Loading

5 θεωρίες συνομωσίας που θα καταρρίψουν αυτά που ήξερες μέχρι σήμερα!

svg15 Σεπτεμβρίου, 2019Bee freeΣΤΑΛΩ ΛΙΛΗ

Γενικά είναι στη φύση του ανθρώπου να θέλει να εξηγά όσα συμβαίνουν γύρω του. Μερικές φορές τα επιχειρήματα που προτάσσει αποδεικνύονται σωστά ενώ, άλλες φορές δεν έχουν λογική και γι’ αυτό αποδίδονται σε υπερφυσικές δυνάμεις. Όπως και να ‘χει οι διάφορες εικασίες κεντρίζουν το ενδιαφέρον και βάζουν τον αναγνώστη σε διαδικασία να προβληματιστεί. Τροφή για σκέψη λοιπόν!

1. Όπλο της CIA που προκαλεί καρδιακή προσβολή

Μετά από ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που πέθαιναν τη δεκαετία του εβδομήντα από καρδιακή ενώ ήταν υγιείς, διατυπώθηκε η θεωρία αυτή. Αξιοσημείωτο είναι το ότι αυτή είναι από τις λίγες θεωρίες συνωμοσίας που αποδείχτηκαν αληθινές. Το 1975 το όπλο αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Πρόκειται για μυστικό όπλο που δημιουργήθηκε από την CIA και προκαλεί θάνατο από καρδιακή προσβολή. Οι σφαίρες του είναι φτιαγμένες από πάγο βουτηγμένο σε τοξίνες, διαπερνούν τα ενδύματα, λιώνουν μέσα στο σώμα αφήνοντας μόνο ένα μικρό κόκκινο στίγμα και το σημαντικότερο δεν ανιχνεύονται στο αίμα του θύματος.

2. Μας ψεκάζουν!

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει έστω μια φορά τις μακριές άσπρες ουρές που αφήνουν στο πέρασμά τους τα αεροπλάνα. Αυτές λοιπόν οι ουρές αερίου έγιναν η αφορμή για την δόμηση της θεωρίας του ψεκασμού. Οι υποστηρικτές της θεωρίας, θέλουν τις κυβερνήσεις να συμμετέχουν και να «φορτώνουν» τα αεροπλάνα με διάφορες ουσίες όπως α) αέρια που δηλητηριάζουν με βραδύ ρυθμό τον άνθρωπο με σκοπό τον πληθυσμιακό έλεγχο β) ουσίες και ανόργανα στοιχεία, όπως για παράδειγμα το λίθιο, τα οποία επιδρούν στον ψυχισμό στην προσπάθεια χειραγώγησης των μαζών και γ) ουσίες για έλεγχο και περιορισμό των καιρικών φαινομένων. Οι ειδικοί και οι επίσημες ανακοινώσεις από τους αντίστοιχους οργανισμούς των χωρών στις περισσότερες περιπτώσεις απορρίπτουν τα σενάρια αυτά και υποστηρίζουν ότι οι λωρίδες αυτές δεν είναι τίποτα παραπάνω από  ίχνη  που αφήνουν τα αεροπλάνα σε υψηλό υψόμετρο, λόγω συμπύκνωσης των υδρατμών των καυσαερίων ενώ, σε άλλες περιπτώσεις δηλώνουν ότι γίνονται κάποιοι ψεκασμοί με σκοπό να βελτιώσουν την κατάσταση περιβαλλοντικών προβλημάτων όπως για παράδειγμα, το φαινομένου του θερμοκηπίου.

3. 11η Σεπτεμβρίου 2001

Εκδηλώνεται αεροπειρατεία σε 4 πολιτικά αεροσκάφη, με τα 2 να προσκρούουν στους Δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, το τρίτο στο Πεντάγωνο ενώ το τέταρτο σε ανοικτό χώρο. Από την ίδια κιόλας μέρα της τραγωδίας, άπειρες θεωρίες συνομωσίας ξεκίνησαν να διαδίδονται. Αυτή με τους περισσότερους οπαδούς, είναι εκείνη που υποστηρίζει ότι όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη  μέρα ήταν προσχεδιασμένα από τις Η.Π.Α. για να έχουν αφορμή εισβολής στο Αφγανιστάν και επομένως έλεγχο της περιοχής. Η επίθεσή αυτή ωστόσο, είναι καταγεγραμμένη ως τρομοκρατική και σχεδιασμένη από ισλαμιστές τρομοκράτες, της οργάνωσης Αλ Γκάιντα και του αρχηγού της, Οσάμα Μπιν Λάντεν.

4. Η προσσελήνωση που δεν συνέβη ποτέ

Όπως ισχυρίζεται ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ο άνθρωπος δεν πήγε ποτέ στο Φεγγάρι. Λέγεται ότι οι Αμερικανοί το 1969 σκηνοθέτησαν όλο αυτό ενώ τα κινηματογραφικά ντοκουμέντα δημιουργήθηκαν στη Γη, κρυφά, σε κάποιο στούντιο στο Χόλυγουντ. Στόχος των Η.Π.Α. η αύξηση της δύναμης και του κύρους της, έναντι των Σοβιετικών.

5. Το τρίγωνο των Βερμούδων

Το περιβόητο τρίγωνο των Βερμούδων τοποθετείται γεωγραφικά στο δυτικό τμήμα του Ατλαντικού Ωκεανού και είναι στην ουσία ένα κομμάτι θάλασσας με τριγωνικό σχήμα μεταξύ της Φλόριντα, των Βερμούδων και του Πουέρτο Ρίκο. Το σημείο αυτό θεωρείται το πιο επικίνδυνο σημείο αφού, υποστηρίζεται ότι τα τελευταία εκατό χρόνια έχουν εξαφανιστεί εκατοντάδες πλοία και αεροπλάνα. Μερικοί υποστηρίζουν ότι για τα γεγονότα, ευθύνονται υπερφυσικές δυνάμεις ή ακόμα και εξωγήινα όντα. Το μυστήριο της τοποθεσίας παραμένει άλυτο, ενώ μια ομάδα επιστημόνων που τη μελετούν υποστηρίζουν ότι πρόκειται για φυσικό φαινόμενο που δημιουργεί τεράστια κύματα και διαρκεί πολύ λίγο.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΣΤΑΛΩ ΛΙΛΗ

Περίεργη, Ελεύθερη, Ρομαντική, Γλωσσού, έτοιμη να -διανύσει αν χρειαστεί- όλο τον κόσμο για να δει, να νιώσει, να πάθει, να μάθει.

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 θεωρίες συνομωσίας που θα καταρρίψουν αυτά που ήξερες μέχρι σήμερα!