Loading

Απαντώ σε 10 κρίσιμα ερωτήματα που έχουν οι άνδρες για τις γυναίκες!

Άντρες και γυναίκες, ο αιώνιος “πόλεμος” των δύο φύλων, η αιώνια μάχη της κατανόησης. Ποτέ κανένας άντρας, δεν κατάλαβε καμία γυναίκα, και ποτέ καμιά γυναίκα δεν κατάλαβε κανέναν άντρα. Έκανα λοιπόν μια έρευνα για να συλλέξω 10 ερωτήσεις, 10 κρίσιμα ερωτήματα των αντρών για τις γυναίκες και τα απάντησα! Πάμε λοιπόν να δούμε τι θέλουν να μάθουν οι άντρες.

1) Είστε οι γυναίκες τόσο πονηρές όσο και οι άντρες; (στο σεξουαλικό κομμάτι)

Να σας πω λοιπόν φίλοι άντρες πως ναι, ίσως είμαστε και ακόμη περισσότερο από εσάς. Η μόνη διαφορά μας είναι πως δεν το λέμε “δυνατά” αλλά στις γνωστές γυναικείες συζητήσεις.

2) Γιατί μας βγάζετε την ψυχή για να καταφέρουμε κάτι μαζί σας;

Δεν το κάνουμε επίτηδες, είναι όλα μέρος του παιχνιδιού, του φλερτ και της αίσθησης πως παλεύετε για να μας κατακτήσετε. Με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε κατά πόσο νοιάζεστε και πόσο πολύ μας θέλετε. Και πίστεψέ με φίλε άντρα εάν μία γυναίκα δεν ενδιαφέρεται θα στο πει κατευθείαν, εάν σε “παίξει” λίγο είσαι σε καλό δρόμο.

3) Ποια σημάδια μας καλύπτουν για να βεβαιωθούμε ότι μας θέλουν;;

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δείξε ότι νοιάζεσαι, ότι την σκέφτεσαι, στείλε ένα μήνυμα ξαφνικά να δεις τι κάνει, ρώτα την πράγματα αυτό δείχνει πως ενδιαφέρεσαι, κοίτα την στα μάτια όταν μιλάει. Με λίγα λόγια δείξε της πως είναι το κέντρο της προσοχής σου.

4) Γιατί οι γυναίκες γυρνάνε στους πρώην;

Αυτό το ερώτημα με έκανε να σκεφτώ λίγο παραπάνω την απάντηση του. Ο λόγος όμως δεν είναι ένας ή ξεκάθαρος παίζουν πάρα πολλά ρόλο. Καταρχάς μπορεί να υπάρχουν ακόμη αισθήματα γιατί αγόρια να ξέρετε πως όσο cool και άνετες μπορεί να δείχνουμε, μέσα μας μπορεί να καιγόμαστε ακόμη. Μετά είναι θέμα οικειότητας, όσο να ‘ναι αυτός ο “πρώην” ήταν κάποτε ο “νυν” ήταν ο άνθρωπος μας με αποτέλεσμα να αναπολούμε τις παλιές μας στιγμές. Καμία γυναίκα δεν θα “γυρίσει” σε πρώην εάν δεν νιώθει πως υπάρχει ακόμη κάτι.

5) Γιατί έχει διαφορά το «είμαι ερωτευμένη μαζί σου» από το «σ’ αγαπάω»;

 Λοιπόν αγόρια αυτό δεν είναι ένα ερώτημα για τις γυναίκες, αλλά γιατί εσείς δεν καταλαβαίνετε την διαφορά. Καταρχάς είναι δύο διαφορετικά συναισθήματα άλλο ο έρωτας και άλλο η αγάπη. Μια σχέση ξεκινάει με έρωτα (έτσι θα έπρεπε τουλάχιστον) και όλα είναι υπέροχα εάν όμως δεν δουλέψετε μαζί αυτόν τον έρωτα δεν θα γίνει ποτέ αγάπη. Ο έρωτας φεύγει η αγάπη ποτέ. Εάν λοιπόν μια γυναίκα σου πει είμαι ερωτευμένη μαζί σου να έχεις στο μυαλό πως αυτός ο έρωτας εάν δεν εξελιχθεί απλά θα χαθεί. Αν όμως σου πει πως σ’ αγαπάει και 10 χρόνια μετά θα νιώθει το ίδιο, πιθανόν όχι ερωτικά, αλλά η αγάπη θα παραμένει.

