Loading

5 βασικοί λόγοι για τους οποίους χωρίζουν τα ζευγάρια όταν πάνε ταξίδι

Έτσι όπως εξελίσσεται ο κόσμος, τα ταξίδια αποτελούν ένα εύκολο πλέον τρόπο για να γνωρίσεις καινούργιους τόπους, αλλά και να περάσεις ωραία με δικούς σου ανθρώπους. Ένα ταξίδι όμως με το ταίρι σου… μπορεί να  αλλάξει και τα σχέδια σου για το μέλλον σου μαζί του. Διαφέρει λίγο έως πολύ η συνάντηση σας σε ένα εστιατόριο ή σε μια παραλία για 4-5 ώρες  με ένα ταξίδι 6-7 ημερών κατά το οποίο θα πρέπει να είστε 24 ώρες μαζί..! Γιατί άραγε τα ζευγάρια λένε «αντίο» μετά από ένα ταξίδι;. Άραγε οι ζευγαρο-διακοπές είναι γεμάτες νάρκες;

1. 24 ώρες μαζί:

Δύσκολη υπόθεση. Ξυπνάτε μαζί, τρώτε μαζί, κοιμάστε μαζί.. Ε δεν είναι και ότι πιο απλό! Για να λέμε και τις αλήθειες το να ζεις 24 ώρες με ένα άνθρωπο δεν θα έλεγα ότι είναι και ευκολάκι . Έρχεται και η φάση εκείνη που θα βγεις και έξω από τα νερά σου, θα νευριάσεις, θα φωνάξεις, θα θυμώσεις και μάλλον θα κάτσεις για λίγο μόνη /ος κάτω να ξανασκεφτείς εάν όντως υπάρχει χημεία και αμοιβαία αισθήματα. Ο ένας το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του που λέμε. Η συνεχής επαφή μάλλον καταστρέφει τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Ειδικότερα όταν ξεφεύγεις από τη ρουτίνα σου για αρκετές μέρες, σύμφωνα με έρευνες, προκαλεί ψυχοσωματικά προβλήματα.

2. Ιδιοτροπίες και ιδιορρυθμίες:

Μόνο σε ένα ταξίδι μπορείς να καταλάβεις πως είναι στην καθημερινότητα σου το ταίρι σου, πόσο ήρεμος είναι, ποιες είναι οι διατροφικές του συνήθειες, πόσο γρήγορα ετοιμάζεται για να βγείτε και άλλα τόσα. «Πόση ώρα, τελείωνε!», «Μάζεψε τα ρούχα σου από το πάτωμα».. ερωτήσεις που δίνουν και παίρνουν τις μέρες αυτές του ταξιδιού..  αναψυχής(;) . Γιατί εάν δεν ζήσετε και λίγο μαζί δεν μπορείτε εύκολα να πάτε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σας. Ειδικά αν δυο Κυπραίοι πάνε ταξίδι η πιο συχνή ατάκα είναι αυτή «Πόσην υπομονήν πρέπει να κάμω μαζί σου;»

3. Ψώνια

(Χαχα)..Ο αιώνιος έρωτας κάθε γυναίκας. Νέος τόπος άρα και κάτι διαφορετικό για να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου. Όταν αφήσεις το χέρι της κοπέλας σίγουρα κάτι θα βρει να αγοράσει. ‘Ένα δώρο για εκείνη, ένα για εσένα και ξανά άλλα τόσα γι’ αυτή. Μα όταν φτάνει η στιγμή που οδεύει προς το ταμείο και εσύ σίγουρα πανηγυρίζεις αυτή περιεργάζεται και τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταμείου με τα αξεσουάρ. Ε και η πιστωτική κάρτα του συντρόφου παίρνει φωτιά. Το πιο πιθανό σενάριο μετά από τα ψώνια είναι ότι η γυναίκα φεύγει με γεμάτες βαλίτσες αλλά..  και χωρίς άντρα! (ή στην καλύτερη, με άλλο αεροπλάνο!)

4. Η αγωνία πολλών να περάσουν αξέχαστες στιγμές  αυτές τις λίγες μέρες, κάνει τους συντρόφους τους να φαίνονται λίγοι

Γιατί ως γεγονός ένα άγχος και λίγη αγωνία πάντα υπάρχει σε ένα ρομαντικό ταξίδι. Όμως η καλή διάθεση κάπου χάνεται όταν ο σύντροφος μοιάζει λίγος τελικά από αυτό που φανταζόσουν. Εύκολη λύση να ξενοκοιτάξεις.. Να ξενοκοιτάξεις δεν εννοούμε μια απλή ματιά σε μια γοητευτική γυναίκα που περνάει από δίπλα σου , αλλά μια καρφωμένη ματιά σαν να θέλεις να της πεις κάτι. Αμέσως λοιπόν καταπατείται η 6η εντολή (Οὐ μοιχεύσεις.) Αν έχεις δίπλα σου τη σύντροφο σου βέβαια δεν το λες και εύκολο (ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί).

5. Αναμονή για ντύσιμο:

Για να μην αναφέρομαι σε εμμονές μόνο των γυναικών ας πω και αυτό που κάνουν οι άνδρες καθημερινά και όχι μόνο.. στα ταξίδια γίνεται ανυπόφορο!   Η σπαστική έως ανυπόφορη λιγοστή υπομονή ενός άντρα. Η υπομονή του να εξαντλείται στα 30-40 λεπτά και η σύντροφος να ετοιμάζεται στις 2 ώρες. Ε μα πόσο πια ; Σιγά σιγά οι λεπτομέρειες γίνονται .. ΜΕΓΑΛΕΣ αφορμές. Ενώ προηγουμένως ο άντρας δεν έδινε βαρύτητα σε αυτό, τώρα συνειδητοποιεί ότι είναι και αυτό ένα μεγάλο πρόβλημα για την πορεία της σχέσης.

Αν εσύ που διαβάζεις το άρθρο αυτό έχεις σύντροφο και σχεδιάζετε ένα ωραίο ταξίδι για τα δυό σας.. να φροντίσεις να ΜΗΝ είναι και το τελευταίο σας! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορείτε να ταιριάζετε και σε όλα, άρα κάνε και εσύ κάποιες υποχωρήσεις.                                                   

* Πάρε και τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να περάσετε όμορφα και να επιστρέψετε πολύ πιο ερωτευμένοι από όσο πήγατε (!). Που ξέρεις; Μπορεί άθελα να σε σπρώξει να κάνεις το επόμενο βήμα.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 βασικοί λόγοι για τους οποίους χωρίζουν τα ζευγάρια όταν πάνε ταξίδι