Loading

Άλλο αγάπη και άλλο σεξ!

Μεγάλη συζήτηση μπορεί να γίνει για την φράση «άλλο αγάπη και άλλο σεξ». Πολλά μπορούν να διατυπωθούν διότι ο καθένας είναι διαφορετικός και σκέφτεται με το δικό του τρόπο και τα δικά του δεδομένα.

Όλοι βέβαια τραγουδήσαμε αυτόν το στίχο, συνειδητά ή ασυνείδητα, ψέμα θα είναι αν πείτε πως δεν το κάνατε ποτέ, σε μια ηλικία όμως που δεν ξέραμε τι λέγαμε 😛

Τώρα που μεγαλώσαμε μπορούμε να εκφέρουμε και άποψη. Μπορεί να υπάρξει σεξ χωρίς αγάπη ή αγάπη χωρίς σεξ; Μην το ψάχνεις και πολύ, όλα μπορούν να υπάρξουν.

Σεξ χωρίς αγάπη, ή αλλιώς σεξουαλική έλξη, θεωρώ ότι είναι καθαρά η χημεία, η σπίθα μεταξύ δυο σωμάτων. Εκεί που χωρίς να μπορείς να κατανοήσεις άρα και να αναλύσεις το γιατί έλκεσαι τόσο πολύ από έναν άνθρωπο που ίσως να έχετε πει μόνο ένα γεια ή γενικότερα να τον έχεις δει ελάχιστες φορές. Εντάξει, δεν εννοώ ότι αυτό θα συμβαίνει καθημερινά, μην με παρεξηγήσεις. Όμως τι μπορεί να είναι αυτό που σε ελκύει; Είναι ίσως το σώμα του; Ή μυρωδιά του; Ο τρόπος που στέκεται; Μια ουλή που έχει; Το μυστήριο που επικρατεί καθότι μόνο ένα γεια είπατε; “if we vibe, we vibe?” Κάτι που δεν θα μπορείς σίγουρα να ελέγξεις και που ο καθένας μπορεί να το εξηγήσει με τα δικά του δεδομένα, καθότι όλοι λίγο ή πολύ έχουμε τη παράξενη, ανεξήγητη και σκοτεινή μας πλευρά, που νομίζω όλοι δυστυχώς φοβόμαστε να γνωρίσουμε.

Χαλάρωσε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Για να σε προλάβω όμως, όσοι το θεωρούν «κακό» ή ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε με συγχωρείς αλλά κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους. Η λέξη σεξ γενικότερα πάντα μας φόβιζε όλους και μας προκαλούσε ντροπή, του τύπου πιπέρι στο στόμα, μην αναφέρετε καν αυτή την λέξη.  Λες και δεν είναι μια φυσική ανάγκη, όπως είναι το φαϊ, η γυμναστική και ο ύπνος. Να το συζητάς και να μαθαίνεις, είναι το κορμί σου και η άγνοια είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί.

Το πώς, γιατί, με ποιόν, πού και τόσα άλλα ερωτήματα που αποφασίζει κάποιος για να φτάσει να κάνει σεξ, είναι εξ ολοκλήρου δική του απόφαση και κανενός άλλου, φτάνει να είστε συνειδητοποιημένοι, με όρια και να προσέχετε.

Άλλωστε οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται καταλάθος ή για όσους είπαμε.. «εγώ μ’ αυτόν; Ούτε κατα διάνοια», η οποία φράση βέβαια παρεκκλίνει λίγο από αυτό το θέμα και γι’ αυτό θα αναλυθεί σε επόμενο μου άρθρο.

Από την άλλη… αγάπη χωρίς σεξ; Και όμως, αυτό και αν γίνεται, ίσως είναι και το χειρότερο σενάριο.. να αγάπας κάποιον αλλά να μην μπορείς να τον δεις σεξουαλικά.

Τι εννοώ όταν λέω να αγαπάς κάποιον αλλά να μην μπορείς να τον δεις σεξουαλικά; μα φυσικά να έχεις βαθιά συναισθήματα για έναν άνθρωπο αλλά να μην μπορείς να φανταστείς καν πώς είναι να κάνεις σεξ μαζί του. Αυτό το έχω ακούσει από αρκετά άτομα, ανεξαρτήτως φύλου και ακόμη δεν μπόρεσα να το εξηγήσω. Πώς γίνεται να αγαπάς κάποιον, να θεωρείς ότι θα μπορούσε να είναι το ιδανικό ταίρι για εσένα αλλά να μένει η σκέψη σου ως εκεί. Βέβαια αν το σκεφτείς και αλλιώς και τους φίλους μας τους αγαπούμε αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε με διαφορετικό τρόπο.

Και κάπου εδώ γίνονται τα πιο ωραία και συγκεκριμένα «λάθη» τα οποία ήταν σίγουρα πάθη, που ωστόσο κανείς δεν θα άλλαζε αν έπαιρνε το χρόνο πίσω.

Γι’ αυτό λοιπόν, αν καταφέρεις να βρεις το συνδυασμό όλων των πιο πάνω.. Δηλαδή να είστε φίλοι με καλή επικοινωνία, παθιασμένοι εραστές και δίπλα ο ένας στον άλλον.. τότε στα αλήθεια μπορείς να θεωρήσεις τον εαυτό σου τυχερό.

https://www.youtube.com/watch?v=FFk4DoFNrlI

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Άλλο αγάπη και άλλο σεξ!