Πέρσι τέτοια εποχή, οι δρόμοι ήταν γεμάτοι κόσμο, οι χαρούμενες φωνές των παιδιών αντηχούσαν παντού, ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σε πλατείες και βιτρίνες μετέφερε τη θαλπωρή των Χριστουγέννων, η μορφή του Άγιου Βασίλη λύγιζε ακόμη και τους πιο σκληρούς…

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Φέτος, τέτοια εποχή, λυγίζουμε από πόνο και ανασφάλεια. Ο λαμπερός κόσμος μας γκρεμίστηκε από την μία στιγμή στην άλλη. Η ανασφάλεια γέμισε τις καρδιές των ανθρώπων, ο φόβος κυρίευσε μικρούς και μεγάλους. Κανείς δεν κυκλοφορεί, κανείς δεν χαίρεται, κανείς δε νιώθει τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσω της εκκλησίας. Η γέννηση του Χριστού στη Βηθλεέμ είναι το ευτυχέστερο γεγονός που θα μπορούσε ποτέ να συμβεί σ’ ολόκληρη την ιστορία του κόσμου. Ο Θεός ενσαρκώθηκε για να κάνει γνωστή  την αγάπη. Την αγάπη για τον συνάνθρωπό μας, γι’ αυτόν που υποφέρει, γι’ αυτόν που δοκιμάζεται… Κι αυτή την ΑΓΑΠΗ πρέπει να έχουμε ως λάβαρο στην πρωτόγνωρη αυτή δοκιμασία που περνάει ολόκληρη η οικουμένη.

infowoman.gr

Αγάπη για όσους «υπερβαίνουν εαυτόν» και μέσα από το επάγγελμά τους αγωνίζονται  -με κίνδυνο της δικής τους ζωής- να προστατέψουν και να σώσουν τους συνανθρώπους τους. Αγάπη για όσους ευλαβικά τηρούν τα μέτρα προστασίας έστω κι αν αυτό στοιχίζει απώλεια εσόδων λόγω του επαγγέλματός τους. Αυτή λοιπόν την αξία που είναι διαχρονική πρέπει να δείχνουμε στο συνάνθρωπο μας. Σ’ όποιον δουλεύει κάτω από αντίξοες συνθήκες με κίνδυνο να «κολλήσει» τον κορωνοϊό, παρόλο που τηρεί όλα τα πρέποντα μέτρα. Εμείς ως αισθητικοί εντασσόμαστε στα παραϊατρικά επαγγέλματα και τηρούμε όλα τα μέτρα, μην φοβάστε να μας επισκεφτείτε, σίγουρα θα σας κάνουμε να αλλάξετε διάθεση και να νιώσετε ανανεωμένες και έτοιμες να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο που έρχεται. Σας προσφέρουμε όλη την αγάπη κάνοντας πράξη τις γνώσεις μας. Είμαστε στη διάθεση σας. Αφεθείτε στα χέρια μας για να νιώσετε όμορφα. Η σωματική σας ευεξία θα οδηγήσει και στην πνευματική σας ευεξία.

https://www.infowoman.gr/wp-content/uploads/2020/05/nyxia.png

infowoman.gr

Αγάπη όμως πρέπει να δείχνουμε και σε όσους νοσούν από κορωνοϊό. Δεν είναι λέπρα, δεν είναι εξωγήινοι , δεν είναι το μίασμα μιας άλλης εποχής. Είναι συνάνθρωποί μας και χρειάζονται την ψυχολογική στήριξη μας κι όχι την περιθωριοποίηση.

Φίλοι μου, όπως τα τρία δώρα που πρόσφεραν οι μάγοι στο νεογέννητο Χριστό είναι αμετάβλητα και κανένα δεν χάνει την ιδιότητα του όσα χρόνια κι αν περάσουν, έτσι κι η αγάπη.  Ο χρυσός, το λιβάνι και το μύρο όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα χάσουν ποτέ την ιδιότητα τους. Μετά από χίλια χρόνια, ο χρυσός θα εξακολουθεί να λάμπει, το λιβάνι να καίει και το μύρο να διατηρεί το άρωμά του. Το ίδιο και η αγάπη. Ας την επιστρατέψουμε λοιπόν στις δύσκολες αυτές στιγμές. Ας ξεκλειδώσουμε την καρδιά μας από τον φόβο και την ανασφάλεια και την υπερπροστατευτικότητα. Ας νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων έστω και κάτω από άλλες συνθήκες. Καλά Χριστούγεννα!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: elisabethspoint.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!