Loading

Μπαμπάς και κόρη μαζί – μια σούπερ ομάδα !!!

 Ότι και να λέμε εμείς οι μανούλες όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, κρυφά μέσα μας το πιστεύουμε και δεν εννοώ τίποτε αλλά παρά μόνο την αγαπησιάρικη σχέση που έχει ο μπαμπάς με την κόρη του.

Είναι η σχέση που δημιουργείται  με την πρώτη ματιά και σιγά σιγά με γερά θεμέλια αναπτύσσεται και εξελίσσεται σε μια μυστική σούπερ ενωμένη δύναμη – σου δίνω και παράδειγμα για να  κάνεις και εικόνα: όταν εσύ λες όχι ο μπαμπάς λέει ναι ….

Λέει ναι, πως να μην το πει ο καημένος όταν το κοιτά το κοριτσάκι του με αυτό το μελιστάλαχτο ύφος της αδικίας  και της στεναχώριας ?? εμ τι να κάνεις ?? 

Λέγαμε λοιπόν για αυτήν την σχέση  που αναπτύσσεται, με την συμμετοχή βέβαια της κόρης και του  μπαμπά, αυτοί οι δύο άμα θέλουν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί και έτσι  έρχονται πιο κοντά και ονομάζονται και φιλαράκια . Τόσο φιλαράκια που στο τέλος τα μυστικά τα λένε πρώτα στον μπαμπάκα και μετά στην δόλια μάνα.

Εγώ μάρτυρας αυτών … σου έχω μια λίστα με 9 πράγματα που κάνουν μεταξύ τους, το απολαμβάνουν εεε και εσύ κρυφοκαμαρώνεις ε και ξεκλέβεις  λίγο χρόνο για τον πρόλογο του βιβλίου που μόλις αγόρασες?

1.Ο μπαμπάς και η κόρη να ποτίζουν τον κήπο – ότι έχει σχέση με το νερό λένε ναι  και οι δύο ?

2. Όταν η μαμά είναι χωμένη στην κουζίνα πάντα τυχαία υπάρχει μια σύμπτωση που στο σαλόνι παίζει παιδική ταινία … και μην ρωτήσεις τι και πως  γιατί ο μπαμπάς είχε την ιδέα.

3. Υπάρχουν και χόμπι που δεν είναι μόνο για το size των μεγάλων. Αντιθέτως κάνουν και για τους μικρούς. Μπαμπάς λάτρης του ψαρέματος, κόρη κολλημένη  με το ψάρεμα.. τουλάχιστον θα τρως και κανένα  ψάρι .

4. Συνεχίζουμε λοιπόν με το φτιάξιμο των πάζλ μεγάλη αγάπη ενός κοριτσιού ακολουθεί και ο  πατέρας εδώ λίγο αναγκαστικά  … ε τι να κάνουμε ;;

5. Πέμπτο στην σειρά έχει η ποδηλασία σούπερ τέλεια δραστηριότητα για τα σ/κ και αν η μαμά  θέλει φτιάχνει μια σπιτική μάσκα ομορφιάς με κακάο της μελισσούλας Άντρης Φλουρκά ακόμη πιο ωραία!!!

6. Το να έχεις  μια μικρή φάρμα το παιδί μαθαίνει να είναι παιδί της  φύσης και εμένα μου θυμίζει και λίγο ξεγνοιασιά όπως τα δικά μας χρόνια , χρόνια με τα πιο παλιά ρούχα στη γειτονιά, γιατί υπήρχε και το παιχνίδι στο χώμα, έτσι και τώρα να ταΐσεις  τα σκυλάκια να τα πάνε μια βόλτα ,  να ταΐσουν τις κοτούλες να μαζέψουν τα αυγά να φτιάξουν και μια κατασκευή για το κοτέτσι το ευχαριστιούνται και οι δύο !!!

7. Ώρα για μπάνιοοο … τέλεια μην τους δεις και τους δύο στο νερό όπως είπαμε,  κάνει εικόνα το σαμπουάν να κάνει άλματα  για να φτάσει στον προορισμό του γιατί δεν το τσιγκουνεύεται ο μπαμπάς , χαλάλι για την κόρη !!

8. Εντάξει εδώ ίσως υπερβάλλω αλλά αφού δεν είναι μόνο στα παραμύθια – μπαμπάς κομμωτής , η κόρη διατάζει ο μπαμπάς εκτελεί,  ναι ναι το ζήσαμε και αυτό !!!

9. Και όταν πια βραδιάσει ο μπαμπάκας ο καλός  θα είναι εκεί να  διαβάσει το  παραμυθάκι και να πει αυτός το τελευταίο καληνύχτα με ένα φιλάκι γλυκό .

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Μπαμπάς και κόρη μαζί – μια σούπερ ομάδα !!!