Σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να έχει περιποιημένα νύχια; Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι ψάχνουμε να βρούμε το χρώμα που μας αρέσει, πριν να επισκεφτούμε την αισθητικό μας. Η αναζήτηση του πολλές φορές κρατάει πολλές ώρες, αφού δεν βρίσκουμε το ιδανικό. Πιο κάτω θα σας βοηθήσω να διαλέξετε τα πιο hot καλοκαιρινά χρώματα και είμαι σίγουρη ότι όλες θα τα δοκιμάσετε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού! 

Λευκό: Το λευκό χρώμα στα νύχια το καλοκαίρι είναι πάντα στη μόδα. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών άρα και σε όλα τα χέρια. Safe επιλογή!

pinterest.com

Nude: Τα nude νύχια είναι all time classic! Τα nude νύχια είναι διακριτικά, προσεγμένα και κάνουν το χέρι να δείχνει  καθαρό. Για να πετύχει αυτό το μανικιούρ και να δείχνει εντυπωσιακό θα πρέπει  τα νύχια σου να είναι λίγο πιο μακριά.

pinterest.com

Διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι: Βάψε κάθε νύχι σε διαφορετικό χρώμα σε απαλή απόχρωση λόγω της εποχής. Φυσικά πρέπει να υπάρχει μια συνάφεια στα χρώματα που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, μπορείς να ξεκινήσεις από μια πιο σκούρα απόχρωση ενός χρώματος και να καταλήγεις σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Ίσως αν δες να είσαι διακριτική να κρατήσεις παλ αποχρώσεις χρωμάτων.

pinterest.com

Έντονα φούξια νύχια: Μπορεί κάθε καλοκαίρι να βάφεις τα νύχια σου το κλασικό καλοκαιρινό κοραλλί χρώμα, αλλά τι θα έλεγες αν αντί γι’ αυτό να δοκίμαζες ένα φούξια μανικιούρ; Το έντονο ροζ- φούξια χρώμα στα νύχια αποτελεί απόλυτο must το φετινό καλοκαίρι. Είναι πολύ δροσερό και χαρούμενο χρώμα.

pinterest.com

Κίτρινο μανικιούρ: Το κίτρινο παρόλο που είναι ένα χαρούμενο χρώμα, δεν το βλέπουμε συχνά σε μανικιούρ. Φέτος το καλοκαίρι όμως αυτό θα αλλάξει. Τόλμησε να βάψεις τα νύχια σου σε ένα ζωντανό κίτρινο χρώμα που θα κάνει την εμφάνιση σου πιο παιχνιδιάρικη και σίγουρα θα ξεχωρίσει.

pinterest.com

Γνώριζες ότι: Το χρώμα και το σχήμα στα νύχια μας πολλές φορές δείχνουν και τον χαρακτήρα μας;; Γι’ αυτό φρόντισε να σε αντιπροσωπεύουν σε κάθε σου εμφάνιση!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
10
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
4
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!