Loading

5+1 τάσεις του Tik Tok

svg23 Σεπτεμβρίου, 2021ShowbeezΕΙΡΗΝΗ ΡΙΣΣΑΚΗ

Μέσα στην πανδημία ένα από τα κοινωνικά δίκτυα που αναπτύχθηκαν και προσέγγισαν μεγάλο κοινό παγκοσμίως είναι το Tik Tok. Ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αφήνει το κοινό να είναι δημιουργικό και να εκφράζει αυτή τη δημιουργικότητα και την ενέργεια του μέσα από βίντεο σύντομης διάρκειας. Το γεγονός αυτό οδηγεί και στην επιτυχία που είχε μέσα στην καραντίνα, όπου ο κόσμος είχε δημιουργικότητα και δεν μπορούσε να την αποθέσει κάπου αλλού για αυτό και πολλοί έκαναν την εμφάνιση τους στην πλατφόρμα αυτή. Πάμε να δούμε μαζί 5+1 τάσεις που μας κρατούσαν συντροφιά μέσα στην καραντίνα.

1. Patience challenge

Βλέπουμε ότι οι γονείς βάζουν τα παιδιά τους σε ένα τεστ ώστε να δουν το πόσο θα μείνουν υπάκουα ή κατά πόσο θα αντισταθούν σε κάποιο γλύκισμα που τους προσφέρουν. To challenge αυτό τοποθετούσε τους γονείς στην πλευρά του κριτή που άφηναν ένα γλύκισμα μπροστά από το παιδί τους και του έλεγαν ότι έπρεπε να περιμένει ώσπου να επιστρέψει ο γονέας για να το φάνε. Εμείς είχαμε την δυνατότητα να δούμε τις εκφράσεις των μωρών και ποια μωρά περνούσαν το challenge και ποια όχι.

2.Acting like my child

Βλέπουμε ότι πολλοί γονείς αρχίζουν να κάνουν μιμήσεις της συμπεριφοράς των παιδιών τους στα συγκεκριμένα βίντεο. Σίγουρα οι γονείς μας όπου μας βλέπουν κάθε μέρα ξέρουν συνήθειες που έχουμε και τρόπους με τους οποίους κάνουμε και κάτι και αυτό είναι το μόνο που χρειάζονται για να μας διακωμωδήσουν. Έτσι στα βίντεο αυτά γονείς μετατρέπονται με ένα κωμικό τρόπο στα παιδιά τους και μας προσφέρουν ένα ξεκαρδιστικό θέαμα.

3.Dance challenge

Ένα ακόμα trend είναι εκείνο με το μουσικό τραγούδι του Jason Derulo, «Savage Love». Όπου και ο ίδιος ο τραγουδιστής βλέπουμε ότι ξεκίνησε να ξεδιπλώνει την δημιουργικότητα του μέσα από την πλατφόρμα μέσω των χορευτικών του ικανοτήτων και το κοινό δεν έμεινε πίσω αλλά άρχισε να χορεύει στον ρυθμό του Jason Derulo.

4. Amazon hauls

Αυτό που αύξησε την δημοτικότητα του amazon είναι η δωρεάν διαφήμιση που είχε μέσω αυτής της πλατφόρμας, καθώς το κοινό μετά τις παραγγελίες που έκανε τις βαθμολόγησε με βίντεο. Σε όλους μας αρέσει να παίρνουμε ιδέες για αγορές που θέλουμε να κάνουμε και ειδικά είναι κάτι το οποίο αγοράζετε από το μεγαλύτερο πληθυσμό.

5.Shoe flip

Ένα trend το οποίο μας έδινε έμπνευση για το ντύσιμο μας είναι το shoe flip όπου κάποιος καθόταν σε μια καρέκλα και πετώντας το παπούτσι κοντά στο πόδι του και με ένα transition άλλαζε στυλ και ρούχα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούσε κάποιος να πάρει ιδέες για συνδυασμούς ρούχων, αξεσουάρ και παπουτσιών και να νιώσει καλύτερα καθώς σε μεταφέρει στην εποχή όπου ντυνόμασταν για να βγούμε έξω

Froth coffee

people.com

Bonus. Whipped Coffee

Ο καφές που έγινε viral μέσα στο τικ τοκ είναι εκείνος που εμείς αποκαλούμε φραπέ αλλά φαίνεται ότι στο αμερικάνικο κοινό ο στιγμιαίος παγωμένος καφές δεν είναι τόσο γνωστός και για αυτό φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο κοινό να δημιουργεί αφρώδες παγωμένο καφέ στο σπίτι.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: megatv.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5+1 τάσεις του Tik Tok