6) Αν η απιστία για τις γυναίκες είναι το ίδιο και όπως για τους άντρες;

Κοιτάξτε θα απαντήσω γενικά γιατί φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις. Κατά κανόνα λοιπόν επειδή οι γυναίκες είναι αμιγώς εγκεφαλικά όντα για να φτάσουν στο σημείο να απιστήσουν, θα πρέπει πρώτον να τους έχει “τελειώσει” η σχέση που έχουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και δεύτερον να νιώσουν κάτι για το τρίτο πρόσωπο. Η πλειονότητα των γυναικών δεν θα απατούσε μόνο για σεξ.

7) Γιατί σας αρέσουν οι άντρες που έχουν θέματα και τα καλά παιδιά σας ξενερώνουν;

Η απάντηση είναι σύνθετη. Πρώτον μας εξιτάρει το λεγόμενο “κακό” παιδί, αυτός που θα είναι δύσκολος και πιο περίπλοκος από τους άλλους (τώρα μην με ρωτήσεις γιατί μας συμβαίνει αυτό, ούτε εμείς ξέρουμε). Δεύτερον είναι πως μας βγαίνει μία μητρική, προστατευτική συμπεριφορά, νιώθουμε πως εμείς θα τον αλλάξουμε θα είμαστε το λιμάνι του, θα τον ξεκλειδώσουμε. Και τρίτον γιατί όλα μαζί τους είναι πιο έντονα, υπάρχει πάθος, σαν φωτιά που τα καίει όλα στο πέρασμα της, που στην πλειονότητα των περιπτώσεων αυτή η φωτιά καίει και εμάς μαζί. Τα καλά παιδιά ίσως κάποιες φορές είναι πολύ “εύκολα”, δεν υπάρχει μυστήριο, δεν “παίζουν” με το μυαλό μας.

8) Γιατί οι γυναίκες χρησιμοποιούν τους άντρες;

Καμία γυναίκα φίλε μου δεν χρησιμοποιεί έναν άντρα, αυτό που κάνουμε είναι πως ξέρουμε να σας χειριζόμαστε.

9) Είναι η αδιαφορία ή η έλλειψη προσοχής αρκετά για να τραβήξουν την προσοχή σας ή είναι απλά ένας μύθος;

Κοίτα είναι όλα μέρος του παιχνιδιού, όλα χρειάζονται με μέτρο, οπότε όχι δεν είναι μύθος. Απλώς πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι υπάρχει κάποιο όριο σε όλο αυτό, γιατί μετά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

10) Έχουν και οι γυναίκες φυσικές ανάγκες; Γιατί εμείς νομίζουμε ότι είστε νεράιδες.

Φυσικά καλέ μου και έχουμε, η διαφορά μας όμως είναι πως δεν επιλέγουμε να τις εκδηλώσουμε οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μπορούμε να τις κάνουμε μόνες στο μπάνιο και όχι στο σαλόνι, όταν θα είμαστε στην αγκαλιά σας.

Στην έρευνα λοιπόν που έκανα για να συλλέξω αυτές τις 10 ερωτήσεις υπήρξε και ένας άντρας ο οποίος μου είπε το εξής εξαιρετικό, που προσωπικά με συνεπήρε και θα κλείσω με αυτό.

“Οι γυναίκες δεν είναι για να τις καταλαβαίνουμε, αλλά για να τις ερωτευόμαστε, εάν τις καταλαβαίναμε μπορεί να μην τις ερωτευόμασταν ποτέ!”.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΚΟΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Γεια σας, είμαι η Κορίνα. Λίγο τρελή, μιλάω πολύ, γεμάτη ανησυχίες για τον κόσμο γύρω μου. Μια καλαμαρού αισθητικός που ζει στη Λευκωσία και έχει άποψη (σχεδόν) για όλα και θα την εκφράζω με το δικό μου μοναδικό τρόπο!

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Απαντώ σε 10 κρίσιμα ερωτήματα που έχουν οι άνδρες για τις γυναίκες!