Loading

8 κινούμενα σχέδια που σφράγισαν την παιδική μας ηλικία!

svg28 Φεβρουαρίου, 2020Bee freeΦΙΛΙΩ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Οι εποχές έχουν αλλάξει. Στην ζωή μας μπήκε για τα καλά η τεχνολογία και αν και δεν είμαι εξπερτ κάτι από smart phones και tablets έχει πάρει το μάτι μου. Εφαρμογές που κάποτε φάνταζαν όνειρο, τώρα με ένα  άγγιγμα κατεβαίνουν στα κινητά μας. Το YouTube πλέον είναι ανάρπαστο σε views και τόσο εύκολα πια μπορούμε να δούμε ή να ακούσουμε κάτι.

Αναπολώντας όμως τους παλιούς καιρούς, αυτούς που δεν χρειαζόταν ένα πάτημα για να παρακολουθήσεις ότι θέλεις και ότι ώρα θέλεις στο προσωπικό σου υπολογιστή, κινητό ή tablet. Τους καιρούς που περίμενες να έρθει το Σαββατοκύριακο για να ξυπνήσεις που το χάραμα μην χάσεις τα αγαπημένο σου cartoons … Αχχχ τι ωραία που ήταν …

1. Στρουμφάκια

“Μια φορά και ένα καιρό σε ένα μακρινό δάσος εκεί ζούσαν κάτι μικροσκοπικά μπλε πλασματικά που τα λέγανε στρουμφάκια , αχχχ πόσο σας μισώ απαίσια στρουμφάκια”. Αυτό σας λέει κάτι σωστά; Και όσο καλά παιδάκια κι αν ήμασταν, στρουμφάκια δεν είδαμε στον δρόμο μας.

2. Ροζ πάνθηρας

 Η χαρακτηριστική μουσική τουρουμ τουρουμ τουρουμ  τουρουυυυρουρουμ  του entrance για να δείξει στην τηλεόραση τον ροζ πάνθηρα να κάνει τις εξυπνάδες του με κωμικοτραγικά αστεία και να καταλήγει στο νοσοκομείο  με γάζες ή να κάνει το σεφ καίγοντας εστιατόρια και κουζίνες εννοείται πως δεν ξεχνιέται.

3. Power Rangers!

Πάντα ήθελα να είμαι στα παιχνίδια της γειτονιάς η ροζ ranger εσύ; Η ομάδα υπερδύναμη με την μπλε, κόκκινη, ροζ, πράσινη και κίτρινη στολή, με τα χέρια τους να αμολούν πυρ ενάντια στον κακό, για να τον κερδίσουν. Αλήθεια, θυμάσαι το κο-κο πάουερ ρέιντζερ; Απ’ ότι είδα αυτά τα κινούμενα σχέδια αναβίωσαν πρόσφατα και επαναφέρθηκαν σε πιο σύγχρονο version!

4. Αστυνόμος Σαΐνης

Είναι και από την άλλη και ο αστυνόμος Σαΐνης που αναλαμβάνει μια υπόθεση με το εμπρός λοιπόν καλό μου χεράκι, εμπρός λοιπόν καλό μου ελικόπτερο , αυτός ο αστυνόμος ρε παιδί μου, που πάντα τύχη είχε α και μια καλή ανιψιούλα με το τετράδιο εξπρές πάντα να τον βγάζει ασπροπρόσωπο, ενάντια στα σχέδια του δόκτωρ Μάντ .

5. Tweety & Taz!

Όλα τα θυμηθήκαμε για το πουλάκι να μην πούμε; Τουίτη τον λένε που με τα έξυπνα κόλπα του αποφεύγει να γίνει τροφή στο στόμα του πονηρού γάτου Σιλβέστρου. Ένα άδοξο τέλος για τον δεύτερο, που σχεδόν πάντα τον κυνηγά ο σκύλος της παρέας, μαζί με την γιαγιάκα να κερνά τα μπισκοτάκια της και να τα καταβροχθίζει ο Ταζ.

6. Pokemon

Στην παρέα μας μπαίνει εννοείται και ο Πίκατσου  που μετά έγινε Ράιτσου και την ομάδα πύραυλος, γρήγορη σαν αστραπή να κάνει σχέδια για να αποκτήσει πόκεμον. 

7. Μάγια η Μέλισσα

Η Μάγια η μέλισσα που τριγυρίζει πάντα από λουλούδι σε λουλούδι και πότε δεν έκανε ότι έκαναν οι άλλες μέλισσες, άραγε τώρα πόσο χρονών είναι τώρα; Όχι το λέω γιατί κάποτε την πιάνει το μάτι μου ..

8. Φλίνστοουνς

Έχω αφήσει για το τέλος το αγαπημένο μου τους Φλίνστοουνς, με το αυτοκίνητο που πάει με τα πόδια, το ενδυματολογικό  στυλ μιας άλλης εποχής, τις οικογενειακές γκρίνιες .. αυτό θα το βάλω να το δω οπωσδήποτε το Σαββατοκύριακο. Γιαπαταπαττουυυυ!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    8 κινούμενα σχέδια που σφράγισαν την παιδική μας ηλικία!