Loading

Απίστευτα περίεργοι, εντυπωσιακοί και ηλίθιοι θάνατοι.

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου (διάβασέ το πατώντας εδώ…) μιας και δεν ήταν αρκετοί 4 και μόνο περίεργοι, ηλίθιοι και παράλογα κωμικοτραγικοί θάνατοι, σας παραθέτω παρακάτω άλλους 3. Έτσι βρε παιδί μου, για να αποτίνουμε και εμείς με τη σειρά μας φόρο τιμής σε αυτούς τους ήρωες, που όρθωσαν το ανάστημά τους, πήραν μια βαθιά ανάσα και αποφάσισαν να βελτιώσουν τα υπάρχοντα γονίδια ανά το παγκόσμιο, αφαιρώντας τα δικά τους με τους πιο χαζούς αλλά και εντυπωσιακούς συνάμα θανάτους που καταγράφηκαν, βραβεύτηκαν και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα The Darwin Awards.

Έτος: 2004

Τοποθεσία: Τέξας

Θύμα: Michael        

Θέμα: Οι χαρές της ζωής είναι πίσω

Ο Michael μπορεί να ήταν αλκοολικός, αλλά η σχέση του με το ποτό δεν ήταν συνηθισμένη. Μια ασθένεια που είχε, του προκαλούσε πόνο στο λαιμό και ήταν αρκετά επίπονο να καταναλώνει αλκοόλ σαν κανονικός άνθρωπος. Γι’ αυτό το λόγο προτιμούσε να το λαμβάνει από τον πισινό του, χρησιμοποιώντας κλύσμα! Με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να πετύχει τον σκοπό του γρηγορότερα μιας και η αφομοίωση του ποτού με αυτή τη μέθοδο γίνεται αρκετά ταχύτερα (πολλά party animals το γνωρίζουν). Έλα όμως που ο 58χρονος φίλος μας ένα βράδυ αποφάσισε να … «κατακλύσει» το ορθόν του με 3 ολόκληρα λίτρα κρασί. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει ξερός σκνίπα στο ποτό, όμως για κακή του τύχη, το αλκοόλ που υπήρχε στον πρωκτό του συνέχισε να αφομοιώνεται στον οργανισμό του, διαγράφοντάς τον, το επόμενο πρωί, μια και έξω από τον μάταιο ετούτο κόσμο.

Ο ποιητής που είπε ότι οι χαρές της ζωής να είναι πίσω, ενδεχομένως να εννοούσε κάτι άλλο!

https://images.vice.com/vice/images/articles/meta/2014/07/29/-1413242198584.jpeg?crop=1xw:0.5995316159250585xh;center,center

images.vice.com

Έτος: 2005

Τοποθεσία: Μίσιγκαν

Θύμα: Christopher

Θέμα: Βάλε το μαχαίρι στο κόκκαλο

Άλλος ένας πότης έρχεται να προστεθεί στα βραβεία και όπως κάθε φορά η ιστορία έχει πάντα την ίδια κωμικοτραγική κατάληξη. Ο 19χρονος Christopher περνούσε τα βράδια του στο σπίτι, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ένα βράδυ, τύφλα στο ποτό, παρατήρησε πως ένα από τα μπουκάλια του έλειπαν. Έχοντας αμέριστη πίστη και εμπιστοσύνη στο μνημονικό του κατέληξε στο συμπέρασμα πως, αφού ο ίδιος δεν θυμάται να το καταπίνει, ο γείτονάς του ήταν υπεύθυνος για το ελλιπών μπουκάλι. Πήρε, λοιπόν, το δρόμο και άρχισε να βαράει την εξώπορτα του γείτονα. Όταν αυτός του άνοιξε, τον κατονόμασε ως τον κλέφτη του ποτού του. Χωρίς να ευσταθεί η κατηγορία αυτή, ο ανήξερος γείτονας το αρνήθηκε. Το διαβολικό μυαλό όμως του Christopher είχε ήδη καταστρώσει ένα σχέδιο για να πάρει εκδίκηση. Επέστρεψε στο σπίτι του και κάλεσε την άμεση δράση (911), πληροφορώντας την τηλεφωνήτρια πως έπεσε θύμα μαχαιρώματος από τον ίδιο του τον γείτονα. Οι αρχές έφτασαν γρήγορα στο σημείο, ήταν όμως αργά. Ο Christopher ήταν ήδη νεκρός από αιμορραγία. Η ηλιθιότητα του νεαρού δεν είχε όρια, αφού αυτομαχαιρώθηκε 1 φορά και έκρινε ότι δεν ήταν αρκετά πειστική. Έτσι, έβαλε το μαχαίρι στον εαυτό του μια δεύτερη φορά, λίγο πιο βαθιά.

Το επίδοξο κόλπο του ίσως και να έπιανε αλλά ο κόλπος της καρδιάς τους συναντήθηκε με το μαχαίρι. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

daeoe.dn

Έτος: 2008

Τοποθεσία: Βραζιλία (Ατλαντικός Ωκεανός)

Θύμα: Adelir Antonio

Θέμα: Ως τον ουρανό είναι λίγο

Ένας καθολικός ιερέας ονόματι Adelir Antonio, θέλοντας να μαζέψει χρήματα για να χτίσει στάσεις πνευματικής ανάπαυσης για οδηγούς φορτηγών, αποφάσισε να προσπαθήσει να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ο 51χρονος ιερέας γνωρίζοντας την εναέρια περιπέτεια του Λάρι, γνωστή ως Lawnchair Larry Flight*, προσπάθησε να πετάξει καθισμένος σε μια καρέκλα έχοντας δεμένα επάνω αρκετές δεκάδες μπαλόνια ήλιου. Ο επίδοξος ιερέας έλαβε τα μέτρα του φορώντας αλεξίπτωτο και παίρνοντας μαζί του ένα δορυφορικό τηλέφωνο και ένα GPS. Η εξέλιξη της πτήσης δεν ήταν η προσχεδιασμένη. Οι αέρηδες τον παρέσυραν πάνω από την ανοιχτή θάλασσα. Ο Antonio τηλεφώνησε στις αρχές ζητώντας βοήθεια, όμως δεν είχε σκεφτεί πως θα έπρεπε να μάθει να χρησιμοποιεί το GPS και έτσι δεν μπορούσε να καθορίσει την τοποθεσία του στους διασώστες. Λίγο αργότερα, για κακή του τύχη, το τηλέφωνό του ξέμεινε από μπαταρία. Για κάποιο λόγο που δεν θα μάθουμε ποτέ, ο ιερέας δεν χρησιμοποίησε το αλεξίπτωτό του. Λίγες εβδομάδες αργότερα το πτώμα του ξεβράστηκε στις ακτές.

Τελικά οι καημένοι οι φορτηγατζήδες που θα κάνουν στάσεις για προσευχή; Μήπως, λέω μήπως, να υπάρχει κανείς άλλος βλάκ… ε, εθελοντής; Ήρεμα ρωτάω…

*  Η περιπέτεια του Λάρι ήταν αυτή που ενέπνευσε τις ταινίες Up (2009) και Danny Deckchair (2003).

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: 3.bp.blogspot.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Απίστευτα περίεργοι, εντυπωσιακοί και ηλίθιοι θάνατοι.