Loading

Αγκάπεεεεεεεεεεεεεεεεε: Γιατί μας αρέσει η Σούλα-γκλάμορους;

Εδώ και δυο χρόνια σχεδόν ένα πρόσωπο απασχολεί… χιουμοριστικά θα έλεγα… ένα τεράστιο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού στα socialmedia. Αγκπάπεεε…..ναι καλά κατάλαβες, η SoulaGlamorous. Η γνωστή influencer και το νο1 viral trend αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αν δεν την γνωρίζεις, κακώς, τότε δεν είναι για εσένα αυτό το άρθρο.

Ήθελα λοιπόν να αναζητήσω τους λόγους που μας αρέσει η Soula τόσο πολύ; Τι είναι αυτό που την κάνει ξεχωριστή;  

Η Soula έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο Instagram στο οποίο καθημερινά με αρκετά καυστικό και έξυπνο τρόπο «τρολάρει» διάφορα διάσημα πρόσωπα και όχι μόνο. Αρκετές ήταν και είναι οι φορές που έγινε προκλητική. Με κάποιο μαγικό τρόμο όμως, γίνεται ωραία προκλητική που… θες δε θες… σε κάνει να την βρίσκεις αστεία. Και φυσικά να την αγαπήσεις! Το σημαντικό που πρέπει να κρατήσεις είναι πως ειδικά οι διάσημοι που συχνά σατιρίζει, συνήθως γελάνε με αυτά που τους προσάπτει και την κάνουν repost!

Επίσης ένας κύριος λόγος που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο είναι το γεγονός ότι είναι ανοιχτή σε όλα τα θέματα. Βρίσκεται παντού. Σε όλες τις εξελίξεις και τα γεγονότα ευχάριστα και μη. Όλοι την έχουν αγαπήσει μέσα από αυτά που αναρτά στον λογαριασμό της καθημερινά. Πλέον δεν θεωρείται βασικιά, αλλά ντίβα (φράση την οποία χρησιμοποιεί συχνά για να αναδείξει την ανάγκη να ξεχωρίζουμε λίγο απ’ τη μάζα).

Ο σημαντικότερος λόγος που αρέσει σε πολλούς είναι επειδή δημιουργεί ένα μυστήριο, μια απορία, μια περιέργεια. Το πρόσωπο της. Μέχρι στιγμής δεν φανέρωσε ποτέ το πρόσωπο της στο κόσμο. Πολλοί ακόμα δεν γνωρίζουν αν είναι γυναίκα ή άνδρας. Άσχετα με το γεγονός ότι μένει απρόσωπη, παρουσιάζεται ως μια πανέμορφη αγέρωχη ντίβα. Αυτό όμως είναι και η «γοητεία» της. Το κοινό δεν την έχει δει ακόμα αλλά την αγαπά, γιατί ο καθένας μας την φαντάζεται και έχει στο μυαλό του μια εικόνα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει για αυτήν.  

Εκτός από τα αστεία της post και τις σκληρές κριτικές που ασκεί σε πολλά σύγχρονα ζητήματα όπως Gntm, my style rocks, κτλ παρουσιάζει προς τα έξω και την άλλη πλευρά. Υποστηρίζει τις γυναίκες που δεν είναι τόσο όμορφες ή έχουν παραπάνω κιλά ή γενικά έχουν κάποιο πρόβλημα. Σιχαίνεται τον ρατσισμό καταδικάζοντας τον με κάθε ευκαιρία ενώ υποστηρίζει τις lgbtg κοινότητες και τάσσεται συχνά με τα ποστ της και ενάντια της ξενοφοβίας. Η Σούλα, δεν έχει μόνο αστεία πλευρά αλλά είναι ένα μαστίγιο στην κοινωνία. Η Σούλα σατιρίζει μα παράλληλα διδάσκει. Μάλιστα, η Σούλα φανερά έχει μεγάλη επιρροή στο κοινό της και κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως φαινόμενο!

Πολλές φορές αυτοσαρκάζεται. Για παράδειγμα ενώ λέει πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, παράλληλα τις κοροϊδεύει, ίσως για να μηδενίσει το θέμα για το οποίο κάποιοι δίνουν τόση μεγάλη αξία και έκταση; Μάλιστα έκανε statement και την φράση «δεν στο έδωσε ο θεός, στο έδωσε ο περαστικός».

Έχει κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις με διάσημες προσωπικότητες σε μαγαζιά και εκπομπές, Στις οποίες πάντα φορούσε την μάσκα της για να κρύβει το πρόσωπο της και πολλές φορές αλλάζει και την φωνή της. 

Ο κάθε ένας από εμάς την αγαπάει για τον δικό του λόγο. Βρίσκει σε αυτή κάτι που τον ενδιαφέρει. Είναι μια μοναδική ντίβα που σιχαίνεται να μοιάζει στην πλειονότητα. Θέλει πάντα να ξεχωρίζει και το καταφέρνει σε τεράστιο βαθμό. Και στο κάτω κάτω όπως λέει και αυτή «καλύτερα ντίβα παρά βασικιά». 

Η Σούλα γκλάμορους λοιπόν, ήρθε για να μείνει!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Αγκάπεεεεεεεεεεεεεεεεε: Γιατί μας αρέσει η Σούλα-γκλάμορους;