Loading

8 τρόποι που θα σε κάνουν να γελάσεις

Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να γελάσει για διαφορετικούς λόγους, με διαφορετικούς τρόπους. Το γέλιο είναι απαραίτητο στη ζωή μας, έστω κι αν κάποτε γελάμε για να μην κλαίμε (ακόμα και με τα χάλια μας).

Αλήθεια μπορείς να φανταστείς την ζωή σου χωρίς γέλιο;

Με παρακολουθούσα λοιπόν αυτές τις μέρες να δω με τι γελάω, τα κατέγραψα στο δευτέρι μου και σου τα λέω και σένα μπας και καταφέρω λοιπόν να αυξήσω τους τρόπους που θα σε κάνουν να σκάσεις μια χαμογελάρα ή ένα χαχανητό!

Κάνε TIKTOK

Must το νέο τρέντ της εποχής, που έχει όνομα λοιπόν τικ τοκ. Κάνε ένα account  και θα με θυμηθείς. Κάποιοι ζουν για να κάνουν βιντεάκια, εγώ ζω για να κάθομαι να τα βλέπω και να γελώ μόνη μου. Ένα τικ τοκ την ημέρα, τα κάνεις όλα πέρα.

Δες βιντεάκια προσωπικά ή στο youtube!

Είτε ονομάζονται funny video από το YouTube ή τα δικά σου τα οικογενειακά βιντεάκια, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ξεθάψεις. Αν είναι τα προσωπικά σου τότε θα  αναπολήσεις παλιές καλές στιγμές – εάν είναι από το διαδίκτυο ίσως πάρεις και καμιά ιδέα?

s3.amazonaws.com

Κάνε φάρσες!

Ετοίμασε μια φάρσα και θα με θυμηθείς. Για παράδειγμα μπορείς να σκαρώσεις μια για ένα φίλο ή μια φίλη σου που θα παίξει στο ραδιόφωνο. Δοκιμασμένο χαχαχα θα γελάς μέχρι δακρύων, εγώ τουλάχιστον την δική μου την ακούω μια φορά την εβδομάδα, είναι σιρόπι χαχαχα.

Καλή παρέα.

Καλή παρέα τι άλλο θέλεις για να γελάς, αυτό και αν είναι σούπερ. Σε κάθε παρέα υπάρχει ο  τύπος που έχει χιουμορ που θα γυρίσει την κλωστή και θα τα πει με το δικό του τρόπο και αν κάθεσαι  κάπου που είναι ησυχία, καλύτερα να απομακρυνθείς κυρίως εάν το γέλιο σου είναι μμμ πως να το πω «ξεχωριστό»!

douglasgreen.files.wordpress.com

Toxic people, go away!

Απομάκρυνε σε παρακαλώ από το περιβάλλον σου τους τοξικούς ανθρώπους όσο μπορείς.  (Πριν απ’ αυτό διάβασε όμως και ένα πιο παλιό μου άρθρο “TOXIC PEOPLE GET OUT OF MY WAY”.)

Άσκηση για ευφορία;

Ξεκίνα να ασκείσαι λίγο βρες μια δραστηριότητα που να σου αρέσει και να είναι αυτό που σου ταιριάζει. Θα δεις πως θα αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου και θα γελάς πιο ευκολά και θα βλέπεις τη ζωή πιο θετικά .

Παίξε με τα παιδιά

Είμαι σίγουρη όμως πως δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Η λέξη παιδιά, είναι από μόνη της ένας λόγος για να χαμογελάς. Είτε έχεις δικά σου, είτε όχι, φρόντισε να έχεις περισσότερη επαφή μαζί τους γιατί είναι πηγή θετικής ενέργειας.

https://i.imgur.com/QeYD02w.jpg

Άλλαξε συνήθειες.

Άλλαξε κάποιες κακές συνήθεις σου, σταμάτα να παίρνεις το μυαλό σου πίσω στα λάθη που έκανες. Αυτό σου σπαταλά ενέργεια και σε ρίχνει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα οι σκέψεις αυτές να έχουν τον πρώτο  ρόλο στο μυαλό σου και να μην μπορείς να δεις τίποτα παρά  από ένα σύννεφο αρνητισμού.

Γέλα, καρδιά μου, γέλα. Βρες χρόνο να γελάς, αυτό είναι η μουσική της ψυχής.
Γιάννης Ρίτσος

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: dijada.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    8 τρόποι που θα σε κάνουν να γελάσεις