Loading

9+1 κλασικοί τύποι γυμναστηρίου!

Όλοι έχουμε μπει κάποια στιγμή στη ζωή μας, έστω και μια φορά στο γυμναστήριο (ελπίζω δηλαδή) και όλοι μας έχουμε βρεθεί μπροστά σε μια αμήχανη στιγμή που μας έχει σημαδέψει. Ναι σε ένα γυμναστήριο μπορείς να βιώσεις στιγμές με τύπους που μπορεί να σε κάνουν να κλάψεις από το γέλιο ή και να κλάψεις από την αηδία. Ελπίζω μόνο να μην διαβάσουν το άρθρο τέτοιοι τύποι επειδή ξέρουν ποιος είμαι. Εκτός και αν είναι από τους τύπους που δεν καταλαβαίνουν σε πόσο δύσκολη θέση φέρνουν τον κόσμο και δεν θα καταλάβουν ότι το άρθρο απευθύνεται στο άτομο τους. Πάμε λοιπόν να γελάσουμε (και να αηδιάσουμε) μαζί με τους 10 κλασικούς τύπους στο γυμναστήριο.

1. Ο ιστορίας

Φυσικά και δεν μιλάμε για τον τύπο που το παίζει ιστορία, αλλά για τον τύπο που ανεβάζει τα πάντα σε ιστορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φήμες λένε ότι κάποιοι μπαίνουν στο γυμναστήριο ανεβάζουν μια ιστορία και πάνε κατευθείαν για μπάνιο!

2. Η γλώσσα

Ασταμάτητη πραγματικά. Κουτσομπολιά, τι φοράει ο ένας, τι κάνει ο άλλος θα σου πει για τα πάντα. Η μόνη λύση τα ακουστικά αλλά και πάλι δεν μπορώ να σου εγγυηθώ την ασφάλεια σου.

3. Ο ιδρωτίλας

Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που με το παραμικρό βήμα που κάνουν αρχίζει ποτάμι ο ιδρώτας. Λογικός ο ιδρώτας στο σώμα σου, αλλά μην τον παρατάς όπου βρεις ρε φίλε. Στους δρόμους στα μηχανήματα ακόμα και στα πατώματα. Η πετσέτα δεν είναι αξεσουάρ, αξιοποίησε την!

4. Το μοντέλο

Καλά τέτοια άτομα βρίσκουμε παντού αλλά στο γυμναστήριο έχουν μια άλλη χάρη. Ελίσσονται ανάμεσα στα μηχανήματα σαν αλεπούδες με σκοπό βέβαια να φτάσουν στον καθρέφτη. Εκεί αρχίζουν τις πόζες και τα χαμόγελα λες και παίζουν σε καμία διαφημιστική καμπανιά. Τα φτου σου στον καθρέφτη λείπουν (μπορεί και όχι!)

5. Ο αναπνευστήρας

Τα γυμναστήρια πλέον έχουν γεμίσει αρωματικά χώρου, αλλά και πάλι οι ακαταμάχητοι τα εξολοθρεύουν με τις αναθυμιάσεις που βγάζουν. Όταν σε πλησιάζουν τέτοιοι τύποι χρειάζεσαι μάσκες οξυγόνου αλλά δυστυχώς δεν είσαι σε αεροπλάνο οπόταν θα πρέπει να το υποστείς.

6. Η αισθησιακή

Λάγνο βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα. Περπάτημα και νάζια γάτας. Ματιές δεξιά και αριστερά απλά για να επιβεβαιώσει ότι την κοιτάνε όλοι, και προσπαθεί να κάνει γυμναστική. Επικίνδυνο είδος, αφού συνήθως εκνευρίζει το θηλυκό γένος και αναστατώνει το ανδρικό. Μακριά από τα γυμναστήρια!!

7. Ο γόης

Ότι κινείται εκτελείται. Γνωστός στις γυναίκες με τις φιγούρες και τα αστειάκια του. Ο γυμνασμένος γόης είναι ακόμα πιο επικίνδυνος προσοχή λοιπόν!

8. Η τηλεφωνική

Μιλάει στο κινητό όταν έρχεται στο γυμναστήριο, όταν γυμνάζεται και όταν φεύγει. Δεν ξέρω αν κάνει και μπάνιο μιλώντας στο κινητό. Αλήθεια πως το κάνετε αυτό;

9. Ο φωνακλάς

Σε κάθε άσκηση, σε κάθε επανάληψη του φτάνει στα αυτιά ολόκληρου του γυμναστήριου αυτό το επιφώνημα που ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο ύπαρξης του. Εκτός και αν θέλουν να γυμνάσουν και τις φωνητικές τους χορδές!

10. Η μάσκα

Με πρόσωπο έτοιμο για βραδινή έξοδο, νύχια βαμμένα και αθλητικό ντύσιμο εμφανίζεται στο γυμναστήριο. Αδιάβροχο βάψιμο εννοείται, γιατί υπάρχει περίπτωση να ιδρώσει και μετά τη γυμναστική ίσως πάει και για κανένα ποτάκι.

Σε κάθε επίσκεψη σου στο γυμναστήριο θα σε απειλούν οι πιο πάνω αλλά προετοιμάσου γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Ναι έχω δει και διάφορους συνδυασμούς των πιο πάνω!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    9+1 κλασικοί τύποι γυμναστηρίου!