Loading

5+1 πράγματα που μισούν οι άνδρες στις γυναίκες!

Στους άντρες αρέσουν τα απλά πράγματα. Όταν όμως κάτι απλό τους δυσκολεύει τη ζωή, τότε καλά ξεμπερδέματα.

Μισούν το «τι έχεις;» «Τίποτα!»

Όταν ένας άντρας ρωτάει μια γυναίκα τι έχει, τις περισσότερες φορές έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Απαντήσεις του τύπου, δεν έχω τίποτα, εσύ να μου πεις, σκέψου τι μπορεί να έχω, αν με ήξερες θα καταλάβαινες και θα σου πω αργότερα, δεν λειτουργούν ως καταπραϋντικό στην αντρική ψυχολογία. Πόσο μάλλον όταν ακούσει κάτι που δεν αξίζει ιδιαίτερη κατανάλωση ενέργειας, όπως το σε είδα πώς την κοίταγες. Τότε είναι πιθανό να συσσωρευτεί αχρείαστο ηλεκτρικό φορτίο, ικανό να ανάψει μερικά λαμπάκια.

Δεν θέλουν να αλλάξουν.

Ούτε το ντύσιμό τους, ούτε το χτένισμά τους, ούτε το χαρακτήρα τους. Γενικότερα δεν θέλουν να αλλάξουν για χάρη κάποιου άλλου. Τους αρέσει το αίσθημα της ελευθερίας στις αποφάσεις τους. Οι παντρεμένοι δε, φροντίζουν να εξασκηθούν καλά στο να ξεγελούν τους εαυτούς τους ότι τις σημαντικές αποφάσεις τις παίρνουν οι ίδιοι χωρίς την παρέμβαση της γυναίκας τους. Φυσικά υπάρχουν και οι άντρες που έχουν αρκετά ελαττώματα που δεν πρόκειται να αλλάξουν, ενώ θα έπρεπε, γεννώντας το ερώτημα στις γυναίκες, αν για μερικούς πόντους κρέας αξίζει να πάρουν όλο το γουρούνι.

Δεν τους αρέσει να τους διακόπτουν.

Κυρίως όταν ασχολούνται με τις αγαπημένες τους δραστηριότητες: όταν τρώνε, όταν κοιμούνται, όταν κάνουν σεξ και όταν πίνουν τις μπίρες τους και βλέπουν ποδόσφαιρο. Κάτι σαν το sex, drugs and rock and roll αλλά σε low budged παραγωγή. Α, ναι, ούτε όταν βλέπουν ταινία ή σειρά τους αρέσει να τους διακόπτουν. Ούτε όταν παίζουν playstation ή παιχνίδια στο κινητό. Ούτε όταν μιλούν, ούτε όταν σκέφτονται. Γενικά, μην διακόπτεις!

Απεχθάνονται τις δουλειές του σπιτιού.

Ούτε το πλύσιμο των πιάτων τους αρέσει, ούτε το σκούπισμα και το ξεσκόνισμα. Κι ας το βρίσκει σέξι η σύντροφός τους. Μάλλον αυτό προβλήθηκε για κατανάλωση και προώθηση της ιδέας ότι πρέπει να μοιραστούν οι δουλειές! Προτιμούν να αράξουν στον καναπέ και να βλέπουν. Λίγο τηλεόραση και λίγο όταν σκύβουν οι γυναίκες τους, κάνοντας αυτές τις δουλειές του σπιτιού. Με το πέρασμα των χρόνων και την εξέλιξη του είδους, οι άντρες είναι πλέον ικανοί όχι μόνο να σηκώνουν τα πόδια όταν περνά η σκούπα δίπλα τους, αλλά να εκτιμούν και τις προσπάθειες του άλλου τους μισού. Άσε που μερικοί κάνουν την καρδιά τους πέτρα και βοηθούν μια φορά τη βδομάδα. Και όταν λέει ότι θα φτιάξει κάτι, δεν χρειάζεται να του το υπενθυμίζεις κάθε μήνα.

Δεν πεινώ.

Αλλά τρώνε από το φαγητό του. Οι γυναίκες που σέβονται τους εαυτούς τους, όταν πεινάνε δεν τρώνε όλο το φαγητό τους και όταν δεν πεινάνε θέλουν να φάνε αυτό του συντρόφου τους. Να σου πάρω μια πατάτα; Δώσε μου μια μπουκιά να δοκιμάσω. Τώρα που σε βλέπω μου άνοιξε η όρεξη. Η ερώτηση «πεινάς» ισχύει πριν την παραγγελία, δεύτερη ευκαιρία δίνουμε στον έρωτα, δεύτερη πατάτα όμως μην τολμήσεις να ζητήσεις!

Δεν θέλουν να σκοτώνουν την κατσαρίδα, κάθε φορά αυτοί.

Ας αποφασίσουν τα ζευγάρια που συζούν ότι την κατσαρίδα την σκοτώνει αυτός που τη βλέπει. Ή έστω από μια με μια φορά. Κάτι πιο δίκαιο τελοσπάντων!

Θα ήθελα παρακαλώ, το άρθρο μου να ενταχθεί στα αληθινά και χιουμοριστικά άρθρα και όχι στα ρατσιστικά παρακαλώ! Merci.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5+1 πράγματα που μισούν οι άνδρες στις γυναίκες!