες!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
20
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
3
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!