Loading

7 γυναίκες που πρέπει να ακολουθείς στο instagram και γιατί!

Τα Social Media έχουν πλέον γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας , με το Instagram να αποτελεί μια από τις  ποιο πολυχρησιμοποιημένες μας εφαρμογές . Πέρα από την σύνδεση με γνωστούς και φίλους όμως,  τέτοιες πλατφόρμες δίνουν την ευκαιρία να ακολουθήσεις σελίδες με περιεχόμενο που σε εμπνέει και να της χρησιμοποιείς σαν εργαλείο για δίκη σου ανάπτυξη και ενημέρωση. Εδώ λοιπόν θα βρεις λογαριασμούς γυναικών που μπορούν να κάνουν το feed σου καλύτερο και πιο εμπνευσμένο .

Μαίρη Συνατσάκη – @mairiboo

Γιατί να την κάνεις follow?

Επειδή μέσα από το Instagram της φιλτράρει και παρουσιάζει την πραγματικότητα μέσα από έναν αληθινό και καυστικό φακό, καταρρίπτει ταμπού, ενημερώνει, ευαισθητοποιεί. Δεν φοβάται να δείξει της ατέλειές της στα ποστ της, υπενθυμίζοντας μας πως ακόμα και οι σελέπριτις απέχουν από το άπιαστο τέλειο. Επίσης οι φωτογραφίες της μπορούν εύκολα να γίνουν η έμπνευση σου για την επόμενη σου φωτογράφιση.

Rupi Kaur – @rupikaur_

Γιατί να την κάνεις follow;


Επειδή κατάφερε μέσα από ποίηση που είναι προσιτή και κατανοητή σε όλους, να αγγίξει και να ενδυναμώσει . Η δουλειά της έχει πολύβραβευτεί και μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Η ίδια αποτελεί συμβόλου ανθρώπου που ποτέ δεν τα βάζει κάτω, και έχει παλέψει αρκετά για την επιτυχία της. Στο λογαριασμό της μοιράζετε τόσο προσωπικές της στιγμές όσο και αποσπάσματα από την δουλειά της.

Lauren Singer – @Trash is for Tossers

Γιατί να την κάνεις follow?

Επειδή μέσα από τον λογαριασμό της η Lauren μοιράζεται το πως τα κατάφερε να υιοθετήσει ένα zero waste lifestyle, δηλαδή να μην παράγει καθόλου σκουπίδια, ανακυκλώνοντας , επαναχρησιμοποιώντας ή κάνοντας συγκεκριμένες επιλογές μέσα από την καθημερινότητα της. Παρόλο που μπορεί ένας τέτοιος τρόπος ζωής να μην είναι εφικτός για όλους, ο λογαριασμός της δεν παύει να αποτελεί μια πολύ καλή πηγή εφαρμόσιμων ιδεών για να δημιουργήσουμε ένα πιο περιβαλλοντικά φιλικό μέλλον.

Ashley graham – @ashleygraham

Γιατί να την κάνεις follow ;

Επειδή είναι ένα από τα πρώτα plus-size μοντέλα που έχουν δουλέψει με μεγάλους οίκους και σχεδιαστές, και έχε συμβάλει ενεργά στο νέο κίνημα diversity στην μόδα. Μέσα από τον προσκοπικό της λογαριασμό σπάζει ταμπού και απομυθοποιεί την ψεύτικη εικόνα της αψεγάδιαστης ιδανικής γυναίκας, υπενθυμίζοντας μας πως η ομορφιά έχει πολλές μορφές και δεν μπαίνει σε καλούπια. Μοιράζεται επίσης πολλές από της στιγμές της εγκυμοσύνης της, και δείχνει της αλλαγές που φέρνει αυτή στο γυναικείο σώμα, και γενικότερα ενθαρρύνει γυναίκες να απαλλαγούν από ανασφάλειες και να αγαπήσουν το σώμα τους.

Ελένη Φουρέϊρα – @foureira

Γιατί να την κάνεις follow ;

Επειδή είναι μια από τις καλύτερες show-woman που έχουν περάσει από την ελληνική βιομηχανία, υποστηρίζει με μοναδικό τρόπο ένα απίστευτο στυλ, και ο λογαριασμός της είναι καλαίσθητος και προσεγμένος. Μπορεί να μην είσαι φαν της μουσικής της, αλλά δεν μπορείς να παραβλέψεις ότι η Ελένη είναι η ζωντανή απόδειξη ενός κοριτσιού που πάλεψε για το όνειρο της και κατάφερε να ξεχωρίσει. Το να βλέπεις λοιπόν τέτοιους ανθρώπους στο δικό σου feed λειτουργεί σαν μια μικρή υπενθύμιση για όλα αυτά που μπορείς και εσύ να κάνεις δουλεύοντας με τον εαυτό σου.

The abstract girl. – @the.abstract.girl

Γιατί να την κάνεις follow ;


Επειδή είναι ένας από τους μοναδικούς λογαριασμούς στο Instagram που φιλτράρουν την ελληνική πραγματικότητα μέσα από ένα φεμινιστικό φακό, ασχολείται με σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, θιγεί καταστάσεις και εξηγεί συνθέτες ιδέες και σπάζει διαφορά ταμπού της ελληνικής κουλτούρας. Η Εύα, η διαχειρίστρια του λογαριασμού μοιράζεται συχνά εμπειρίες και προσκοπικές της σκέψεις, και ανοίγει ειλικρινείς συζητήσεις, κάτι που σπανίζει στα media.

Jameela Jamil – @jameelajamilofficial

Γιατί να την κάνεις follow ;

Ηθοποιός, παρουσιάστρια, ακτιβίστρια, η Jameela χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να μιλήσει για θέματα ψυχικής υγείας, τα αναπαραγωγικά δικαιώματα γυναικών και την προσωπική ανάπτυξη. Είναι αδύνατον να μην εκτιμήσεις και να μην εμπνευστείς από την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια με την οποία μιλά στους ακόλουθους της .


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    7 γυναίκες που πρέπει να ακολουθείς στο instagram και γιατί!